Broj nije bitan(sve dok je pristojan),vidis valjda iz ostalih postova koje sam napisao...Zavisi najvise to ko je ona stvarno,ako je ok onda sigurno nece sa 5 tipova da spava cim se upozna,isto vece...ajde ako se desi jednom,dva puta,tri put...ali opet i ako se desi 5 puta,mislim da nije uredu osudjivati,vec da treba gledati ko je ona/on tad u tom trenutku.A ova devojka je stvarno za primer,iako nije imala decka dve godine,jer nece da bude sa bilo kim,pre ce da sedne sa mojom devojkom i jos dve drugarice i da se njih cetri napiju u stanu kod jedne,izluduju i to je to,to ce joj biti ventil,ali nece da bude sa bilo kim,
a opet imas devojke koje mogu da budu sve sto bi muskarac pozeleo ali u odredjenim trenutcima kazu:"nosite se svi" i budu sa prvim koji im se svidi,a to ne menja cinjenicu ko je ona...Malo sam zamrsio ali se rzumemo?Tinajdz serija One Tree Hill,klinka iz serije Bruk je dobar primer za ovo sto pricam,kao i Hejli,dve razlicite a opet iste devojke,samo sto je jedna resavala problema tako sto je odredjeni period zivota menjala momke kao carape...ko je gledao zna o cemu pricam.