Ukrajinci ubili 80.000 pasa zbog fudbala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pse lutalice treba definitivno i pod hitno odstraniti sa ulica, prije svega zbog sigurnosti građana.
Takav nekontrolisani haos doprinosi i njihovom prekomjernom razmnožavanju i širenju zaraznih bolesti.

Zanima me samo to, kako bi odreagirali, ako bi čopor pasa lutalica rastrgao vaše dijete na ulici.

Valjda ih ne kolju noževima već ih ubiju sa metkom i životinja se ne muči.

Ja tu ne vidim ništa slabo već samo rešavanje haosa koji predstavlja opasnost za zdravlje i život ljudi.

ps.
Kazniti treba one koji su dozvolili da do toga haosa dođe a ne one koji to rešavaju.

Ja od kako znam za sebe uvek sam imao psa, i sad imam i ovo nije tema o meni i ne zelim da ulazim u rasprave ja sam svoje napisao a vi sad pisite sta hocete...
Ovu sam temu postavio bas zato da vidim sta mi srbi mislimo o ovome i da vidim da li bar malo ima onih ljudi koji vide neko drugo resenje osim ubijanja...
Toliko od mene...

a da li je taj pas udomljen sa ulice? da li je tvoj pas kastriran ili mu ne dozvoljavas da se pari sa lutalicama?
jako je bitno tvoje jer si napisao da postoji neko "adekvatno resenje", a da se dzukci ne ubijaju, jako je bitno da ti das primer ostalim kuceljubcima
ovaj lik iz Austrije je licemer, u Austriji ne postoji problem lutalica, jer su predhodno pobijene i njihov broj je sveden na taj nivo da mogu da se zayebavaju sa azilima i slicnim stvarima
kad u BG na primer bude 1000 lutalica, onda bismo mogli i mi da se cimamo oko azila i propvedamo ljubav prema dzukcima

Mislim da sam pre svega civilizovan, pa shodno tome i human.
I životinje koje se gaje za ishranu (po našim zakonima), moraju biti ubijene na civilizovan način sa što manje bola i patnje.
To što su ukrajinci masakrirali pse beskućnike samo govori koliko su primitivni, kao i uostalom oni koji ih u tome podržavaju.

ko kaze da i oni nisu ubili pse lutalice kao sto se kod nas po selima ubijaju prasici
na civilizovan nacin i sa sto manje bola i patnje ;)

a da li je taj pas udomljen sa ulice? da li je tvoj pas kastriran ili mu ne dozvoljavas da se pari sa lutalicama?
jako je bitno tvoje jer si napisao da postoji neko "adekvatno resenje", a da se dzukci ne ubijaju, jako je bitno da ti das primer ostalim kuceljubcima
ovaj lik iz Austrije je licemer, u Austriji ne postoji problem lutalica, jer su predhodno pobijene i njihov broj je sveden na taj nivo da mogu da se zayebavaju sa azilima i slicnim stvarima
kad u BG na primer bude 1000 lutalica, onda bismo mogli i mi da se cimamo oko azila i propvedamo ljubav prema dzukcima

nekjo tu uzima lovu a ne obavlja posao...vidim malo po malo keruša sa čipom tj.markicom u uhu a trbuh do zemlje.... a sterilizacija ko fol odradjena...i naplaćena....

Važećim zakonom u Srbiji je ZABRANJENO i kažnjivo na takav način lišiti života domaću životinju.
Nažalost, te zakone nema ko da i sprovede.

mislis da bi bilo humanije domacim zivotinjama pustati prenose sednice skupstine Srbije,to bi ih onako halal dotuklo.
Svakog dana po Africi i zemljama treceg sveta strada na hiljade dece robova,dece ratnika,usled raznih obljnja,..i nikom nista.Ali ubiti psa lutalicu je ono ,vrhunac bestijalnosti ?!

Само ми није јасно јел 80000 паса само у Кијеву, или у целој Украјини?
Ако је само у Кијеву, онда су они били много гори од нас, ми ваљда у Београду имамо неких 10000-так хиљада.

А ови кучебрижници ће се дрсати бусати док број паса не нарасте до неподношљивих размера, и на крају ћемо опет морати по старом рецепту, као некад, обавештење, ловци у цик зоре, па удри..

samo lud covek moze da prica o azilima za pse u kojima bi boravilo na 1000-de pasa...taj pojma nema koliki je to trosak...to bi bilo skuplje od najvece farme u srbiji...zar je pametnije staviti 100.000 pasa lutal;ica u azile i hraniti i leciti sa gradskih ili drzavnog budzeta..ili te pare iskoristiti za odrzavanje farme od 10.000 junadi..??

Само ми није јасно јел 80000 паса само у Кијеву, или у целој Украјини?
Ако је само у Кијеву, онда су они били много гори од нас, ми ваљда у Београду имамо неких 10000-так хиљада.

А ови кучебрижници ће се дрсати бусати
док број паса не нарасте до неподношљивих размера, и на крају ћемо опет морати по старом рецепту, као некад, обавештење, ловци у цик зоре, па удри..

У овој беди и пропадању наши домаћи кучебрижници су продукт поремећеног асоцијалног понашања појединаца који имају апсолутно поремећен систем вредности.

СВЕ ДОК ПОСТОЈИ И ЈЕДАН ГЛАДАН ЧОВЕК - треба њега нахранити и дати му АЗИЛ - А НЕ ПСИМА!!!

Када људска заједница има подмирене основне потребе ОНДА СЕ МОЖЕ БРИНУТИ О ПСИМА. Докле више са овим увозним лудилом...

У тешкој материјалној ситуацији када НЕМА НИ ЗА ЉУДЕ - пси луталице се морају побити јер у противном захваљујући кучебрижницима имамо следеће:

Drugi pišu | utorak 20.12.2011 | 08:48 Psi napali ženu i vukli je do ulice
Izvor: Blic Beograd -- Čopor pasa napao ženu na beogradskom Ušću, pored zgrade SIV-a, i teško je povredio, vukući je ulicom, piše "Blic".

10306313924ef03fb58cdf1917382235_368x231.jpg

(Fonet, arhiva)​
Danijela Perović (42) ispričala je tom listu da je šetala Ušćem kada je naišao čopor pasa, koji je počeo da trči za njom. Ubrzo je osetila i da su počeli da je ujedaju po nogama. Pošto je počela da beži, pala je i polomila nogu. Spasla su je dva mladića koja su naišla.
"Dok sam ležala i vrištala u pomoć, psi su me vukli do ulice. Dva mladića čula su zapomaganje i odmah su pritrčali u pomoć. Psi su pobegli, a ja sam prevezena u Zemunsku bolnicu", ispičala je Danijela.

Lekari su joj konstatovali teške povrede, a osim preloma noge, psi su joj, kako kaže, iskidali ceo list noge.

samo lud covek moze da prica o azilima za pse u kojima bi boravilo na 1000-de pasa...taj pojma nema koliki je to trosak...to bi bilo skuplje od najvece farme u srbiji...zar je pametnije staviti 100.000 pasa lutal;ica u azile i hraniti i leciti sa gradskih ili drzavnog budzeta..ili te pare iskoristiti za odrzavanje farme od 10.000 junadi..??

А замисли кад је недавно изграђен азил са подним грејањем за џукеле, то му онда дође лудило на квадрат..

У овој беди и пропадању наши домаћи кучебрижници су продукт поремећеног асоцијалног понашања појединаца који имају апсолутно поремећен систем вредности.

СВЕ ДОК ПОСТОЈИ И ЈЕДАН ГЛАДАН ЧОВЕК - треба њега нахранити и дати му АЗИЛ - А НЕ ПСИМА!!!

Када људска заједница има подмирене основне потребе ОНДА СЕ МОЖЕ БРИНУТИ О ПСИМА. Докле више са овим увозним лудилом...

У тешкој материјалној ситуацији када НЕМА НИ ЗА ЉУДЕ - пси луталице се морају побити јер у противном захваљујући кучебрижницима имамо следеће:

Drugi pišu | utorak 20.12.2011 | 08:48 Psi napali ženu i vukli je do ulice
Izvor: Blic Beograd -- Čopor pasa napao ženu na beogradskom Ušću, pored zgrade SIV-a, i teško je povredio, vukući je ulicom, piše "Blic".

10306313924ef03fb58cdf1917382235_368x231.jpg

(Fonet, arhiva)​
Danijela Perović (42) ispričala je tom listu da je šetala Ušćem kada je naišao čopor pasa, koji je počeo da trči za njom. Ubrzo je osetila i da su počeli da je ujedaju po nogama. Pošto je počela da beži, pala je i polomila nogu. Spasla su je dva mladića koja su naišla.
"Dok sam ležala i vrištala u pomoć, psi su me vukli do ulice. Dva mladića čula su zapomaganje i odmah su pritrčali u pomoć. Psi su pobegli, a ja sam prevezena u Zemunsku bolnicu", ispičala je Danijela.

Lekari su joj konstatovali teške povrede, a osim preloma noge, psi su joj, kako kaže, iskidali ceo list noge.

i sta jadnica da radi..?? kome da se zali..?? drustvu za zastitu zivotinja..?? gradonacelniku..?? strasno...damogu sve bih lutalice nabio u skupstinu kako republika tako i opstina...

euROPSKI standardi ....

Šta misliš, koliko prihvatilišta za beskućnike ima podno grejanje ???

ja ne znam ni da ima osim onog jednog u BG vise ni prihvatilista za beskucnike....mozda ih i ima-ne znam...al da azila za pse ima skoro svaki grad -ima...zato domova za stare ne verujem da ima ni svaka 10-ta opstina..
uvek smo znali da prioritete potpuno izmesamo...

Како лепо скренете са теме у циљу пљувања...

Поента је да је разлог за одстрел организација спортског догађаја а не напади паса луталица.

То на шта се троше паре од буџета није приватна ствар појединца јер да је тако, буџет не би ни требао да постоји већ свако за свој грош па како се снађе. Некоме се не дају паре из буџета за џукеле, некоме се не дају паре из буџета за војне инвалиде и пензинере док се не провери да ли су стварно то што јесу. А велика већина су фоллиранти који нити су видели ратиште и једини циљ им је да се огребу о моје паре које дајем за порез. Само то није тема.

Ако је ова вест пласирана на овакав начин, најмање што може да се очекује је да друштва за заштиту животиња позову на бојкот и да користе друге начине да анимирају јавност да осуди овакав чин из овог разлога.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back