2026 Hayabusa Special Edition

Mislim da preterujes. Ne vozim motore, ali ovakvi se motori valjda voze i po krivinama, ne zezaj
:mrgreen:
Ma normalno da se voze po krivinama, samo kažem da je Hayabusa baš egzotika.
Malo ljudi će se za njega odlučiti.
Pa dovoljno da ga vidiš, liči na raketu.

🤣

Koliko znam, konstruiran je da bi konkurirao nekom drugom motoru velike japanske četvorke, pojma nemam sad kojem.
Ne vozim motor, pogotovo zazirem od jurilica (prpa me).

Mislim da preterujes. Ne vozim motore, ali ovakvi se motori valjda voze i po krivinama, ne zezaj
Voze se, kad naletis na sljunak da vidis kako se ljubi ograda...u Srbiji ni kola ne mogu da se voze normalno a kamoli motori.
Bas cu da slikam kad budem prolazio da vidite rupcagu nasred puta koja stoji bukvalno godinama, ima jedno kilometar i po od mene.

inače za one koji ne znaju haysbusa je suzukijev odgovor na hondin blackbird, tada najbrži serijski motocikl. i sami naziv ima simboliku jer je hayabusa nekakva vrsta orla koji jede crne ptice iliti blackbird.

a ruku na srce blackbird mi je neizmjerivo ljepši od hayabuse.

s-l1200.jpg

Možda je taj bio pokvaren.

Moj je kao bombonica, po Beogradu nezamenljiv, ide kao neman, provlači se svugde, a i ljubiteljima motora privlači poglede. Brz je koliko god hoćeš, dobar obrtni moment pa se nikad ne guši ako umeš da koristiš menjač.

Imam Puigov vizir baš za njega, nikad nikakvih problema sa vetrom. Na autoputu mu je 140-160 optimalno. Ne bih ga prodao nizašta na svetu.

A imam i Fazera 600, vozio GS-a, CBF600, KLE-mentinu, V-stroma, svašta nešto.
Kad si ti video pokvaren Suzuki?
A kao drugo ja sam ga kupio satrog 10 meseci sa 1000 km na satu.Nov motor i nisam imao nikakvih problema ali kao sto rekoh neudoban,nije za velike brzine,trosi (jednom prilikom sam isao za Zrenjanin i raspleo ga 230-270 km/h i tad je trosio 13L ali sam stigao za 9 minuta u Zrenjanin.),bespotrebna snaga...
Evo gde sam ga drzao.:cool:
B-King 2014.jpg

Back