Pandur neće da te bije iz čista mira.
Kako svi znaju da ne smeju da se šire ispred krimnosa, a šire se pred vlastima samo navodi na zaključak da je vlast (bila) suviše mekana.
Hoce....iako ja podrzavam policiju, ima medju njima 10% garantovano , pazi
garantovano onih koji ce da te bije iz cista mira...
Dodju da obezbedjuju koncert u BG a iz Leskovackih sela su , sta ocekujes....
Sto krupniji to misli da je bogom dan da nekog mlati , ne shvata da za glavu manji od njega moze da ga otkine za 10 sekundi...
On kabadahija sa 2, 20 , ja 2m, mogu da ga unakazim a da mu ne dodirnem kljucne tacke, znaci nista stomak, vrat, grkljan, ferka da bude...
I slatko mu da se izivljava nadamnom dok je u uniformi , kao da mi je tesko da saznam ko je.....
Totalno nasilnicka logika....
To nije policajac, to je placena bagra...
Ali kazem da podrzavam rad policije i policajce, ali na lokalu moras ocekivati ovakve blente i takvi bi trrebalo da dobiju otkaze, a ne da ostanu po principu , bolje da radi za policiju nego da pravi problem policiji...
To ne sme tako niti je smelo ranije tako....ima nacina da se drzi problematican krupni primerak koji lobira i trazi kompanjone da bi mlatio policiju u malom mestu ...
Nego jajare su posle slobe dobijali mesta sefova policija u malim naseljima i gradovima i otud takvo stanje..
Posle su jajare zauzele i vece policijske stanice, samo ne direktne pozicije, ali u to ce u ovom sistemu , gledam promene u mup Nis , oseti se po selekciji da vlast otima ideoloski policiju iz policije u obezbedjenje za sebe..