Evolucija vs Kreacija

Ма ја те питам за стихове, не за видео.

A ja te pitam i za video a sada i za stihove.

Gde pise u bibliji da je Bog stvarao svet milione godina i gde pise u Biliji da Kula treba da se prilagodi evoluciji???

Starost je dobijena na osnovu hronologije iz grčkog prevoda originalne Biblije, iz Septuaginte, koja sadrži hronologiju koja je pogrešna za negdje oko 1500 godina (prevodioci su iz nepoznatog razloga nekim ljudima dodavali po 100 godina života). U Bibliji ne mozemo tacno da izracunamo u kojoj smo godini, jer se hronologija prekida na odredjenim mjestima, ali otprilike danas je 6100 - 6200 god.

I naravno svih naucnih cinjenica, vidi video...

Poslednja izmena:
A ja te pitam i za video a sada i za stihove.

Gde pise u bibliji da je Bog stvarao svet milione godina i gde pise u Biliji da Kula treba da se prilagodi evoluciji???

Starost je dobijena na osnovu hronologije iz grčkog prevoda originalne Biblije, iz Septuaginte, koja sadrži hronologiju koja je pogrešna za negdje oko 1500 godina (prevodioci su iz nepoznatog razloga nekim ljudima dodavali po 100 godina života). U Bibliji ne mozemo tacno da izracunamo u kojoj smo godini, jer se hronologija prekida na odredjenim mjestima, ali otprilike danas je 6100 - 6200 god.

I naravno svih naucnih cinjenica, vidi video...

Не пише, је л` то људима за спасење није битно. Уопште ми није била намера да се расправљам са тобом, већ сам те замолио као једног познаваоца Библије да ми даш конкретне стихове за настанак Земље, јер ја нисам упућен у то.

Не пише, је л` то људима за спасење није битно. Уопште ми није била намера да се расправљам са тобом, већ сам те замолио као једног познаваоца Библије да ми даш конкретне стихове за настанак Земље, јер ја нисам упућен у то.

Ti i ja znamo zasto si to stavrno pitao.

Ne postoji za sve stihovi.

Za neke stvari moras da ukljucis druge stvari. kao u ovom slucaju, Biblisjku hronologiju I Arheologiju, nauku.

Medjutim pise da stvaranje nije trajalo dugo, verc samo 6 dana.

Po tom principu je Bog stvorio sedmicu i nas i zivotinje stvorio tako da nam je genetski odredjeno da posle 6 radnih dana moramo da odmorimo, jer ce mo biti iscrpljeni i spada nam ucinak...

2.Mo 20:11 Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i šta je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga.

BOZJI SEDMICNI ODMOR U NAšIM GENIMA

Zašto se svuda u svetu praktikuje sedmicni ciklus odmora?

Zato sto nas nasi poslodavci i država voli?

Ne, zato što znaju da ono sto bi oni najviše voleli, da covek radi bez odomra ili da se redje odmara, možda jednom dva puta u mesecu, nije moguće.

Jer sve sto je izvan sedmicnog ciklusa iscrpljuje coveka i smanjuje mu učinak., i sto vise i vise radi bez odmora, učinak se sve vise i vise smanjuje i duplira. a covek razboljeva i iscrpljuje.

Oni znaju da je coveku pa i zivotinjma takođe potreban sedmicni ciklus rada i odmora da bi njegove sposobnosti i učinak bili ponovo na vrhu i da bi učinak mogao da bude konstantan.

U Francuskoj su za vreme kada su konji vukli tramvaje uveli desetodnevni ciklus odmora mesto sedmicni, pa su zivotinje bile tako iscrpljene da su stalno padale po ulicama da su ponovo vratili na sedmicni ciklus odmora zivotinja.

Ne samo za coveka već i za ZIVOTINJE vazi taj genetski ciklus odmora.

OVDE IMATE TAJ LINK KADA JE U FRANCUSKOJ PROMENJENO NA DESETODNEVNCICU NAMESTO SEDMICU Npa opet vraceno na sedmicu:
http://www.univie.ac.at/igl.geschich...nskalender.htm

2.Mo 20:10 A sedmi je dan odmor Gospodu Bogu tvom; tada nemoj raditi nijedan posao, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni ZIVINCE TVOJE , ni stranac koji je među vratima tvojim.

5.Mo 5:14 A sedmi je dan odmor Gospodu Bogu tvom; nemoj raditi nikakav posao ni ti, ni sin tvoj ni kći tvoja, ni sluga tvoj ni sluškinja tvoja, ni VO tvoj ni MAGARAC tvoj, niti koje ZIVINCE tvoje, ni došljak koji je kod tebe, da bi se odmorio sluga tvoj i sluškinja tvoja kao i ti.

Postoje mnogi razlozi zašto covek slabi i razboljeva se a jedan je zato što en postuje ovaj ciklus.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poslednja izmena:
Ta prica o staroj zemlji je cista laz bez ikakvih razumnih argumenata.

Zaludjivanje naroda...

Oni zive od sujevernog naroda, koji im slepo veruje i ne proverava druge cinjenice.

Jednostavno, tako su ih odgajili jer su im u rukama od malena...

Stvorili su od njih Janjicare klao sto vidimo...

Ko im moze pomoci?

Samo Bog, ali nece da dodju kod njega..,.

Poslednja izmena:
Ta prica o staroj zemlji je cista laz bez ikakvih razumnih argumenata.

Zaludjivanje naroda...

Oni zive od sujevernog naroda, koji im slepo veruje i ne proverava druge cinjenice.

Jednostavno, tako su ih odgajili jer su im u rukama od malena...

Stvorili su od njih Janjicare klao sto vidimo...

Ko im moze pomoci?

Samo Bog, ali nece da dodju kod njega..,.

Ajde ti malo prošetaj do Slankamena na Fruškoj Gori, pa prebroj geološke slojeve u krečnjaku. Ako budeš pažljiv, videćeš čak i slojeve iz vremena par zadnjih ledenih doba. Naravno, foslinih ostataka ima kolko hoćeš, morskih.

Nasuprot tome, možeš i dalje da se ponašaš na sledeći način:

http://1.***************/-l8P96BQeI-o/TgZRc276fRI/AAAAAAAAAHY/I4pKVWdH7-Q/s1600/see+no+evidence.jpg

Nagledao sam se ja tih youtube akademika koliko hoćeš. Svaki ti mogu lepo secirati i popisati svaku grešku koju su napravili, ali to nema nikavu poentu. Ti i tako imaš svoju istinu od koje nećeš odstupiti ni za milimetar, pa makar se Bog lično pojavio i rekao ti "Ej, zemlja je stara 4.5 milijarde godina, a tu moju knjigu ne treba uzimati doslovce". Tako da neću to da radim. Bar ne dok ne budem jako zaludan.

Nije moguce da si se nagledao, kada pises stvari koje su odavno prevazidjene i jasno demantovane na tim video klipovima...

Video klipove koje sam postavio nisi ni pogledao.

Video klipove koje si ti postavio, nisi ni sam pogledao...

Ja nemam problema sa time da ti verujes sta god hoces...

Moze li neko ubediti turke janjicare drugacije?

Poslednja izmena:
Ja Dawkinsa ne cenim preterano zbog ostrašćenosti ali da je mačak, mačak je. Razborit je i ume po kratkom postupku da pokopa argumentima.

Ali isto tako biva "pokopan" kada treba da se suoči sa PROSTOM LOGIKOM...

zamislite samo g. Dawkins...

PRIHVATA INTELIGENTNI DIZAJN

kliknite na link (prebaciće vas na deo intervjua o inteligentnom dizajnu):

Uploaded on Nov 11, 2008
An interview from Ben Stein's Expelled documentary.
Richard Dawkins always seems to stay on top of his interviews and tends to make his interviewers look like complete idiots. Well, Ben turns the tables on him this time.

...

Poslednja izmena:
Uostalom, kolega, primetićete da drug Bog više nema monopol na "čudo života" pošto su i ateistički naučnici postali prilično dobri u stavaranju ostog od nežive materije.

http://www.bbc.co.uk/news/10132762

Još recimo 50 godina i bićemo na dobrom putu da zamesimo sopstvenog čoveka od blata. Naravno, nije poenta u tome da pokažemo da se život može napravaiti, već da nije potrebna nikakva božanska sila za tako nešto. Ako može čovek, priroda može još bolje.

Zapravo kako se meni čini, život je prilično neminovna pojava tamo gde postoje uslovi za to.

Back