1. jun dan konacnog porobljavanja muskaraca u Srbiji

Moraš pažljivo da biraš kome dobacuješ.

Fufice neće da te prijave jer su na dobacivanje navikle i smatraju ga svojevrsnim komplimentom. Patrijarhalno vaspitane devojke neće da te prijave jer su naučene da su verovatno one krive ako im neko dobacuje. Ali zato feministkinje...

Pošten i zglavan čovek ne dobacuje. To je sramota, ciganisanje.
Kad ti dođe vreme za ženidbu, kažeš roditeljima da odu i isprose mladu i problem rešen.

Ti čekaj, a ja sam svoje dočeko i vaspito

I dan danas ne treba mi sirena na traktoru jer me ukućanke čuju još sa ćoška i otvaraju kapiju pre neg što skrenem na kolski ulaz.

Ustvari pomalo mi se i gade ova muška kukumavčenja.

Ko nema jajca i ne ume da vaspita ukućane, taj domaćin nikad neće biti, taman da mu donesu zakon o zaštiti muževa.

- - - - - - - - - -

Nisi smeo ni do sad.

Time što digneš ruku na ženu pokazo si da si loš čovek.

Žena je čovekov najbolji prijatelj.

Lako je tebi kad imaš tratkor...:hahaha::rotf:
Vid sad kad ti ona tvoja rekne "Yebo te više taj tvoj traktor" neš smeti ni da kvekneš!

- - - - - - - - - -

To se osililoooo,osokolilooo...Vidi ti njiiii!
Do sada i tako i tako,a sad nikakoooo...
(Odo na pecanje,ribozakon još nije menjan...:manikir:)

Lako je tebi kad imaš tratkor...:hahaha::rotf:
Vid sad kad ti ona tvoja rekne "Yebo te više taj tvoj traktor" neš smeti ni da kvekneš!

Kveknuti znači umreti. Verovatno si hteo da kažeš , kmeknem.

Malo smo više toga u životu mi prošli zajedno, da bi joj na pamet palo da pokaže bilo kakvo nepoštovanje.

Al jebežga objasni ti siledžijama da se poštovanje ne zadobija batinama nego poštovanjem.

Ti čekaj, a ja sam svoje dočeko i vaspito

I dan danas ne treba mi sirena na traktoru jer me ukućanke čuju još sa ćoška i otvaraju kapiju pre neg što skrenem na kolski ulaz.

Ustvari pomalo mi se i gade ova muška kukumavčenja.

Ko nema jajca i ne ume da vaspita ukućane, taj domaćin nikad neće biti, taman da mu donesu zakon o zaštiti muževa.

- - - - - - - - - -

Nisi smeo ni do sad.

Time što digneš ruku na ženu pokazo si da si loš čovek.

Žena je čovekov najbolji prijatelj.

Ne kapiraš ti . Sad kad hoćeš da vaspitavaš dođu službe pa te izvuku iz kuće.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne kapiraš ti . Sad kad hoćeš da vaspitavaš dođu službe pa te izvuku iz kuće.
1. Nisam ja budala, nego buudala.
2. Ne kapiraš ti da se ne vaspitava žena batinama nego testosteronom, da se tako izrazim.
I med će ti donosi i gibanice će ti mesi kad si zglavan čovek.
3. Kad si opirača, jebaće te u mozak i da je u gips meteš.

Poslednja izmena od moderatora:
PRIMENA NOVOG ZAKONA Pančevac tukao ženu, sud ga izbacio iz kuće
Autor: Tanjug | 01.06.2017. 14:00
ŠERUJ / 0
TVITUJ / ?
PODELI / 0
KOMENTARI / 0
U Srbiji je danas počela primena hitnih mera koje policija može da primeni prema nasilniku.

nasilje silovanje batine tuče ženu
Ilustracija, Foto: Profimedia
Prva mera udaljenja nasilnika iz kuće do 30 dana, izrečena je danas u Pančevu, kada je i počela primena Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, saznaje Tanjug.

Naime, policijac je najpre izrekao hitnu meru udaljenja nasilnika iz stana do 48 sati, a nju je na predlog tužioca Osnovni sud u Pančevu produžio na 30 dana.

U pitanju je slučaj u kojem je žena prijavila supruga nasilnika.

Još jedan slučaj nasilja u porodici danas je prijavljen u Kragujevcu, ali je nasilnik prilikom privođenja uspeo da se otrgne policiji i pobegne pa je za njim raspisana potraga.

U izjavi za Tanjug pre nekoliko dana, Gorjana Mirčić Čaluković iz Ministarstva pravde, koja je i član radne grupe za izradu Zakona, objašnjava novu proceduru i zakonska rešenja koja, kako je ukazala, imaju za cilj da preventivno utiču da do izvršenja krivičnog dela uopšte ne dođe.

Tako će policija, nakon prijave nasilja, ako proceni da ima rizika od ponavljanja dela, moći nasilnika da zadrži do osam sati u policijskoj stanici i u tom roku je dužna da prikupi obaveštenja i podatke o nasilniku, kao i da obavi razgovor da njim i žrtvom, ukazala je Mirčić Čaluković.

Ukoliko proceni da ima osnova za eskalaciju rizika, policija može da nasilniku izrekne meru prema kojoj u narednih 48 sati ne može da se vrati kući, niti da priđe žrtvi.

Nakon toga, policija mora sve dokaze da dostavi javnom tužiocu koji ima rok od 24 sata da odluči da li će da stavi predlog sudu za produženje mere udaljenja do 30 dana, a sud ima isti rok od 24 sata da o tom predlogu donese odluku.

Ukoliko nasilnik prekrši izrečenu sudsku zabranu - učiniće prekršaj, pa će mu prekršajni sud u hitnom postupku izreći kaznu zatvora do 60 dana, napomenula je Mirčić Čaluković.

http://www.alo.rs/pancevac-tukao-zenu-sud-ga-izbacio-iz-kuce/109617

I evo prve zrtve pale. Videcete po novinama sada svaki dan kako ce naglo da skoci prijavljivanje, pa ce ovi krenuti da guse stampu da ne pisu o tome.

- - - - - - - - - -

1. Nisam ja budala, nego buudala.
2. Ne kapiraš ti da se ne vaspitava žena batinama nego testosteronom, da se tako izrazim.
I med će ti donosi i gibanice će ti mesi kad si zglavan čovek.
3. Kad si opirača, jebaće te u mozak i da je u gips meteš.

E kako sam se ja naslusao ovakvih prica, kada ono...mucak.

PRIMENA NOVOG ZAKONA Pančevac tukao ženu, sud ga izbacio iz kuće
Autor: Tanjug | 01.06.2017. 14:00

U Srbiji je danas počela primena hitnih mera koje policija može da primeni prema nasilniku.

nasilje silovanje batine tuče ženu
Ilustracija, Foto: Profimedia
Prva mera udaljenja nasilnika iz kuće do 30 dana, izrečena je danas u Pančevu, kada je i počela primena Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, saznaje Tanjug.

Naime, policijac je najpre izrekao hitnu meru udaljenja nasilnika iz stana do 48 sati, a nju je na predlog tužioca Osnovni sud u Pančevu produžio na 30 dana.

U pitanju je slučaj u kojem je žena prijavila supruga nasilnika.

.

Moj komšija? Ubiće ju baraba kad se vrati kući.

Bez zezanja, s obzirom na sujetu i impulsivnost naših ljudi čudio bih se da ne skoči broj ubijenih žena od strane šikaniranih muževa.

I dodje taj dan za zene kada ce krenuti u progon muskaraca, gde ovi nece smeti da pisnu. Ustrojavanje nacije. Vodite racuna.

Ако ти мислиш да иза овога стоје жене-грдно се вараш. Каакав бре ,,прогон мушкараца" и слично, жене ће бити највеће жртве овог закона. Тј. не жене, него девојке. Наше девојке воле да их мушкарац стартује, да им прилази, а сигурно не воле да мушкарцу то буде забрањено и то под претњом новчане казне или затвора. Упамти шта ти кажем, наше девојке и жене ће бити највеће жртве оваквих закона. Нормална жена воли да буде освојена од стране мушкарца.

Феминисткиње нису представнице жена, оне су, најчешће, искомплексиране личости (част изузецима) које су у служби неких других људи и интереса. Није ово ,,женско масло", нити ће жене кренути у ,,лов на мушкарце", већ се ради о томе да овај врли ноци свет жели потпуно да дебилизује људе и мушкарце и жене. Желе све да контролишу, да пропишу, па и мушко-женске односе. Ускоро ће нам одређивати како смемо да идемо улицом, а како не смемо. Сме овако, а не онако. И за то ће нас кажњавати. Лудило.

Рекох, жртве ће бити жене, девојке, наравно и мушкарци, али жене ипак веће жртве. Живи били па видели.

Ma polako, videcete kada vam zene budu uzimale stanove. Evo pocelo vec danas. Nema pokvarenijih od srpkinja.

Узима ти држава, какве жене, какви бакрачи. Све се то зато и смишља.

Мани да се залуђујеш, већина жена у Србији ипак нису ненормалне жене које мрзе мушкарце. Па нису Српкиње све феминисткиње или лезбејке. Јесте да имају многе уврнуте стаове о браку, породици и деци (на крају, имају их и мушкарци, ја сам више мушкараца чуо да неће брак, породицу и децу, него жена), али то још не значи да не мрзе мушкарце.

Овакви закони имају другу сврху, а то сам објаснио већ горе. А ти се залуђуј тим причама да ће жене да крећу у ,,лов на мушкарце". Са таквим причама можеш да прођерш код педерских удружења, уосталом, они више стоје иза оваквих закона него жене.

- - - - - - - - - -

Pošten i zglavan čovek ne dobacuje. To je sramota, ciganisanje.
Kad ti dođe vreme za ženidbu, kažeš roditeljima da odu i isprose mladu i problem rešen.

Друже, то је било некад, кад је био патријархат. Данас, ако желиш девојку и жену, мораш сам да се потрудиш, да је што би рекли, стартујеш. А овакви закони то забрањују. Иако је све спаковано фино, своди се на то. Е то је проблем. Ајд да се сложим за добацивање, али ово друго је глупост. Реално.

Зато и мислим да ће девојке бити веће жртве него мушкарци.

Узима ти држава, какве жене, какви бакрачи. Све се то зато и смишља.

Мани да се залуђујеш, већина жена у Србији ипак нису ненормалне жене које мрзе мушкарце. Па нису Српкиње све феминисткиње или лезбејке. Јесте да имају многе уврнуте стаове о браку, породици и деци (на крају, имају их и мушкарци, ја сам више мушкараца чуо да неће пбрак, породицу и децу, него жена), али то још не значи да не мрзе мушкарце.

Овакви закони имају другу сврху, а то сам објаснио већ горе. А ти се залуђуј тим причама да ће жене да крећу у ,,лов на мушкарце". Са таквим причама можеш да прођерш код педерских удружења, уосталом, они више стоје иза оваквих закона него жене.

Otprilike tako mu dođe.

Stvara se situacija gde će i ono malo zglavne omladine da dobije stravu od braka i preuzimanja čovečanskih dužnosti.

- - - - - - - - - -

Друже, то је било некад, кад је био патријархат. Данас, ако желиш девојку и жену, мораш сам да се потрудиш, да је што би рекли, стартујеш. А овакви закони то забрањују. Иако је све спаковано фино, своди се на то. Е то је проблем. Ајд да се сложим за добацивање, али ово друго је глупост. Реално.

Зато и мислим да ће девојке бити веће жртве него мушкарци.

Nije patrijarhat ni prestajao kod zglavnog sveta,nego se ciganizacija toliko odomaćila u ovom savremenom svetu da deca u osnovnim školama svoje drugarice iz razreda zovu čavkama i kučkama.

Treba li zakon da ti govori da treba da poštuješ sestru majku tetku?

Otprilike tako mu dođe.

Stvara se situacija gde će i ono malo zglavne omladine da dobije stravu od braka i preuzimanja čovečanskih dužnosti.

Па јесте, у томе и јесте поента. Жртве су и мушкарци и жене, тим што мислим да ће жене, поготово младе девојке, да буду веће жртве.

Али, неки људи то не схватају, па мисле да је ово неки ,,женски терор". Можда то мисле они који мисле да су феминисткиње представнице жена. А ти који то мисле у тешкој су заблуди.

Па чим феминисткиње сарађују са геј-лобијем (а сарађују итекако) то одмах значи да они никако не могу бити представнице жена.

Па јесте, у томе и јесте поента. Жртве су и мушкарци и жене, тим што мислим да ће жене, поготово младе девојке, да буду веће жртве.

Али, неки људи то не схватају, па мисле да је ово неки ,,женски терор". Можда то мисле они који мисле да су феминисткиње представнице жена. А ти који то мисле у тешкој су заблуди.

Па чим феминисткиње сарађују са геј-лобијем (а сарађују итекако) то одмах значи да они никако не могу бити представнице жена.

Čini mi se rođače da je standard pokvario ljude.....

Ko ne zna nastavak nek gugla.

Danas su jednog udaljili iz kuće, određeno mu je 30 dana preventivnog nedolaženja, može posle toga 60 dana zatvora...i,naravno, ako je njegov stavn, plus što je besan kao pas, doći će i umlatiće boga u ženi.

Vrlo pametna zaštita i smele posledice će valjda da snose panduri i zakonodovac, a ne žrtve?

Ma jok, sledece je oduzimanje stana. Taj vise nece videti svoj stan.

To baš da vidimo.

Niti se štiti žena na ovaj način, tj. žrtva nasilja štiti, a stvaraće socijalne slučaje na isti taj način...

Mislim da je ovo totalni promašaj od zakona. Ali, pazi, kako su ažurni..odmah primena.,...

Naravno da se ne štiti. O ovome sam pisao još kad su najavili zakon. Ovo će dovesti do većeg broja ubistava u porodici ili tragedija poput one u Žitištu.

To ona "drogza" koja je napala na "jadnog Bila Ali Clintonaa " ?

Ona sto utice na "imunitet" i stvara ranice po licu koje ne zarastaju ?

http://gffnews.com/news-images/20170512/1494622932-28.jpg

1494622932-28.jpg

http://webtribune.rs/wp-content/uploads/2016/12/klinton-640x439.jpg

klinton-640x439.jpg

Ovaj je izduv'o svoje !
Njegova kašika samo što nije zazvečala...

Ko za ženidbu nije, taj i ne treba da se ženi.

- - - - - - - - - -

Siso koja nije u stanju da stane iza svojih reči?

Tebi da objašnjavam nešto?

Nađi dečka pa se lemajte do mile volje. Žena se bre poštuje.

A jesi li ti @Budalo siguran bilo sta postuju, a narocito muskarce?
Meni se cini da su cesto kucici i hrcki cenjeniji od muskaraca.

Back