PRESTONIČANI, GREJE LI VAS DRUG ĐIDO?

E..iskreno, zabole me uvo, doselite se svi u Beograd, samo nemojte da kukate i da izigravate prinčeve i princeze. U Beogradu se živi tako kako se zivi, kome odgovara, super, kome ne aj lepo nazad, pa tamo traži od predsednika mesne zajednice da ti promeni prozore i da ti sprovede daljinsko grejanje i postigne temperaturu od 30 stepeni u kući.

To je ta demokratija, sloboda i ravnopravnost koju su obećavali petog listopada.

Dobro je kada deklarisane demokrate iznesu svoje stavove u afektu jer se tada vidi njihov pravi karakter.

Po njima je dakle žalba da nedostatak elementarnih stvari koa što je grejanje povod da krenu u tiradu o tobožnjem izvoljevanju i odmah pozivaju na deportaciju.

Eto tako oni doživljavaju evropske vrednosti.

Kao, kom ne valja neka ide u selo.

E zato Srbija ne može ne da uđe u EU nego bilo gde jer je vode upravo oni koji ne razumeju vrednosti i standarde za koje su se kleli da će ih sprovesti neselektivno.

Mito, pristavi kafu, evo me ispred saborne crkve na Vračaru. Samo požuri, bije košava prodire u kosti. Sad sam bio na liturgiji u sabornoj crkvi, evo me sad na klupici ispred crkve, smrzavam se ko vagina.

Ako ti ne valja hladnoća a ti nazad u selo jer je BG grad samo za one koji su spremni da nekritički uživaju u njegovim neviđenim čarima.

Ko se žali, zna se.

Ausländer raus!

Čujem ovako, takorekuć iz prve ruke: duva kooošava a radjatori led.

Muerto.

Praznik je a Prestoničani sede u kaputićima za prazničnom trpezom.

Većina je doduše pobegla u zavičaje iako se preko nedelje kunu da su 27 generacija unazad stari Beogradžani ali ovi što su ostali, vele, hladno.

Pa šta velite Prestoničani, srpska elito, jel vas to s oproštenjem drug Đido ******* što ga smenjuju il je nešto drugo u pitanju?

Il je možda drug Đido ljutit na vas što niste zdušno glasali za crnogorski klan....?

Zasto bi drug Djido ******* Prestonicane zbog nepostojece smene, kad su oni masovno glasali za njega?

Nesto si ti tu gadno pobrkao.

Ako ti ne valja hladnoća a ti nazad u selo jer je BG grad samo za one koji su spremni da nekritički uživaju u njegovim neviđenim čarima.

Ko se žali, zna se.

Ausländer raus!

Ma ne žalim se, spreman sam ja sve da podnesem samo da bih bio u glavnom gradu države koja ima Status Kandidata.

Nego je Tihi pomenuo da Mita živi blizu saborne crkve, a ja sam igrom slučaja čitav dan u tom komšluku, pa sam mislio da navratim do njega i da uz šerbet i baklave pretresemo vruću dnevnopolitičku situaciju.

Ma ne žalim se, spreman sam ja sve da podnesem samo da bih bio u glavnom gradu države koja ima Status Kandidata.

Nego je Tihi pomenuo da Mita živi blizu saborne crkve, a ja sam igrom slučaja čitav dan u tom komšluku, pa sam mislio da navratim do njega i da uz šerbet i baklave pretresemo vruću dnevnopolitičku situaciju.

ne druzi se mita sa evropejcima :sad2:

Pazi, ako odeš kod Mite ne gine ti potpisivanje pristupnice u DSS.

Pa ti vidi, kako hoćeš.

30% od pola glasača se ne bi moglo nazvati masovnim. To mu zapravo dođe 15% ukupnog broja glasova.

Toliko od prilike i broji tvrdo jezgro klana.

A da će biti smenjen, biće, u to možeš da se kladiš.

Pazi ovako, ja ne da bi voleo da bude smenjen, nego da bude corkiran i da mu konfiskuju svu imovinu. Ali to su moje zelje. Da su hteli da ga smene, davno bi to uradili. S druge strane, Ridjan nije toliko glup da sam sebi puca u nogu i izlozi se osudi javnosti, kako si zamislio.

A kad vec baratas procentima, sto ne uporedis njegov uspeh sa drugoplasiranim?

BG (narocito centar) je jedno od najjacih uporista demokrata, svidelo se to nekome ili ne.

Pazi ovako, ja ne da bi voleo da bude smenjen, nego da bude corkiran i da mu konfiskuju svu imovinu. Ali to su moje zelje. Da su hteli da ga smene, davno bi to uradili. S druge strane, Ridjan nije toliko glup da sam sebi puca u nogu i izlozi se osudi javnosti, kako si zamislio.

A kad vec baratas procentima, sto ne uporedis njegov uspeh sa drugoplasiranim?

BG (narocito centar) je jedno od najjacih uporista demokrata, svidelo se to nekome ili ne.

Čak je i Centar počeo da se osipa. Zabeležili su značajan pad na svim centralnim opštinama.

No ono što je fora sa Centrom jeste i to da su to po brojnosti najmanje opštine,

I grešeš da bi ga smenili do sada da su hteli.

Ja recimo mislim da samo biraju prai trenutak kada će ta smena imati pravi efekat.

Sve nam je Bog dao, a mi opet ne umemo da budemo srećni.

Većina ljudi je na svetu nesrećna, a Bog je stvorio apsolutno sve preduslove za sreću. Znači zlo je u nama. Raj može postojati i na zemlji, ali zlo je u nama i to zlo u svakom pojedincu pretvara ovozemaljski život u pakao i nesreću.

Inače Bog nam je dao sve. Vodu, vazduh, plodne njive i oranice, muziku, knjige, zdravlje i funkcionalnost. Al u čoveku je zlo, đavo čoveka vodi pogrešnim putemi i pretvara ga u protivnika Evroatlantskih integracija.

Čak je i Centar počeo da se osipa. Zabeležili su značajan pad na svim centralnim opštinama.

No ono što je fora sa Centrom jeste i to da su to po brojnosti najmanje opštine,

Ja recimo mislim da samo biraju prai trenutak kada će ta smena imati pravi efekat.

Da te zamolim samo da proučiš ovu vest ...

:cepanje:

Miki Rakić: Ispitati ko je pratio Vučića!

miodrag-rakic-1352669667-228898.jpg

BEOGRAD - Sve istražiti.
Miodrag Rakić, bivši sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost, bivši predsednik Biroa za koordinaciju službi bezbednosti i nekadašnji šef kabineta Borisa Tadića, za Kurir kaže da je na tužilaštvu i Unutrašnjoj kontroli policije da utvrde da li je bilo osnova za praćenje komunikacije vicepremijera i predsednika i da li je bilo zloupotreba.

- Aleksandar Vučić je izneo vrlo konkretne podatke. Svaki od tih konkretnih podataka može da se proveri i nadležni organi da utvrde da li je bilo zloupotreba. Da bi se bilo kome zadiralo u tajnost komunikacije, mora da postoje razlozi. Na tužilaštvu i Unutrašnjoj kontroli policije je da utvrde da li je bilo osnova za takvo postupanje i da li je bilo zloupotreba - kaže Rakić. On ističe da, ako je tražen listing, mora da postoji motiv i pisano obrazloženje za to.

- Lako se utvrdi da li je neko imao motiv kada je tražio listing ili mere potpune kontrole komunikacija. Pošto se radi o ozbiljnim stvarima, istrage ne treba voditi preko novina. Treba brzo istražiti o čemu se zapravo radilo - naglašava Rakić za naš list.

Kako je Kurir i objavio u prethodnom broju, SBPOK je izdao nalog da se prati telefon Aleksandra Vučića. Prema našim saznanjima, taj nalog je načelniku Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Saši Živanoviću izdao šef SBPOK Svetislav Bata Đurović. Živanović je poručio da ne može da daje izjave, po naređenju ministra policije Ivice Dačića.

Cak je i taj pad u skladu ili manji od pada u ostatku zemlje. Naravno, njegov uzrok nije lopovluk zutih, vec pad zaposlenosti i zivotnog standarda, a na te boljke nisu imuni ni naprednjaci i socijalisti.

Sto se tice smene, ne znam u cemu je problem da se povede istraga protiv njega iako je gradonacelnik. Pominje se ta famozna preprodaja reklamnog vremena RTSa, a tamo je jos uvek Tijanic. Znaci, posao ide i dalje nesmetano.

ptico sto ljubis zvezde sklopi krila
jer gnezdo je tvoje sad na dlanu mom
ptico što ljubiš zvezde sklopi krila
jer telo je tvoje sad u oku mom
na dlanu moooom

Rambo Amadeus.

Eh šta bih sad dao da sam na kamenoj kući na obali mora i da ispijam bevandu.

Mogao je Sloba da zadrži makar Konavle i Cavtat, čim je celo Krajinu prodao. Verujem da bi Tuđman pristao na takav ustupak. Sad bi Cavtat bio Meka srbijanskog turizma, a grad bi procvetao i sad bi najverovatnije imao 80 000 stanovnika.

izginuse ovi iz kg-a sto se beogradzani mrznu. a mene bas onako bole kita.

:D Otprilike isto...

...i greje bre , ko kaže da ne greje , meni non-stop otvoreni svi prozori i terase čak i na dubokom minusu.

Nikad mi nisu bili jasni ljudi što se greju na struju ili drva i ugalj i zafurune tropske temperature u jednoj-dve prostorije , a kad izađeš iz nje do wc-a šlog te strefi i momentalna prehlada.

Leti kad uključim klimu nikad mi ne prelazi 26 C , a zimi mi je optimalno oko 23-24 , sve preko toga provetravam i rashlađujem.

A kako kod vas pod Verkom, Veljom i ostalim udarnicima , m? :D

E, da Ajrone ...sve hoću da te pitam pa vidim nešto preče : nije ti onaj nik veličanstveni u banu pa šta će ti ovi rezervni? :think:

Uopšte mi niste jasni ljudi , koji će vam toliko klonjova , da izgleda k'o da vas je više nego što jeste , da sami sebi pumpate reputacije ili zadovoljavate one psiho probleme sa dvostrukim ličnostima ...msm baš smešno kad ste lako prepoznatljivi bar po nekoj caki koliko god se trudili da se prikrijete ?!

Back