1. ISUSOVO OTKROVENJE U DRUGOM DOLASKU

Sutra objavljujem najvrednije svjedočenje svih vremena o Drugom Dolasku Isusa, od čovjeka koji je putovao u prošlost i budučnost.. Da bi se to komentarisalo mora se posjedovati znanje iz te oblasti.
Religija je drugo, zasnovana je na koruptivnim i kontradiktornim kazivanjima sveštenstva sa namjerom manipulisanja vjernicima. Zato svaki komentar na sveštensko kazivanje trpi neprimjerene komentatore i neprimjerene komentare.
Posle toga biće objavljeno svjedočenje dvojice svjedoka "srpskog pravoslavlja". Čekat ću vašekomentare. LP
ako te dobro shvatam ti sebe vidiš kao Isusa (ili Isu) Hrista (o tome govori i tvoj nick) i ekskluzivno na ovom forumu objavljuješ svoje objave svetu? objasni mi zašto bi ti verovali? jel imaš neke posebne moći? Jel čuješ neke glasove koji ti govore šta da kažeš i napišeš? S obzirom da kažeš Isa a ne Isus da li si možda musliman? Da li vidiš islam i hrišćanstvo kao istu veru? Zašto si odabrao baš ovaj forum da objavljuješ svoje objave svetu? Budi svestan da pdf religija čita tek dvadesetak ljudi a da od njih većina preskače duge tekstove.

ako te dobro shvatam ti sebe vidiš kao Isusa (ili Isu) Hrista (o tome govori i tvoj nick) i ekskluzivno na ovom forumu objavljuješ svoje objave svetu? objasni mi zašto bi ti verovali? jel imaš neke posebne moći? Jel čuješ neke glasove koji ti govore šta da kažeš i napišeš? S obzirom da kažeš Isa a ne Isus da li si možda musliman? Da li vidiš islam i hrišćanstvo kao istu veru? Zašto si odabrao baš ovaj forum da objavljuješ svoje objave svetu? Budi svestan da pdf religija čita tek dvadesetak ljudi a da od njih većina preskače duge tekstove.
Na većinu tvojih pitanja možeš pronaći odgovore na prvoj mojoj objavi ovdje na Krstarici.
Razlog zašto objavljujem na srbijanskoj stranici je slijedeći:
Svi na zapadu su o ovome obavješteni, od Vatikana preko ActAlijance do američkih jevangelista. Pokazalo se da su svi isti, baš kako ih opisaše neki apostoli. Oni su ignoranti i antikristi.
Muslimani su takođe o svemu obavješteni. "Svi su isti".
Ostala je obaveza da se pravoslavlje obavjesi, da se vidi ima li drugačijih.
Sutra će biti objavljena dva svjedočenja od dvojice pravoslavaca (srba). Tu prestaje moja komunukacija sa Krstaricom, osim ako ista izrazi želju za daljnom komunikacijom.
Volio bih da o ovim objavama obavjestite srbijanskog patrijarha, gospodina Vučića, a oni neka obavjeste ruskog patrijarha Kirila. Valjda za vas to nije veliki napor, u ime Boga i Isusa.
Hvala na tvome komentaru, na koji sam dao potpun odgovor.
Da ne bude zabune, u prvoj objavi je opisana razlika izmedju VJERE I RELIGIJE. Isus, kao SIN ČOVJEČANSTVA dolazi cijelom svijetu i nije ni musliman ni hriščanin niti jevrej, već vjernik vjere Abrahamove. Sa ovim javljanjem prestaje moja Golgota. Preostaje jedino moja likvidacija. Od ovog trenutka Bog nastavlja da svjedoći. Zato, ako vjerujete u Boga i Isusa, poštujte ih i provjerite istinu. Ja sam Isus Krist u Drugom Dolasku.

226964725_5816966788345161_7028417506765650789_n.jpg

Šta bi tek rekli teolozi abrahamovskih religija, Vatikan i drugi? No, nije to važno. Imaš li ti svoj komentar i šta je to što ti ne paše, ako nisi ateista? A, nisi ateista, vidi se. LP
a iz koje religije i kog veka je taj mehdi? mislim, kada smo prvi put culi za njega, ko ga izmisli i kada?

i zasto mislis da je vredan komentara?
zbog ovih nekoliko muljatorksih tumacenja/falsifikovanja, kao npr.
Vidi Novi Zavjet:
Luka, 17;25.
koja veze nemaju sa istinom?

o cemu se zapravo radi ovde https://www.britannica.com/topic/mahdi

The doctrine of the mahdī seems to have gained currency during the confusion and insecurity of the religious and political upheavals of early Islam (7th and 8th centuries).

drugm recima, izmislili mahdija po ugledu na isu u vreme konfuzije i nesigurnosti da ne bi islam propao u samom startu... i sad im trebamo mi da ih podrzimo? jes, samo sto nismo... brljavite po bibliji gore od najgrdje sekte i posle imate obraz da nesto trazite? kakav bre crni mehdi, GLUPOSTI, u to vam niko ziv nece poverovati kome nije u interesu da brani islam, ko vec nije musliman.

Poslednja izmena:
Jesi li ti ozbiljan kad ovo pises ili je neka sprdnja u pitanju?
The messiah complex is most often reported in patients suffering from bipolar disorder and schizophrenia.

Mada ja msilsim da je opsesivnokompulzivni poremecaj u pitanju

Hyper-Responsibility & OCD: What Does It All Mean? - Impulse

ja ga razumem, navukao je kompleks vise vrednosti jer na drugpj strani su ljudi koje boli uvo, ili koji su cak za to da se istrebimo imajuci kompleks nize vrednosti, ulizica i slihtara

ja adam sam za sve kriv, ali sta da radimo ovome, ocigledno preskace terapiju

prethodno je omanuo, da ne moze sebe spasti, a kamoli svet, pogresno protumacivsi jevandjelja o ISI/IISUSU, gledajuci da se uslihta abrahamskim religijama ravnopravno... moguce je da mu nije lako u sarajevu... tuzno

Poslednja izmena:
Otkrivenje
11:1-19
Dva svjedoka
11 1. I dana mi je trska nalik štapu+ i rečeno mi je: “Ustani i izmjeri svetište hrama+ Božjega i žrtvenik i one koji se klanjaju* u njemu! 2 A dvorište koje je izvan+ hramskog svetišta ostavi i nemoj ga mjeriti, jer je dano neznabošcima.+ Oni će gaziti sveti grad+ četrdeset i dva mjeseca.+ 3 I poslat ću dva+ svjedoka svoja da prorokuju+ tisuću dvjesto i šezdeset dana obučeni u kostrijet.”+ 4 Njih predstavljaju dvije masline+ i dva svijećnjaka.+ Oni stoje pred Gospodarom zemlje.+
(POJAŠNJENJE NAPISANOG od 1 do 4)
"Svetište Hrama Božijega I žrtvenik. . . " Žrtvenik" je mjesto Ahatovići. Dvorište je područje između 6 opština koje je bilo pod kontrolom vojske Republike Srpske i HVO, tačno 1260 dana. Naknadno pojašnjenje, predviđeno za suđenje, izazvat će veliko zaprepaštenje, biblijskom preciznošču. To područje čini prostor između slijedećih opština, povezanih starom cestom: N.G. Sarajevo, Vogošća, Ilijaš, Visoko, Kiseljak I Ilidža.
Dva svjedoka su Karadžić i Mladić, obućeni u "kostrijet" ili "vojne uniforme od grube tkanine".
Oni su "proroci za srpski narod, koji stoje pred gospodarom zemlje, Srbije". Oni su "ponos I dika" srpskog naroda. U isto vrijeme oni su tirani koji na muke stavljaju narode "druge".)

5 Pokuša li im tko nauditi, vatra će izaći iz usta njihovih i proždrijeti neprijatelje njihove.+ Pokuša li im tko nauditi, tako će biti ubijen. 6 Oni imaju vlast zatvoriti nebo+ da ne pada kiša+ za vrijeme njihova prorokovanja. I imaju vlast pretvoriti vode u krv+ i udariti zemlju svakom vrstom nevolje kad god zažele.
7 A kad završe svoje svjedočenje, zvijer koja izlazi iz bezdana+ zaratit će s njima, pobijediti ih i ubiti.+ 8 I tijela će njihova ležati na glavnoj ulici velikoga grada koji se u prenesenom* smislu zove Sodoma+ i Egipat, gdje je i Gospodin njihov bio pribijen na stup.+ 9 A ljudi iz svih puka i plemena i jezika i naroda+ gledat će tijela njihova tri i pol dana+ i neće dati da im se tijela u grob polože. 10 A oni koji žive na zemlji radovat će se+ i veseliti smrti njihovoj i slat će darove jedni drugima,+ jer su ta dva proroka mučila one koji žive na zemlji.
(POJAŠNJENJE OD 5 DO10.
Zvijer koja izlazi iz bezdane jame jesu USA, koje nisu postojale, niti se za njih znalo u ono doba. Njihova tijela mrtva, ležaće 3,5 dana, period dok se nisu počeli kriti. Sodoma je Sarajevo, gdje sam ja, Sin Čovjećiji, bio prikovan na "stup srama" poslednjih 15 godina.)

11 Ali nakon tri i pol dana+ duh životni od Boga ušao je u njih+ i stali su na svoje noge te je velik strah obuzeo one koji su ih gledali. 12 I čuli su jak glas+ s neba kako im govori: “Uzađite ovamo!”+ I uzašli su u oblaku na nebo, pred očima neprijatelja svojih. 13 I u taj čas zbio se jak potres te je pala desetina+ grada. I sedam tisuća ljudi poginulo je u potresu, a ostali su se uplašili i dali slavu Bogu nebeskom.+
(POJAŠNJENJE OD 11 DO14.
Nakon prijetnje od hapšenja, "uzdigli su se u nebo", na naćin kako je u Bibliji opisano uzdizanje Isusovo.)

Frapantniji podaci, koje bi u Srbiji trebali znati, biće otkriveni na mom suđenju. To suđenje Srbiji značit će mnogo i ako ne izgleda tako. U najboljem interesu vašem, započnite priču o ovome.

Isaa Hristos u Drugom Dolasku
Uz odjavu na Krstarici,
Upučujem pozdrav poslednjem papi, čije "Poruke mira" izazivaju efekat u ušima ko prdež u nosu.
Religije su manipulatori vjerom, koje su djelile narode na manje skupine dajući im obilježja nacije, radi osvajačke hegemonije onih koji su vladali religijama.
Očit primjer su četiri kvazi naroda, srbi, hrvati, bosanci i crnogorci koji su u Bibliji životinjama nazvani.
Ako se najstarija skupina ovih naroda zvala srbi, onda je očito zašto su u Bibliji dva ključna svjedoka Drugog Dolaska Isusa Krista srbi, a samim tim, po porijeklu, i Isus Krist, koji je sada u ulozi Sina Čovječanstva.

Spreman za suđenje pred Tribunalom,
Isus Krist - Mehdi
Svjetski Distrikt, Novi Grad Jerusalem
Brodska br. 9
71000 Sarajevo

The messiah complex is most often reported in patients suffering from bipolar disorder and schizophrenia.

ja ga razumem, navukao je kompleks vise vrednosti jer na drugpj strani su ljudi koje boli uvo, ili koji su cak za to da se istrebimo imajuci kompleks nize vrednosti, ulizica i slihtara

prethodno je omanuo, da ne moze sebe spasti, a kamoli svet, pogresno protumacivsi jevandjelja o ISI/IISUSU, gledajuci da se uslihta abrahamskim religijama ravnopravno... moguce je da mu nije lako u sarajevu... tuzno
Svakakvih ima na ovom forumu i pre sam to rekao .

Adame, nemoj da vređaš Isusa :hahaha:

Tako su jos za Nerona mislili da je antihrist i najavljivali opisane dogadjaje za kraj prvog veka
i svaki put se covecanstvo, tj pojedinci koji se kao fol verovali u lazno otkrivenje - zafrknuli!

antihrist je napisao lazno otkrivenje, u tome je caka, da se ono koristi u istoriji i uvek neko omrazen proglasava antihristom, da bi se kasnije ispostavilo da nije... pa naravno da nije ni neron ni niko drugi do li sam pisac laznog otkrivenja - ANTIHRIST

samo poledati koji su njegovi plodovi, jel, plodovi laznog proroka jovana:
sekte i pojedinci ne zna se ko je ludji od koga... to kao stoku sve zigosati sa 666, jer nema drugog nacina da se stvar istera na cistac, vakcinama, cipovima, cime-god

o cemu se zapravo radi ovde https://www.britannica.com/topic/mahdi

The doctrine of the mahdī seems to have gained currency during the confusion and insecurity of the religious and political upheavals of early Islam (7th and 8th centuries).

drugm recima, izmislili mahdija po ugledu na isu u vreme konfuzije i nesigurnosti da ne bi islam propao u samom startu... i sad im trebamo mi da ih podrzimo? jes, samo sto nismo... brljavite po bibliji gore od najgrdje sekte i posle imate obraz da nesto trazite? kakav bre crni mehdi, GLUPOSTI, u to vam niko ziv nece poverovati kome nije u interesu da brani islam, ko vec nije musliman.
Mahdi koga muslimani cekaju je antihrist.

Back