Ja sam pre jedno tri nedelje zvala direktno te ljude u Šabac da ih pitam gde diskontno mogu da kupim tu njihovu čokoladu, i tada mi je vlasnikova žena dala imena nekih veleprodaja u Šapcu, ali tu ja kao fizičko lice ne mogu da kupujem, probala i Svetlana 015 da mi pomogne, ali nije išlo....bla, bla...
Elem, do 2006 je postojala firma koja se zvala ne znam kako, pa se pocepala na " C proizvodnja i promet 06" i ne znam kako se zove druga firma, ali slično tako. Ova čokolada o kojoj ja pričam izgleda ovako:
A ime proizvođača piše ovako:
Ono što se prodaje pod sličnim imenom nije od ovog proizvođača, tako da to nisam koristila i ne znam kakvo je. Ovi imaju fantastičan euro krem, a šlag mi se ne dopada.
Na ovoj čokoladi piše ovako: SASTAV: šećer, biljna mast,, kakao prah (min. 40 % kakao delova, kakao maslac, emulgator - lecitin ( E22), prirodno identična aroma vanile. Ne znam u šta se svrstava taj kakao maslac, postan ili ne, tako da će neko ko bolje zna od mene reći da li je ovo posna čokolada ili nije.
Ta žena mi je rekla isto što je i Una napisala ovde, da toliko posla imaju da ne mogu da naprave ni čokolade ni euro krema, i da većinu rade za izvoz. Što me i ne čudi, jer je sasvim ok, a ima smešnu cenu.