- Poruka
- 23.062
I dodje taj dan za zene kada ce krenuti u progon muskaraca, gde ovi nece smeti da pisnu. Ustrojavanje nacije. Vodite racuna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dodje taj dan za zene kada ce krenuti u progon muskaraca, gde ovi nece smeti da pisnu. Ustrojavanje nacije. Vodite racuna.
A, za koga sada da navijam ?Jel to vojna vezba
- - - - - - - - - -
Svi muskarci od 20 do120 godina![]()
Na selu te priče ravnopravnosti moraju da se dokažu bacanjem bala sena i deteline.
Brzo se snajke prihvate kuvanja zimnice i šporeta umesto vila i lopate
A, za koga sada da navijam ?
Nisam pametan...
Džona Holmsa odnela droga.
Nema više prave jebačine...
Sve je ovo iskarikirana imitacija !
Super zakon. Kako cena ogreva raste a moji prihodi se smanjuju taman ne moram da razbijam izloge, dovoljno da dobacim koju devojkama na ulici i prezimim o državnom trošku?
Jedino ne znam šta da radim ako me ne prijave.
Ima jedna super epizoda u "South park"-u - ko da prepisujuKoja glupost i od naziva teksta, i od samog teksta, a o temi da ne govorim.
Odoh da gledam tenis.
Neki kazu da smo sad naјеbališta smo iebali iebali smo..
Apsolutna podrska za zakon, treba još uvesti i zabranu bilo kakve komunikacije izmedju muskarca i žene osim ako nisu rodbina ili ne razgovaraju poslovno. Svakako neću imati problema sa ovim zakonom jer sa ženama ne razgovaram godinama a kamoli da ih zvrckam i šaljem poruke. Problem ce imati muški kvislinzi koji se pred njima ponižavaju
Koja glupost i od naziva teksta, i od samog teksta, a o temi da ne govorim.
Odoh da gledam penis.
Cekaj dok ti dodju konkurencije gde ne treba da se dize nista tesko, pa kad mogu i zene da rade u poljoprivredi....pa kad krene rokanje po usima....
Znaci vise ne smem da nokautiram zenu kad bude zvocala, kao prosli put?