1. jun dan konacnog porobljavanja muskaraca u Srbiji

Zavisi kako se bude primenjivalo...
Moze da se desi obrnuto....
Ako si sns ortakinja onda kad udjes u prostoriju , svi cute.....pravi USA njujork snobizam...
A ako nisi, onda umesto politicki korektnog kao do sada, nastupa ignorisanje njihove cica maca princezica uvredjenosti svim i svacim...

Ja sam tu jako ugrozen, jer uvek dajem 10% preteg...
Znaci kad se fino ponasam a neko pocne da ubada i psuje, ja dodam 10% sto je gadno i onom ko je poceo.....

A svi znamo da zene vise ne primecuju da vredjaju muskarce, sto je vec par godina ogroman problem...
Znaci nije problem drzanje nekog reda, nego totalno pranje mozga i odsustvo percepcije da nekog vredjaju time sto prate postojece modele konverzacije i ponasanja...

To nije retko....
Nema razgovora duzeg od 10 minuta da me zensko ne uvredi....i to posteno , ne ono sitno...
Nego nebitno i suvisno....i totalno bez veze...

Skoro da svakoj mozes posle 10 minuta da kazes, a sto se ti uopste druzis sa mnom.....
Kiselo kiselo kiselo....misle da je to opravdano....kao da sam ja tu da bi se ona praznila ako je nezadovoljna svetom koji ja nisam stvorio, nisam deo tog sveta i ne interesuje me...cak ga i prezirem i uvek kazem bezi iz njega...

- - - - - - - - - -

Nikad ne zaboravite, SELJACI I SELJANKE su saveznici...
A moderna emancipovana zena je uvek SELJANKA.

Pa i ne treba nista devojkama bacati. Sto, to je super. Sad imas izgovor zasto da ne pridjes devojci. I to validan.
Kamo srece da prestanemo da se bavimo zenama toliko, pa ako treba i nekakav zakon da nas spreci u tome. Pa onda ona kada tebi pridje, ti joj lepo pokazes ugovor o saglasnosti, izvolte potpisi, i nagoozi se sada. Veza? Kakva crna veza, ovo je za jednu noc.

A, za koga sada da navijam ?
Nisam pametan...
Džona Holmsa odnela droga.
Nema više prave jebačine...
Sve je ovo iskarikirana imitacija !

To ona "drogza" koja je napala na "jadnog Bila Ali Clintonaa " ?

Ona sto utice na "imunitet" i stvara ranice po licu koje ne zarastaju ?

http://gffnews.com/news-images/20170512/1494622932-28.jpg

1494622932-28.jpg

http://webtribune.rs/wp-content/uploads/2016/12/klinton-640x439.jpg

klinton-640x439.jpg

Super zakon. Kako cena ogreva raste a moji prihodi se smanjuju taman ne moram da razbijam izloge, dovoljno da dobacim koju devojkama na ulici i prezimim o državnom trošku?
Jedino ne znam šta da radim ako me ne prijave.

Moraš pažljivo da biraš kome dobacuješ.

Fufice neće da te prijave jer su na dobacivanje navikle i smatraju ga svojevrsnim komplimentom. Patrijarhalno vaspitane devojke neće da te prijave jer su naučene da su verovatno one krive ako im neko dobacuje. Ali zato feministkinje...

Apsolutna podrska za zakon, treba još uvesti i zabranu bilo kakve komunikacije izmedju muskarca i žene osim ako nisu rodbina ili ne razgovaraju poslovno. Svakako neću imati problema sa ovim zakonom jer sa ženama ne razgovaram godinama a kamoli da ih zvrckam i šaljem poruke. Problem ce imati muški kvislinzi koji se pred njima ponižavaju
:eek::hahaha::super:

Cekaj dok ti dodju konkurencije gde ne treba da se dize nista tesko, pa kad mogu i zene da rade u poljoprivredi....pa kad krene rokanje po usima....

Ti čekaj, a ja sam svoje dočeko i vaspito

I dan danas ne treba mi sirena na traktoru jer me ukućanke čuju još sa ćoška i otvaraju kapiju pre neg što skrenem na kolski ulaz.

Ustvari pomalo mi se i gade ova muška kukumavčenja.

Ko nema jajca i ne ume da vaspita ukućane, taj domaćin nikad neće biti, taman da mu donesu zakon o zaštiti muževa.

- - - - - - - - - -

Znaci vise ne smem da nokautiram zenu kad bude zvocala, kao prosli put?

Nisi smeo ni do sad.

Time što digneš ruku na ženu pokazo si da si loš čovek.

Žena je čovekov najbolji prijatelj.

Back