2+1 ili 2+2

Incognito:
kety:
pa cekaj, uvodjenje jos jedne osobe u vezu ili u sexualni zivot. Uvodjenje u vezu, i to dobrovoljno od obe strane je malo bolesno za mene, dok uvojenje novog u sex. zivot, da zasto da ne :shock: , probala bi, verovatno i +1 zena ali i +1 muskarac! ali iz ciste radoznalosti, ne priznajem monogamiju!

Ne priznajes monogamiju??? Da nisi kojim slucajem mislila na bigamiju, trigamiju i poligamiju? :twisted:

Ja postujem sve vrste gamija, ali ne bih bash pristao na svaku :)

Poz.

P.S. gamy, gamios - brak... Tako da se ovi izrazi mogu odnositi iskljucivo na bracne zajednice ;)

Probaj i jedno i drugo,doduse ja sam samo probao dva na jednu,i veruj mi da je super,a mogu tek da zamislim kako je dve na jednog....mada,u pravu si,troje i vise je samo za seks,nikako ne mesati to sa ljubavlju 8)

Ja sam za to da takve stvari treba obavezno da se regulisu. I to treba institucionalno podrzati. Naprimer kroz ministarstvo za sex i vanbracne odnose. Mislim kada bi udovoljavanju sexualnih fantazija stanovnistva postao jedan od prioriteta drzave - sigurno bismo ziveli u jednoj srecnijoj i ekonomski razvijenijoj zemlji. Zamislite koliko bi izfrustriranih ljudi moglo da se rastereti i pocne produktivno da radi?! Da ne govorim o tome da bi te kombinacije 2+1 ili 1+2 bile deo ustava! Naravno u ustav bi dodao i obavezno treniranje 3 puta nedeljno bar po sat vremena i KUPANJE BAR JEDNOM DNEVNO - kako bi bilo moguce sprovesti "reforme".

Dakle, ja sam, kao sto vidite, skroz za te varijante 2+1 i tako dalje. Mada se slazem da je i kvalitet bitan, tako da one dve bi morale da imaju koeficijent muvanja Vm od preko 2.5

Back