100% si u pravu.... ali sta ces kad me vuce ovaj forum 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mladen_VR:Cini mi se da jedna zapovest kaze i da ne trazimo idola. Pa danas svako dete na ulici obozava Bekama, Ronalda, Del Pjera, Dzimija Hendriksa, Ce Gevaru...
Svakako, čim dete igra "Mortal Koombat" ono mora da želi da uništi svet. A ono koje ide i pet puta klanja Alahu, i u 16-oj se raznese eksplozivom pobivši desetoro oko sebe, ono je miroljubivo. Iz koje si ti priče, gost?Anonymous:To je zato sto danas deca rastu vise uz tv i kompjuter i pre svega para tako da nema ni vremena da procita bibliju ili da poseti crkvu,a takve generacije mogu samo unistiti svet.![]()
...Kazes da je greh ubiti(slazem se)ali kakav to primer imamo u bibliji kad tamo Boza pobi onoliki narod i to samo zato sto je gresio a ne NE VEROVAO a sta bi sa onim drugim obrazom?cancel:GREH JE UBITI- ZA UBISTVO SE IDE U PAKAO- UBITI JE LOSE- ZABRANJENO JE UBIJATI - LOSE JE UBIJATI
sta je od ovog zapovest mozda samo zabranjeno je ubijati ostalo su samo poruke.
A o tome zasto BOG zpoveda i da li mora da zapoveda nekom drugom prilikom.
JEVREJSKI BOG ,MUSLIMANSKI BOG,NEZNAM-CIJI BOG
Ajde da gledamo na BOGA kao pojam(moze cak i iz ugla ateiste)
BOG je BOG(makar i kao pojam) i nije ni moje ni tvoje da mu odredjujemo sta ce da radi.
Jednostavno ciji god daje mozemu se.
Zamka u koju svi upadaju kad diskutuju o BOGU jesto ga smatraju sebi ravnim.
A staje nauka.Ko god se bavionekom naukom malo ozbiljnije zna da je to samo traganje
za istinom , a BOG bi tu mogao biti susta ISTINA.
Ikoja je razlika izmedju modernog razgovora sa psihologom i ispovesti.
cancel:Ako su BOG i covek isto onda je i BOG gresan.
Neznam kako ali opet se vracamo n pocetak ove price.
Kastor:...Kazes da je greh ubiti(slazem se)ali kakav to primer imamo u bibliji kad tamo Boza pobi onoliki narod i to samo zato sto je gresio a ne NE VEROVAO a sta bi sa onim drugim obrazom?cancel:GREH JE UBITI- ZA UBISTVO SE IDE U PAKAO- UBITI JE LOSE- ZABRANJENO JE UBIJATI - LOSE JE UBIJATI
sta je od ovog zapovest mozda samo zabranjeno je ubijati ostalo su samo poruke.
A o tome zasto BOG zpoveda i da li mora da zapoveda nekom drugom prilikom.
JEVREJSKI BOG ,MUSLIMANSKI BOG,NEZNAM-CIJI BOG
Ajde da gledamo na BOGA kao pojam(moze cak i iz ugla ateiste)
BOG je BOG(makar i kao pojam) i nije ni moje ni tvoje da mu odredjujemo sta ce da radi.
Jednostavno ciji god daje mozemu se.
Zamka u koju svi upadaju kad diskutuju o BOGU jesto ga smatraju sebi ravnim.
A staje nauka.Ko god se bavionekom naukom malo ozbiljnije zna da je to samo traganje
za istinom , a BOG bi tu mogao biti susta ISTINA.
Ikoja je razlika izmedju modernog razgovora sa psihologom i ispovesti.![]()