filozofzauvek
Zainteresovan član
- Poruka
- 112
Evo ovako,problem je u tome sto kad ja i moja cura Natalija imamo seks ona ima obicaj da me grize,pomislicete nista strasno samo sto to ona radi malo agrsivno prema meni.Ona voli da je glavna u seksu,obozava agresivan seks.Kada dodjem u stan da se poslije predavanje ona ima obicaj da me zaskoci kad npr. obavljam malu nuzdu sto je veom neprijatno.Imam vec nekoliko masnica na vratu,grudima,ledjima i intimnim delovima tela.Vec mi je dosadilo da objasnjavam i lazem prijatelje na faksu i svoju porodicu odakle mi te masnice.Probao sam da razgovaram sa njom,ali ona mi je odgovorila da joj to dodje u naletu strasti jer sam neodoljiv i da ne moze izdrzati a da me ne ugrize jer kako ona kaze,to je dokaz ljubavi i strasti,to je dokaz da smo divlje vodili ljubav i probudili stanare do nas koji imaju veoma osetljiv sluh po tom pitanju.I nije problem samo u grizenju,imamo nekoliko porazbijanih kristalnih casa i tanjira od porculana jer tog dana sam se zadesio u kuhinji.I da cak nam je polomljen krevet u sobi jer smo te noci imali divlji seks koji je zavrsio sa slomljenim krevetom i sa mojom iscasenom rukom jer sam se ja nalazio ispod a ona gore na meni divljajuci u naletu strasti.Zato vas molim za savjet,kako da rijesim ovaj problem jer ja Nataliju puno volim i ne zelim da je povredim.