bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.478
Znaci predaja junaceNikako.
Što se više otimaš, više te ugaze.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci predaja junaceNikako.
Što se više otimaš, više te ugaze.
Nema predaje i nema povlacenja.Znaci predaja junace![]()
Ajmo svi da budemo poslanici premijeri ministri hahaDrzava treba da pripadne narodu a ne mafiji i kriminalcima.
Probaj ako si samoubilacki raspoložen.pruzao bih otpor ako sam nepravedno priveden ili napadnut
"Ako policajac nasrne i počne da vas udara po glavi hoćete li se braniti?"Daj malo više podataka, ovako ti je glupo pitanje. Šta je bilo tačno, ko je i pod kakvim okolnostima napadnut?
Taman poslaObnevideo si od mržnje
Ovo je prekomerna upotreba sile i nedopustivaAko su rešili da te biju, oni će da te biju a ako pružaš otpor onda još više. Ima tamo negde u zakonu da kada neko pruža otpor onda imaju pravo da upotrebe silu.
Kako se ti osjećaš kao policajac?Taman posla
Znači hoćeš da se žrtvuješ da bi se narod zgražavao nad policajskom brutalnošću?Ovo je prekomerna upotreba sile i nedopustiva
Лукас је био у праву , да је жив Бора би подржао ВучићаBora Djorjdević:
"Samo nemoj po glavi druže plavi:"
Istinito; Koncert Bore Ćorbe u Prištini, 90 i neke:
Bora; "Hej policajcu, steram vam ga majci."
15 minuta ceka hala (hiljade ljud) skandira 15 minuta
PS; Sreo sam ga na proslavi 600 godina Kosovske bitke. Sin ima sliku sa njim
Bila i Desanka Maksinovič
Jednom rečju, divna žena
Jel pozivali studenti na generalni strajk i ko se odazvao?
Jel bilo blokirano predsednistvo pre par meseci, jeste i bilo je protesta...sad toga vise nema nego se sve razvuklo na 100 strane i na takav nacin ce sve ovo propasti!
sensei, ne mlati gluposti.Znači hoćeš da se žrtvuješ da bi se narod zgražavao nad policajskom brutalnošću?
Ne znam kako je došlo do toga.sensei, ne mlati gluposti.
video si fotografiju.
nedopustiva upotreba prekomerne sile. budi covjek.
Kada neko digne ruke i ne pruža otpor kao student iz uvodnog posta kome je smrskana lobanja?Ako su rešili da te biju, oni će da te biju a ako pružaš otpor onda još više. Ima tamo negde u zakonu da kada neko pruža otpor onda imaju pravo da upotrebe silu.