Vožnja po snijegu

• Začetnik teme Začetnik teme zike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma... Ja zato i izbjegavam fizičke sukobe... Zato što ja kad puknem, onda baš puknem, i ne gledam ni koga, ni kako, ni čime... A s nekima baš i treba na taj način.

Žike kad budeš došao u Novi Sad popričaćemo malo bolje ali prethodno ću da ti oduzmem pištolj .A i ja tebi ne pretim ja samo obaveštavam da znaš da je zabranjeno nošenje oružja.

Tvoja glupost i idiotizam ne poznaju granice, jel? Bukvalnost je odlika malih mozgova ;)
Ovde mozes da pricas sta god hoces, i da si zavrsio Kembridz
ali tvoje price i ponasanje to demantuju tako glasno da sad kad pokusavas da ubedis (verovatno prvo sebe) ljude na forumu u to
to deluje tako kontradiktorno sa svim ostalim glupostima koje izblebetas da to ne mogu da ti opisem, prosto je neopisiv kontrast.
Budi ti zadovoljan sobom koliko god zelis, zna se da je samokritika najteza, ali ovde bi mogao malo da se uljudis,
pocnes da prihvatas granice svoje pameti i prestanes da se ponasas kao sveznajuci, prepametni, nedodirljivi crnogorski budak
koji cak nema ni malo pameti da sakrije neke svoje ocigledne mane kad vec pocne da se pretvara u nesto sto mu je vazda zelja bila
al nikad ostvarena. Pricaj da si uspesan ko Rokfeler al svi vidimo da si niko i nista i jos si pri tome nasao drugima da solis pamet.
To prosto vredja ljudima inteligenciju, kapiras, razlika je ta sto ja to slobodno kazem a drugi ne bi u konflikt sa raznoraznim idiotima.

Dobro, o čemu ćeš da pričamo? Oćemo li o Dekartovim zakonima? Oćemo li o strukturi atoma? Oćemo li o fisiji i fuziji?
A možemo ako želiš i o heterocikličnim jedinjenjima, o hemijskoj vezi, analizi, sintezi, supstituciji?

Žike kad budeš došao u Novi Sad popričaćemo malo bolje ali prethodno ću da ti oduzmem pištolj .A i ja tebi ne pretim ja samo obaveštavam da znaš da je zabranjeno nošenje oružja.

Slobodno, nema problema... A ako oćeš mogu da te upoznam sa nekim prijateljima iz Novog Sada, samo ima jedan problem... I oni nose pištolje :mrgreen:

Zabranjeno, al kako za koga

Gume veoma bitne. Recimo prosle godine sam imao dobre M+S, i mnogo lakse mi je bilo, a sad imam neke polovne sa Kosova, isto M+S, vozene od proleca, stasale za menjanje, ali nisu mi se davale pare, pa sad je veliki izazov voziti s njima :) Marijanu svaka cast ako moze sa letnjim tako lako da vozi BMW, moj e34, se mnogo losije ponasa. Inace sam veoma oprezan, drzim odstojanje, ne itam :lol: Od opreme nosim kablove i lance.

Veliki pozdrav za tebe .... brate samo mogu da ti kazem, ne vezano za sneg imas pod haubom "rednog sestaka" koji je najveca mazga koja postoji i koja prelazi 500 000 bez otvaranja haube sem menjanja ulja i kaiseva :) , pricam iz iskustva jer mi je bio prva ljubav ... e34 je sila nebeska , izuzetan auto ... , jos ako je m50 varijanta ... nakrivi kapu i uzivaj , ne znam koliko je presao i na sta ga vozis ali je najkvalitetniji bmw-ov motor ikad napravljen taj sto ti vozis....
PO snegu samo oprezno jer ima malo loshiji pristup vesanja i osovinskog rastojanja nego e36 , mada spusti opruge i stavi 225 gumu , pa se javi dal kliza ili ne kliza :) poslusaj ...pa vidi,

Evo kod nas u Subotici uveliko veje sneg.Ja sad stigao kuci,putevi haos,putari opet iznenadjeni:eek: a metereolozi vec danima najavljuju sneg:rtfm: Pozdrav iz Subotice! :bye:

Ista je situacija i kod nas, ko bi očekivao snijeg u januaru, pa stvarno nijesu oni krivi... Ja sam došao do Žabljaka noćas, loše put očišćen, zaglavljivala se obična auta.

3 dana je padao kao lud,ima nekih 30 cm snega.
Drugarica me nocas jedva dovezla kuci sa fiat tipom iako ima zimske gume.nista nije bilo ocisceno.zato sam danas sa nivom pravio haos,isao tamo gde se ici ne moze :D

Back