Cip rfid- sa duhovne osnove NE NIKAKO!!

• Začetnik teme Začetnik teme Bix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako to mislis sta ce da se desi pre cipova? Pitanje je bez ikakvog smisla jer mi vec 30 godina zivimo u vremenu cipova. Po cemu je cip koje se nalazi u mobilnom zlo, u halo karticama i slicno? Sta to cip moze da uradi coveku pa je zao? Cipovi se koriste i u medicinske svrhe radi lecenja teskih bolesti.

- - - - - - - - - -

Da, za vreme antihristove vladavine. Njegova vladavina jos nije nastupila i svet jos uvek nije ujedinjen. Tako da je cela tvoja prica besmislena.

Od kad je nastala tehnologija od tada covek nema privatnost.
Evo recimo prisluskuju te na telefonu.
Spijuniraju te na netu.
Mnogi sajtovi imaju cookies kao da mogu da pristupe korisnikovoj kameri ili korisnikovom mikrofonu itd.

- - - - - - - - - -

Gde pise da ce svet biti ujedinjen kad dodje antihrist aj ti meni daj tekst iz biblije gde to pise.

Kako to mislis sta ce da se desi pre cipova? Pitanje je bez ikakvog smisla jer mi vec 30 godina zivimo u vremenu cipova. Po cemu je cip koje se nalazi u mobilnom zlo, u halo karticama i slicno? Sta to cip moze da uradi coveku pa je zao? Cipovi se koriste i u medicinske svrhe radi lecenja teskih bolesti.

- - - - - - - - - -

Da, za vreme antihristove vladavine. Njegova vladavina jos nije nastupila i svet jos uvek nije ujedinjen. Tako da je cela tvoja prica besmislena.

pa eto,,odgovorio si ,,zivimo u vremenu cipova a ti ne vidis zlo,,, i jos kazes da ja pricam besmislice,,a vrlo brzo ce to doci,,, tj, ti kazes za Svete Oce da koji o tome pricaju da pricaj besmislice?? alo covece,,,vidis li ti sta pricas??
Ti ne vidis zlo cipova?? jel?? ja to tako razumem, posto rece malo pre da ti nije jasno kako se ljudi nece moci prekrstiti ako budi imali cip, cudis se kako moze da upravlja mislima covecijim, radio talasi itd... nije ti jasno koje je to zlo..?? :eek:
Vidi, normalno je da covek koji se pokloni zlu da njime zlo u najvecoj snazi deluje,,kako onda da se prekrsti, ?? i da li ce to biti moguce,,tesko,, budimo realni ni sad stanje sa ljudima nije nista bolje,,toliko satanizovanih ljudi ima da se ni sad ni ranije ljudi masovno nisu okrenuli Bogu i dobru .. Da bi se cuvali od zla i sluzili samo Bogu a kamoli tada kad ce svi skoro zaboraviti na Boga,,,Gospod kaze: Kad dodjem dr, put, da li cu naci veru na zemlji, da ali vrlo malo!!
I sta to govori, ?! Govori da ce ljudi biti zombiji, satanizovani i bice gori od samih demona. Citat: Demona vise tada nece biti u paklu, jer ce svi skoro biti u ljudima.. eto a da li je sada stanje daleko od toga? hmmm?? da li??? kazi??
- Kako moze nesto sto je otrovno poput cipa koji se ugradi u telo, ako covek odluci da ga skine , ne moze da ga izvadi jer moze da ga ubije,,sadrzi supstance otrovne. !
- Kako da ne moze satana da upravlja covekom radio talasima kad su povezani< cipom> to je kao sto nas truju tv-om, netom sa raznoraznim losim i stetnim z adusu sadrzajem, muzikom,,ciji je gazda satana..takodje da moze i covekom upravljati puneci mu glavu sta zeli sami Djavo..kao i sto inace djavo radi svakom coveku sa leve strane njegove! E sad u napretku tehnologije ce i na ovaj nacin...
- I zasto bi covek bio kompijuter,,, sa <,cipom> i rob satanin,, kad nas je Bog stvorio slobodne!!!
Treba li jos da nabrajam,,,, !!!

Poslednja izmena:
Pise na primer ovo? "I dana joj bese vlast nad svakim rodom i narodom i jezikom i plemenom" (13, 7). Pise takodje da ce zeviri svako pleme da se pokloni. Sedam casa gneva Bozijeg bice izlivena na celu planetu. Ili ti mozda mislis da ce da se nadje neki izuzetak? Отк. 13:15-17: 15. И би јој дано да лику звијери даде дух, да лик звијери и проговори и учини да буду побијени они који се не поклоне лику звијери. Jel ti mislis da ce ovo da bude samo na nekom ogranicenom prostoru?

- - - - - - - - - -

pa eto,,odgovorio si ,,zivimo u vremenu cipova a ti ne vidis zlo,,, i jos kazes da ja pricam besmislice,,a vrlo brzo ce to doci,,, tj, ti kazes za Svete Oce da koji o tome pricaju da pricaj besmislice?? alo covece,,,vidis li ti sta pricas??
Ti ne vidis zlo cipova?? jel?? ja to tako razumem, posto rece malo pre da ti nije jasno kako se ljudi nece moci prekrstiti ako budi imali cip, cudis se kako moze da upravlja mislima covecijim, radio talasi itd... nije ti jasno koje je to zlo..??
Ajde se molite saberi i prestani da se oduzimas. Sveti oci nikada nisu govorili o cipovima jer u njihovo vreme tako sto nije postojalo. Naravno da cipovi nemaju takvu mogucnost. Ti ako ces da se informises iz izvora tipa Web tribun samo napred. Pseudonaukom pokusavas da opravdas svoje zablude i to jos pod maskom Pravoslavne vere.

Gde pise da ce svet biti ujedinjen kad dodje antihrist aj ti meni daj tekst iz biblije gde to pise.[/QUOTE]

Misli se na ujedinjenu religiju,,, preteca antihristov je papa koji radi na tome da sve religije ujedine u jednu , njegovu laznu jereticku,, pokusava pravoslavce da obrati u ekumenizam,,, to sve ovo sada sto se desava,,, da razrusi pravoslavlje,,, ali nece do kraja,,posto pravoslavlja ce biti do kraja veka i sveta.
Bice 3 svetski rat,, posle toga Antihrist ce uspostaviti " mir" i "harmoniju" i zalozice se kao "dobrica " i cinice "cuda" ... za objedinjenje svih u jereticku veru sataninu,,, pod izgovorima stabilnosti , ljubavi, izbegavanje ratovanja itd,,, sve su lazi djavolje...i tako ce nametnuti sebe kao "Boga" "mirotvorca" i nametnuti svoju satanisticku jednu jedinu religiju na planeti,,, a? bas genijalan plan ima satana?
Nije cudo za toliku mudrost i visprenost njegovu, on je pali andjeo koji je najblizi Bogu ,,iz reda Heruvima,,,, pogledajte samo njihove karakteristike.... ahaaa ,,,
sta smo mi slabi ljudi bez Bozije pomoci, zaista nista,,djavo satire malim noktom takve...,,
zato kazem ljudi ne budite glupi,,, djavo je lukav ,,pametniji je od nas,, zna svakome slabe tacke i udara,,, Kad bi Bog dopustio da on sa nama radi sta hoce,,, ne znam,,nema reci da upotrebim sta bi sa nama bilo ..strasnoo,,, to je mrznja ogromna prema ljudskom rodu. Obratite se Bogu i spasavajte

Pise na primer ovo? "I dana joj bese vlast nad svakim rodom i narodom i jezikom i plemenom" (13, 7). Pise takodje da ce zeviri svako pleme da se pokloni. Sedam casa gneva Bozijeg bice izlivena na celu planetu. Ili ti mozda mislis da ce da se nadje neki izuzetak? Отк. 13:15-17: 15. И би јој дано да лику звијери даде дух, да лик звијери и проговори и учини да буду побијени они који се не поклоне лику звијери. Jel ti mislis da ce ovo da bude samo na nekom ogranicenom prostoru?

- - - - - - - - - -

Ajde se molite saberi i prestani da se oduzimas. Sveti oci nikada nisu govorili o cipovima jer u njihovo vreme tako sto nije postojalo. Naravno da cipovi nemaju takvu mogucnost. Ti ako ces da se informises iz izvora tipa Web tribun samo napred. Pseudonaukom pokusavas da opravdas svoje zablude i to jos pod maskom Pravoslavne vere.

Tebe bas vitla djavo,,, kako si glup ,,moram to da kazem,,,ti vise ne znas sta pricas,,, kazes Sv, Oci nisu znali za cipove toga u njihovo vreme nije bilo!!!
A Sv. Oci Bogougodnici, su citali Bibliju :D i tumacili uz Boziju pomoc i misli od Boga im slate,,, znali su oni sta dolazi,,kako nisu :D Bog im je dao vidjenja,,i ti opet pljujes po svetima!!! Vise to necu d alsusam,,od sad tvoje postove ne citam, ne komentarisem,,jer ne vredi ti pricati,,, ovo sam vec pisala i necu da se ponavljam.. Svetima je dao Bog vidjenja i misli,,, d abi nama sto pribliznije pojasnili sta je to,,iz Otkrovenja,,,
ajmeeee,,, da ti nije tumacenja Svetih,,malo ko bi mogao razumeti samu Bibliju!!! Ti i mnogi je citaju ,,ali ako nisi u crkvi Pravoslavnoj onda ce takvi ljudi je tumaciti na pogresne nacine,,, ko 1 lik kaze ja je citam dok sedim u hladu i nece da ide u crkvu,,, i onda takvom liku objasniti znacaj odlaska na sluzbe i tumacenja prica iz Biblije,,, jer sve van pravoslavne crkve je tumacenje pogresno... E tako isto i ti,,citas a ne razumes...
A receno je citajte Bibliju i Sv. Oce ,,od Apostolskih dana tj, od vremena Hristovog ,,da bi na svaku temu, ili svako pitanje nasli pravi odgovor,,,

Ja ti prosto zavidim na tome kako ti prepoznajes sta je satanska obmana. Naravno da biometrija nije nikakvo zlo. Ako tako mislis u pitanju je savremeno Manihejstvo. Ako smatras da je biometrija zlo onda obrazlozi. Samo nemoj da kacis neke klipove od po tri sata.
за онога коп е део система се не може рећи да је слободан, да гаји слободну мисао. Хоће ли пензионер стати против система који му даје средства за живот, А другим доласком Исуса христа све ће се променити, Завладаће братољубље и нико неће имати ништа своје него ће све бити заједничко; као што је и било у првобитној цркви. Примањем жига звери или рфид чипа ми постајемо део сатанског система и нећемо бити у стању да се отргнемо када дође време промене. Човек хришћанин који себе заварава да је слободан а део је система, постаће главна претња хришћанима који крећу у један нови живот. Слободан је само онај ко може све своје да остави и одрекне се у корист заједнице. И ту су сиромашни у највећој предности јер немајући много неће им бити тешко да се одрекну. Хроми, кљасти ће у у једном друштву братски орјетисаном видети своју сигурност и њима неће бити тешко да се одрекну свега. Нато0варени бригама ће се одрећи свега јер ће видети да живот у заједници која води рачуна о сваком свом члану значи један безбрижан живот без стреса око опстанка и борбе за голи живот. А богати и који своју сугурност везују за систем се неће моћи одрећи свега и то ће им бити замка у задње време. Рфид чип је жиг оних који припадају систему и који немају слободу да изађу из њега.

Poslednja izmena:
Tebe bas vitla djavo,,, kako si glup ,,moram to da kazem,,,ti vise ne znas sta pricas,,, kazes Sv, Oci nisu znali za cipove toga u njihovo vreme nije bilo!!!
A Sv. Oci Bogougodnici, su citali Bibliju :D i tumacili uz Boziju pomoc i misli od Boga im slate,,, znali su oni sta dolazi,,kako nisu :D Bog im je dao vidjenja,,i ti opet pljujes po svetima!!! Vise to necu d alsusam,,od sad tvoje postove ne citam, ne komentarisem,,jer ne vredi ti pricati,,, ovo sam vec pisala i necu da se ponavljam.. Svetima je dao Bog vidjenja i misli,,, d abi nama sto pribliznije pojasnili sta je to,,iz Otkrovenja,,,
ajmeeee,,, da ti nije tumacenja Svetih,,malo ko bi mogao razumeti samu Bibliju!!! Ti i mnogi je citaju ,,ali ako nisi u crkvi Pravoslavnoj onda ce takvi ljudi je tumaciti na pogresne nacine,,, ko 1 lik kaze ja je citam dok sedim u hladu i nece da ide u crkvu,,, i onda takvom liku objasniti znacaj odlaska na sluzbe i tumacenja prica iz Biblije,,, jer sve van pravoslavne crkve je tumacenje pogresno... E tako isto i ti,,citas a ne razumes...
A receno je citajte Bibliju i Sv. Oce ,,od Apostolskih dana tj, od vremena Hristovog ,,da bi na svaku temu, ili svako pitanje nasli pravi odgovor,,,

Bog nikada ljudima nece da salje ono sto oni ne razumeju. Tako ni Svetim ocima nije slao nikakve vizije cipova jer oni to nebi razumeli. Ajde mi nadji i citiraj nekog od Svetih otaca koji je govorio o cipovima.

Bog nikada ljudima nece da salje ono sto oni ne razumeju. Tako ni Svetim ocima nije slao nikakve vizije cipova jer oni to nebi razumeli. Ajde mi nadji i citiraj nekog od Svetih otaca koji je govorio o cipovima.

imas ih vise,,, uzmi pa citaj,,, i jos se cudis ,,da to nije moguce,,, Bogu je sve moguce ne zaboravi :D pa tako i ovo,, Bog je uvek svojim ugodnicima slao misli koje treba. Bog je uvek slao svojim Svetima ono sto treba da posavetuju narod, narastaje,,,,upozoravaju,,,, sve od Boga dolazi...

- - - - - - - - - -

A sad ti meni reci pobunjenice gde pise u Bibliji da je cip nesto dobro,,, ?? i da neko od Svetih govori pozitivo o tome?? Nigde... prema tome ,, ja slusam Boga i Svete Oce i Bibliju,,, druga misljenja me ne zanimaju,,samo pokusavam da ti dokazem koliko gresis! I sve ovo sto ti pisem ,pisem iz namere da uvidis koliko gresis i da si na krivom putu,,,

imas ih vise,,, uzmi pa citaj,,, i jos se cudis ,,da to nije moguce,,, Bogu je sve moguce ne zaboravi :D pa tako i ovo,, Bog je uvek svojim ugodnicima slao misli koje treba. Bog je uvek slao svojim Svetima ono sto treba da posavetuju narod, narastaje,,,,upozoravaju,,,, sve od Boga dolazi...

- - - - - - - - - -

A sad ti meni reci pobunjenice gde pise u Bibliji da je cip nesto dobro,,, ?? i da neko od Svetih govori pozitivo o tome?? Nigde... prema tome ,, ja slusam Boga i Svete Oce i Bibliju,,, druga misljenja me ne zanimaju,,samo pokusavam da ti dokazem koliko gresis! I sve ovo sto ti pisem ,pisem iz namere da uvidis koliko gresis i da si na krivom putu,,,

A ja sa trolovima ne komuniciram. Pozdrav.

A ja sa trolovima ne komuniciram. Pozdrav.
Није она трол него ти оспораваш ауторитет Светог Писма и Откровења као његовог саставног дела, И то баш сада у задње време када је Други Долазак на прагу. Сатанизам се уселио у православље и покушава да заведе вернике да буду неопрезни сада када је опрезност најпотребнија.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Bix
Nemas potrebe vise dolaziti na temu i pisati sablazni o biometrijiji-cipovanju kao necem "dobrom" ...posto nisi imao dokaza da mi odgovoris da li gde u Bibliji pise da je to dobro , tj, da li sam Gospod, preporucuje, savetuje hmmma :D :D :D haha , podrzava i da li neko od Svetih Otaca to hvali,,, !!:D
ovde se ne bavimo tom temom u tom smeru , tj, ne podrzavamo zlo,,tako d avise nemas potrebe dolaziti ovde ,,,
ovde je pobuna protiv zla!

Није она трол него ти оспораваш ауторитет Светог Писма и Откровења као његовог саставног дела, И то баш сада у задње време када је Други Долазак на прагу. Сатанизам се уселио у православље и покушава да заведе вернике да буду неопрезни сада када је опрезност најпотребнија.

Ma kakvo Pismo i Predanje. Njoj su autoritet filmovi poput Digitalnog andjela i Hleb i Krst. Po njoj i slicnim dezurnim paranocima demoni su u celokupnom monaštvu koje recimo iz Rusije ili Srbije želi da dođe na Svetu Goru, recimo Starcu Iliji Optinskom? Ili recimo demoni su u Starcu Jefremu Vatopedskom koji je donosio Pojas Presvete Bogorodice u Rusiju? Ili u Starcu Jefremu Arizonskom koji je u Americi podigao 20 manastira, kome se javio Sveti Antonije Veliki i ništa mu nije rekao za nove lične karte?

Ma kakvo Pismo i Predanje. Njoj su autoritet filmovi poput Digitalnog andjela i Hleb i Krst. Po njoj i slicnim dezurnim paranocima demoni su u celokupnom monaštvu koje recimo iz Rusije ili Srbije želi da dođe na Svetu Goru, recimo Starcu Iliji Optinskom? Ili recimo demoni su u Starcu Jefremu Vatopedskom koji je donosio Pojas Presvete Bogorodice u Rusiju? Ili u Starcu Jefremu Arizonskom koji je u Americi podigao 20 manastira, kome se javio Sveti Antonije Veliki i ništa mu nije rekao za nove lične karte?

hahah pobunjenice kad dokazes da Sveto pismo tj, Biblija i SvetoOtacko predanje govori pozitivno o tome javi se,,, do tada sikter sa teme,,sikter breee... necu da mi na temi pisu hvalospeve o ZLU... sikter breee
prvo se zapitaj kakav si ti vernik, pravoslavac ako si,,, posto branis zlo!!
Ma ja te bre citam ko otvorenu knjigu u tebi satana razjaren vristi , sad ti smetaju videi sto velike narodne mase dolaze do onoga sta ce biti i sta se sprema.. to tebe boli,,, tj, sotonu u tebi,,on bi najradije da se to ne zna nista,, da vara narod da on ne postoji, da nema raja , da nema pakla, da ljudi zive samo ugadjanju sebi,,itd,,znam,,sve znam,,, :D uhhh da moze rastrgo bi to sto takvi videi postoje i sto je djavolja maska skinuta i obelodanjena. :D to tebe boli,,,
razumljivo vidi se na cijoj si strani,,, ni jedan da ti kazem u poverenju, ni jedan normalan Pravoslavac nece braniti ZLO ..a ti to svo vreme radis!
A vidis Bozija milos i ljubav prema coveku je nadjacala sve,, Bog preko Otkrivenja Sv, Jovanu Bogoslovu je dao na znanje sta ce biti,, Svetima je davao misli da bi se ljudi od tada do evo 21 vek je vec,,, spasavali i tek da se spsavaju generacije koje dolaze,, a sto.. Nije Bog to rekao samo tada Sv, Jovanu Bogoslovu i da traje dok se ne zaboravi,,ne, on stalno o tome govori i podseca ,,ne bi li duse spasao,,, Bog neizmera ljubav <3

Poslednja izmena:
samo da te pitam po tvojoj logici koliko ce( okvirno reci) jos dugo biti sveta ovakvog kakvog ga mi sada znamo,,a znajuci da se vreme ubrzava i da svaki dan tehnologija napreduje i da svakim danom vreme je sbe bzre i brze,,, i da su cipovi vec aktuelni po svetu,,i o tome se prica pa cak i o njihovom " moranju" jel te/ e sad kad sve to pogledas,,sta mislis ocemo li sveta biti za 500 godina jos ili ce se sve brzo zavrsiti????
Na ovo pitanje koje si postavila Nifontu odgovorio ti je citatom Svetog Pisma da "nije vaše znati rokove". Tačno je da je to Gospod rekao apostolima, ali to im je rekao dok je još bio na zemlji i dok još nisu u punoći primili Duha Svetoga. Posle Pedesetnica, Duh Sveti koji, po Hristovim rečima, "će vas svemu naučiti" zaista je naučio apostole i sve druge učenuike do kraja veka o svemu, pa i o rokovima onoliko koliko je nekome potrebno da zna.

Ono koliko mi vidimo na osnovu Svetog Pisma je da će Gospod doći po Nevestu 2030. godine i da tada počinje vreme prorečene Nevolje koja će se završiti 2036. godine kada je Drugi dolazak Hristov radi poraza Antihrista i Lažnog Proroka i njegovih slugu na Armagedonu. Ako vidimo da grešimo ispravićemo se, ali po svemu što smo proučavali na osnovu Svetog Pisma, verujemo da će to tada biti. O tome je napisano na sajtu mog brata u Hristu ovde:
http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/tabela.html

Veliki pomak u implementiranju žiga zveri biće i razvoj 5G tehnologije. Dole sam boldovao mesta koja upućuju na to da će takva tehnologija još bolje omogućiti kupoprodajni sistem zasnovan na žigu zveri:

https://www.zacks.com/stock/news/229629/will-5g-handsets-make-their-way-into-the-market-by-2020
5G Technology Specifications

Several analysts opine that 5G connections will reach 690 million by 2025 in relation to “user-linked subscriptions” and not industrial machine-to-machine connections. Connections which possess an individual user end-point, either Business-to-Customer (B2C) or Business-to-Business (B2B) such as consumer electronics products will be preferred. The figure takes into account connections for handsets, modem, embedded connections in personal computers, notebooks, laptops and tablets and connections in the consumer electronics category including consumer wearables, connected cars, e-book readers, portable games consoles and media players, digital cameras and navigation devices. Machine-to-Machine (M2M) or IoT connections related to vertical/industrial applications which do not have an individual end-user will be excluded.
Ovde:
http://www.tomsguide.com/us/5g-networking-faq,news-20629.html
je i na slici još jasnije prikazano za šta će sve ta tehnologija biti korišćena.

I ovde:
http://www.huawei.com/minisite/5g/en/
ima nešto o toj tehnologiji.

Čitao sam negde da je novinaru u SAD koji je na jednoj prezentaciji pitao o štetnosti zračenja nove 5g tehnologije oduzeta akreditacija, ali mu je onda vraćena na traženje novinara, pa je tada taj iz te industrije rekao da će drugi morati slušati šta im oni kažu, inače neka idu van prostorije. Govorio je i da neće dozvoliti drugu viziju budućnosti osim njihove. Inače, frekvencija je oko 20 puta veća već i od ove sadašnje na kojoj funkcionišu i ovi sadašnji smartfoni koji i sami mnogo zrače i izazivaju kancer i druge bolesti. Šta bi tek donela ova 5g generacija. Novinar je ukazivao na ogromnu pojavu kancera koju bi izazvala ta tehnologija i sl. To bi inače dovelo do još većeg zaglupljivanja ljudi i još bolje pripreme da prime žig. Uz ogromnu kontrolu života koju već sama ta tehnologija donosi. Već i danas sa ovim “pametnim” telefonima.

http://borbazaveru.info/content/view/9049/1/
Citat odatle: “У Данској је тек 25% свих малопродајних трансакција готовинско, а влада је задала јасан циљ: 2030. означена је као она година коју су одредили за потпуно укидање папирнатог новца.”
Verujem da će tada i druge zemlje potpuno ukinuti gotov novac što se slaže sa biblijskom hronologijom koju smo izneli na sajtu. Ima i drugih ukazatelja na tu 2030. godinu, kao npr. “Agenda 2030” Ujedinjenih nacija i sl.:
http://forum.krstarica.com/showthre...jedinjenih-Nacija-Totalitarni-svetski-poredak

Kako sa danasnjeg aspekta tumacis svoje ranije stavove da se u policiji nasi podaci otvaraju brojem 666? Жиг звери је и ласерска тетоважа и биометрија. Код доступа електронском досијеу је rw- rw- rw- који је бројно кодиран као 666. То је једноставно чињеница. То је стандард како се електронски досијеи отварају.

Ili recimo da nece antihrist da dodeljuje zig nego druga zver iz zemlje

Али, оно што је кључно је да појава жига звери није условљена појавом Антихриста. Наиме, нигде у Светом Писму не пише да ће Антихрист („звер из бездана“) додељивати жиг, већ да ће то чинити „звер из земље“, тј. компјутерски систем који су сатанисти и назвали „Звер“. Видимо да та „Звер“, тј. они који иза тог система стоје, већ додељује жиг. Дакле, Бог још није допустио јавну појаву Антихриста, али је допустио појаву жига звери, тј. компјутерско-сателитског система који врши жигосање ствари, животиња и људи. Кад се Антихрист појави, он ће само добити подршку жигосаних, тј. они ће се и њему поклонити (а сад се клањају Новом светском поретку на чије чело још није дошао Антихрист). Они који не приме жиг ће препознати Антихриста као сина безакоња, а не као месију којег ће као таквог признати они који су примили жиг.
Или, како каже свети Јефрем Сирин:
„Уколико неко не буде запечаћен печатом звери, неће моћи да буде обманут лажним знамењима“.
Да ли ће Антихрист да се појави за коју годину или деценију, то Бог зна, али суштина је да се жиг већ додељује и да хришћани
морају бити будни и не смеју примати жиг ни по коју цену, јер се ради о вечности.

Али, оно што је кључно је да појава жига звери није условљена појавом Антихриста. Наиме, нигде у Светом Писму не пише да ће Антихрист („звер из бездана“) додељивати жиг, већ да ће то чинити „звер из земље“, тј. компјутерски систем који су сатанисти и назвали „Звер“. Видимо да та „Звер“, тј. они који иза тог система стоје, већ додељује жиг. Дакле, Бог још није допустио јавну појаву Антихриста, али је допустио појаву жига звери, тј. компјутерско-сателитског система који врши жигосање ствари, животиња и људи. Кад се Антихрист појави, он ће само добити подршку жигосаних, тј. они ће се и њему поклонити (а сад се клањају Новом светском поретку на чије чело још није дошао Антихрист). Они који не приме жиг ће препознати Антихриста као сина безакоња, а не као месију којег ће као таквог признати они који су примили жиг.
Или, како каже свети Јефрем Сирин:
„Уколико неко не буде запечаћен печатом звери, неће моћи да буде обманут лажним знамењима“.
Да ли ће Антихрист да се појави за коју годину или деценију, то Бог зна, али суштина је да се жиг већ додељује и да хришћани
морају бити будни и не смеју примати жиг ни по коју цену, јер се ради о вечности.[/QUOTE]

Amin,, bravo za tebe,,konacno da cujem da nesto realno kazes,,, brzo ucis posle mojih grdnji,, bravooo,,, konacno razumno razmisljas,,, Hvala Bogu...

- - - - - - - - - -

Nego Bix sta imas da kazes za onu moju temu o netruleznosti kostiju?
Dali su stvarno svetci oni koje smo mi proglasili?

Izvini, ali je se ne secam da se me pitao nekada o netruleznosti kostiju kod Svetih? Ne znam sta si me pitao tada?
A na ovo dr, pitanje cu ti reci,,, Nisu ljudi ti koji odlucuju da li ce neko biti Svetac ili ne,,, tu se ljudi nista ne pitaju,,ne zavisi to od ljudi,,vec od samoga Boga,,,ko je Bogougodan i ziveo na zemlji takvim zivotom andjelskim,,,u vrlinama, u poboznosti u cistoti,,,,celomudrenosti,,, takvog Bog proslavlja na onom svetu i takva dusa dobija nagradu na onom svetu ,,Venac slave ,,, takve duse obitavaju u raju, pomazu i sluze Bogu u dobru,,, kada Bog objavi ne trulezne mosti,,, zna se da je ta dusa Sveta,,ljudi jos se obracaju za pomoc, mole joj se,,da posreduje za njih kod Gospoda...
Evo u zadnje vreme vrte se po netu ,,,za npr, Patrijarha Pavla,,sta gradjani misle da li ce on postati Svetac,,, prvo ne mozes narod ubediti da prestanu sa licitacijama ,,,u fazonu da..ne... i objasniti im ovo sto tebi sad napisah ovde...
Nije to igrica licitiranja,,,

Tekst koji si citiral je napisao Avakum. On je sada promenio misljenje i prihvatio je stav Crkve da ce zig da se dodeljuje u vreme antihristove vladavine.

haha bolje cuti vise ne progovaaj pokvarices,,,, :D
jer moram dodati da ce se zig,,dodeljivati i pre zvanicne vladavine antihrista u "vidu faze dobrovoljnoga" kada ce ljudi opcinjeni tim zeleti ga u sebi... a druga faza je ta za vreme vladavine njegove kada ce "morati svi"

Back