- Poruka
- 39.800
Razvode se kad je neko od njih ili oboje kreten 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako od nas, ima u današnjem vremenu, manji ili veći deo sebičnosti. Ko kaže drugačije, taj laže. Zašto bi ja bio izuzetak? Naravno, da sam i ja, sebičan. Nisam koka, koja nosi zlatna jaja, pa da delim i kapom i šakom, i da sam neiscrpan resurs, prihoda i materijalnih dobara. Kroz istoriju, žena je bila pokorna mužu i zajednici. U zavisnosti od dela sveta i mentaliteta. Negde se žena smatrala i robljem i vlasništvom, što je realno, nekorektno i poražavajuće. Napretkom ljudske civilizacije, mnoge stvari su se iskristalisale i promenile, i danas imamo situaciju, da je ta norma, na strani žena, a na štetu muškaraca. Stvari su se vratile, kao bumerang, i otišle, u kontra smeru. Zato danas imamo, sasvim suprotnu situaciju, u odnosu, na period, od pre samo, 100-120 godina. Što se braka tiče, to je već sasvim, kompleksna zajednica. Tačno je, da je čovek promenljivo biće, i da je sklon promenama, pa tako i partnerskim. Nekome je brak utočište i mirna luka, ali nažalost, većini ljudi, to je omča oko vrata, jer su im očekivanja, pre njega, bila na visokom nivou. Brak bi trebao da kanališe, sve ono negativno i problematično, pa da ga partneri rešavaju, strpljivo i istrajno. Zato se i kaže za brak, da je institucija, jer ipak, trebaju da postoje neka pravila, kojih supružnici treba da se drže. A, to pogotovo danas, nije nimalo lako, pa imamo fijasko te institucije, i poljuljan sistem vrednosti.Pratim
Jesi li ti sebičan ?
Ako nisi, ne treba ti strpljenje.
Moralne norme uspešno supstituiše racio. Hiljade generacija pre tebe su raciom odredile te "norme". Nisu to neke stroge norme (ne bih ih tako nazvao) , već iskustvo...
Slažem seNekompatibilnost
Ено читам, за американце је (они имају статистику за све) "недостатак посвећености".
Да ли је и код нас?
Samo napred, uvek dobrodošla
Samo da ti kažem sa ovom komentarom si pokazao šta misliš o ženama i ro jako ružnoPa gde je komsija kad hazbend ode na posao?
Zena zaradila pare i emancipacija je ubedila da ne treba dulaze u porodicu prosto
Tema i nije za PDF muškarci, malo njih je zainteresovano za razloge što žene imaju važnije razloge, naročito od kada bez problema mogu da uzmu svoju decu. Uvek će da nadju ženu koja će se posvetiti porodici umesto da slušaju prijateljice koji nisu mogle da stvore porodicu....Ено читам, за американце је (они имају статистику за све) "недостатак посвећености".
Да ли је и код нас?
Mislim na Ameriku i njihovo prikazivanje "ljubavi" kroz one filmove. Ne znam šta je ovde uvreda za zene generalno.Samo da ti kažem sa ovom komentarom si pokazao šta misliš o ženama i ro jako ružno
Nema takvog muskarca i nema takvih odrzivih veza i brakova ne laziPored emancipovane žene koja zaradjuje platu svaki normalan muškarac uživa
Nema. Rdjav je zivotNema takvog muskarca i nema takvih odrzivih veza i brakova ne lazi
Nemam strpljenja trenutno.Nisi pogledala, a reagujes......
E jeste, trebace ti strpljenja, ali obavezno pogledaj.....nije bas banalno qurcenje...nego tuk na luk pa na tuk pa na luk...Nemam strpljenja trenutno.