Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa mislim da postoje hiruske intervencije produzetak i do 5 cm a i obim al neznam koliko.
Procackaj na net to pouzdanije od tih reklama ..
Ako je skupo skupicemo svi po malo kinte i doniracemo za pomoc prijatelja
obim moze neograniceno ako hoces ko balon da bude...
Salu na stranu, iako znam da je tema saljive prirode, ima vise metoda, npr implanti, al najuobicajnija je da se presece suspenzorni ligament, i penis izleti par cm napolje. Ovo se isto moze postici nekim vezbama, jer vremenom se ligament razlabavi. Sto obima tice tu se inekcijom vadi masno tkivo iz drugih delova tela i upumpava u pipija, ili se koristi hijaluron. Takodje i ovo moze prirodno, nekim pumpama da se postigne. I tako.
Imam druga sto se raspitivao, pa je pricao
ima sad neki preparat na biljnoj bazi znači 100% prirodno nema straha ali osim šta povećava penis ono i uništava pivski trbuh znači uz veliki penis imati ćete i ravan trbuh.
Ako nisi prirodno obdaren svako vestacko povecanje penisa nosi veliki rizik od raka prostate posle 50 godine zivota. Zato mani se toga na vreme.
Zenama na treba covek sa dugackim penisom nego covek koji zna da vodi ljubav.
Sa 25 moze da je povredi. Sa 15 da je zadovolji. Brojna istrazivanja govore da je obim penisa bitniji od duzine.
Nego ta opsednutost velicinom penisa je pogresna. Pre treba biti opsednut velicinom vagine.
Sa 25 moze da je povredi. Sa 15 da je zadovolji. Brojna istrazivanja govore da je obim penisa bitniji od duzine.
Nego ta opsednutost velicinom penisa je pogresna. Pre treba biti opsednut velicinom vagine.