Kao pocetnik i ja nisam znala sta mi treba, ali se bas u to vreme pojavila Marija Savic i puno nam pomogla odabiru nastavaka i savetima. Nastavci se mogu kupovati posebno, a moze se i kupiti u kompletu. E sad tu opet imas varijanti. Postoje veci kompleti i oni manji, pa oni u kofercetu sa ostalim priborom od kesa za ukrasavanje do noza za ravnanje torte, makaza za skidanje ruze od slaga sa postolja na kojem se prave... Sve zavisi od tvojih finansijsjih mogucnosti. Posto nisam bila u nekoj zavidnoj situaciji, kupovala sam , sto bi rekli mic po mic. Za sada sam zadovoljna ovom kolekcijom i mislim da je i necu prosirivati jer tu jue sve
sto mi treba, trenutno imam oko 25 nastavaka, ali ti nije sve to potrebno. Ponekad sa samo 1 nastavkom ukrasim celu tortu, a pomislis da je radjena sa 5 razlicitih. Svaki nastavak ima vise mogucnosti za razne sare na torti samo ga treba znati iskoristiti. Mogu ti pomoci da ti dam predlog oko onih osnovnih bez kojih se po meni i ne moze lepo uraditi torta sa slagom, ali veceras idemo na veselje, mala kumica rodila sina pa idemo na jedno opustanje uz picence( ja sam za pelinkovac)ha, ha,ha a bice i hik, pa sam mislila da sutra kad dojem sa posla slikam mogucnosti par nastavaka, naravno sa slagom da vidis pa ces odluciti sama. Casopis koji je Marija Savic svojevremeno izdala je bio odlican za sve one koji se bave ovim poslom, a jos vise za pocetnike jer je sve u njemu tako lepo islikovito objasnjeno. Pomoci cu ti koliko budem mogla. Pozdrav