- Poruka
- 3.468
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamislite situaciju
Muskarac voli svoju devojku(zenu,nebitno) i zeli trojku.
Pita je da izaberu nekog nepoznatog muskarca
Kako bi ona reagovala? Da li zavisi od zene? Da li bi pristala ili bi se uvredila..?
Moze i neko iskustvo
ја волим да погледам с времена на време неки солидан ххх с том тематиком, две жене и мушкарац :руменко:
и није да нисам маштала о томе
али знам да у рл не бих могла јер не бих могла да гледам другу с мојим мушкарцем.
Pitanje je da li bi mogla sa dva muskarca,da ti to tvoj decko trazi...
A za ovo se slazem,ne bi mogla da gledam
Zamislite situaciju
Muskarac voli svoju devojku(zenu,nebitno) i zeli trojku.
Pita je da izaberu nekog nepoznatog muskarca
Kako bi ona reagovala? Da li zavisi od zene? Da li bi pristala ili bi se uvredila..?
Moze i neko iskustvo
ни то.
ни он не би могао да гледа хД
Ne bi mogo sigurno...ali hipoteticki i ja pricam
Kad bi me pitao...
Ovo je tema za žene, ali moj skromni doprinos - ne. Možda na xxx koje pominje Dlakava može i da izgleda zanimljivo, nekad i estetski lepo, ali u realnosti ne biva.
A recimo vi što ne možete da gledate svoje partnere tako, dal bi prihvatili da vam partner kaže Idi slobodno i probaj bez mene?
A kako bi Ti reagovala da ti partner traži
da dovedeš neku žensku za trojku ?
Ti ne bi. Ali ima svakakvih.ни то не бих, ако би неко имао секс са рендом ликовима, који ђаво је уопште у вези.
A kako bi Ti reagovala da ti partner traži
da dovedeš neku žensku za trojku ?
Evo ako je pitanje bilo za mene...a i da nije,nebitno svakako je tema o tome
Pa ja sam sa momkom pricala na tu temu ranije
Ne zato sto neko od nas to zeli,vec smo se cisto zezali,i komentarisali nesto iz proslosti,kakve smo zelje od partnera imali i ostalo
I dosli do zakljucka,evo uzecu tvoj primer da on meni trazi jos neku,ja mu ne bi nista uskracivala ako mu je to velika zelja,kao ni on meni,i onda je bolje da on ide i nadje dve devojke,nek ostvari to,jer ja to ne zelim...pa posle nek se vrati.
Mastate u pogresnom smeru.
To je neka baš, baš fleksibilna veza, čim može tako idi, nađi, pa se vrati.
Niko ne masta
- - - - - - - - - -
A sta treba?
Na silu da uradim nesto tako?
To je veza idi mi, doji mi.
- - - - - - - - - -
Nego kako se to zove?
Sve zavisi od toga kakav je motiv.To se zove razgovor.
Kao sto je i postavljanje teme razgovor
I to sto sam ja podelila sa svojim momkom nesto iz proslosti me znaci da ja mastam o tome,i obrnuto...jer sam podelila nesto sto mi je neko predlozio a meni se nike svidjalo,i htela sam da porazgovaram o tome
Jel to lose?