Ako policajac nasrne i počne da vas udara po glavi hoćete li se braniti?

Ako policajac nasrne i počne da vas udara po glavi hoćete li se braniti?

• Da

glasova: 16 84,2%
  • Ne

glasova: 3 15,8%

• Ukupno glasova
    19
Ne znam kako je došlo do toga.
To je pravi odgovor.
Upravo to me i plaši, jer sam siguran da nije samo na ulici
Tema je : "Ako policajac nasrne i počne da vas udara po glavi hoćete li se braniti?"
Tema je zbog tog klinca ocito

Kad se vlast promeni morace ozbiljna istraga po pitanju toga

Прво увек их је више па рачунаш патрола, друго мора да се представи и да ти каже зашто те задржава или легитимише тј шта и зашто хоће... мислим понекад прећутиш да је кршио процедуру хебеш своја права ако ти избије око или зубе, одвали бубреге и слично.
Sve je uvek neko drugi kriv
Ja bih zapitao kako to da od onolicko blokadera ipak izdvoje pojednie?

zene su uvek brutalnije. to je vrv posledica toga sto nam se uvek govori kako nismo sposobne kao muskarci. onda zena kada se nadje na takvoj poziciji, kao sto je policija i slicno, preuzima muski model i jos vise od toga.
pa i u konc. logorima su žene bile brutalnije
zato se u lošim firmama žene postavljaju za šefove a ne muškarci
MAXI ti je jedan od primera
tj celokupan Delez koji drži nacistička Belgija :D

Bar su isli na Kosovo koliko toliko
није колико толико,
но највећи део рата на косову . Рат на косову није само период од 24.03.1999 до почетка јуна већ је то само завршни део ратних дејстава на косову са шифтарским терористима.

у пролеће 98ме почиње отворени сукоб са учк на космету. Тада наше полицијске снаге на космету се појачавају са нашимполицајцима из србије. И ту је било неправде јел, неко је ишао на три мјесеца доље током 98ме па мјесец дана ''одмора'' ,ишао је тако и по пар пута док неко није ишао ни једном...
тада си доље имао све у плавом, како униформисане полицајце тако и механизацију или оклопна возила у плавој боји што ниђе на свјет нијеси прије а ни до сада видио... Тако је то било у време слобе, полиција беше малтене армија...
Када је почело бомбардовање као завршни чин сукоба на космету, ткаође си видеовелики број транспортера плаве боје у снагама полиције.

Што се погрнаичног рејона тиче највише сус традали припадници пјп, потом сај... Било је 98меи жртава у армији, тај погранични део.
Што се војске тиче од почетка бомбардовања они су највише дејствовали у пределу граничне линије или ти кошаре и паштрик. Практично је на кошарама жртвовано до 300 клинаца голобрадих на служењу војног рока уз нешто добровољаца резервиста...зашто је то тако , то је питање за бандите у врху у београду...

Дакле полицајци су крварили гаће по терену 98ме почитавом космету али и 99те (највише погранични део око ђаковице, призрена) и то поштено и јуначки. И резервни састав полиције такође.
Полиција је так ојаје 98ме почистила терористе учк.

ove sad devojcice ne smeju da privire
није то за поредити са оним полицајцима , са васпитањем,моралом, патриотизмом, мотивом...

можда би специјалне и посебне јединице полиције нешто и учиниле али ови из јавног поретка ...е ту би била мрка капа...

Pandur neće da te bije iz čista mira.
Kako svi znaju da ne smeju da se šire ispred krimnosa, a šire se pred vlastima samo navodi na zaključak da je vlast (bila) suviše mekana.
Hoce....iako ja podrzavam policiju, ima medju njima 10% garantovano , pazi
garantovano onih koji ce da te bije iz cista mira...

Dodju da obezbedjuju koncert u BG a iz Leskovackih sela su , sta ocekujes....

Sto krupniji to misli da je bogom dan da nekog mlati , ne shvata da za glavu manji od njega moze da ga otkine za 10 sekundi...
On kabadahija sa 2, 20 , ja 2m, mogu da ga unakazim a da mu ne dodirnem kljucne tacke, znaci nista stomak, vrat, grkljan, ferka da bude...
I slatko mu da se izivljava nadamnom dok je u uniformi , kao da mi je tesko da saznam ko je.....
Totalno nasilnicka logika....

To nije policajac, to je placena bagra...
Ali kazem da podrzavam rad policije i policajce, ali na lokalu moras ocekivati ovakve blente i takvi bi trrebalo da dobiju otkaze, a ne da ostanu po principu , bolje da radi za policiju nego da pravi problem policiji...

To ne sme tako niti je smelo ranije tako....ima nacina da se drzi problematican krupni primerak koji lobira i trazi kompanjone da bi mlatio policiju u malom mestu ...

Nego jajare su posle slobe dobijali mesta sefova policija u malim naseljima i gradovima i otud takvo stanje..

Posle su jajare zauzele i vece policijske stanice, samo ne direktne pozicije, ali u to ce u ovom sistemu , gledam promene u mup Nis , oseti se po selekciji da vlast otima ideoloski policiju iz policije u obezbedjenje za sebe..

Btw a što je dečko vezan ? Jel psihotičan ?
Uuuu , to kad ti policajac veze ruke lisicama pa krenu njih 3 + da te mlate, to uvek ostane tajna...nikad istraga o tome nece da bude..
Ja ne znam nijedan slucaj da je bila istraga u takvim situacijama..

Zanimljivo je to kad uhvate nekog ko je malo zivcan, a vazi za kriminalca, koji nije kriminalac nego je malo otkacio sa lanca, npr rat pa posledice...
Ali to moze drugacije, ali policija ne zeli drugacije, jer ce da ih odere, a hoce...moze 5 klasicnih da odere u cugu , ali opet sam za neki drugi prisilan nacin da se dovede ka svesti , mada priznajem da kad ga proture kroz masinu , nema nijednog koji nastavlja da zaebava...nema nijednog...

pa i u konc. logorima su žene bile brutalnije
zato se u lošim firmama žene postavljaju za šefove a ne muškarci
MAXI ti je jedan od primera
tj celokupan Delez koji drži nacistička Belgija :D
kolko videsmo pre nepunih mesec dana, kada jecelavi nabildovani batinas upao oko pola dva nocu u maxi koji radi 24/7 i svirao FAJRONT zatvori maksi - videli smo koje zapravo iza maxija...

to je bilo prve noci blokada barikada ulica. dosli dazatvore kako ovi sa barikada ne bi imali gde da kupuju vodu i grickalice , sta vec...
stoka batinaska

Back