posnazajednica
Aktivan član
- Poruka
- 1.655
Гласник, буди од користи и упути ме у стихове који говоре да је планета Земља стара 6000 година.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма ја те питам за стихове, не за видео.
Daj, jesi Crni Djavo, ali je red da se uozbiljis.
A ja te pitam i za video a sada i za stihove.
Gde pise u bibliji da je Bog stvarao svet milione godina i gde pise u Biliji da Kula treba da se prilagodi evoluciji???
Starost je dobijena na osnovu hronologije iz grčkog prevoda originalne Biblije, iz Septuaginte, koja sadrži hronologiju koja je pogrešna za negdje oko 1500 godina (prevodioci su iz nepoznatog razloga nekim ljudima dodavali po 100 godina života). U Bibliji ne mozemo tacno da izracunamo u kojoj smo godini, jer se hronologija prekida na odredjenim mjestima, ali otprilike danas je 6100 - 6200 god.
I naravno svih naucnih cinjenica, vidi video...
Не пише, је л` то људима за спасење није битно. Уопште ми није била намера да се расправљам са тобом, већ сам те замолио као једног познаваоца Библије да ми даш конкретне стихове за настанак Земље, јер ја нисам упућен у то.
Ta prica o staroj zemlji je cista laz bez ikakvih razumnih argumenata.
Zaludjivanje naroda...
Oni zive od sujevernog naroda, koji im slepo veruje i ne proverava druge cinjenice.
Jednostavno, tako su ih odgajili jer su im u rukama od malena...
Stvorili su od njih Janjicare klao sto vidimo...
Ko im moze pomoci?
Samo Bog, ali nece da dodju kod njega..,.
Nisam siguran da se to zove maltretiranje, pre bi se reklo da ga je nabvo u zemlju do guze. Mackay mu, jednostavno, nije dorastao ni do k... kolena. Bas ti hvala sto si pronasao i postaviotaj taj video spot.Kako Richard Dawkins maltretira kreacioniste:
Nisam siguran da se to zove maltretiranje, pre bi se reklo da ga je nabvo u zemlju do guze. Mackay mu, jednostavno, nije dorastao ni do k... kolena. Bas ti hvala sto si pronasao i postaviotaj taj video spot.
I ja imam slicno misljenje o njemu s tim sto ga je cenim. Nije ni cudo, na istoj smo strani. Ja cesto koristim njegove argumente koji su razumljivi i ubedljivi. .Ja Dawkinsa ne cenim preterano zbog ostrašćenosti ali da je mačak, mačak je. Razborit je i ume po kratkom postupku da pokopa argumentima.
Ja Dawkinsa ne cenim preterano zbog ostrašćenosti ali da je mačak, mačak je. Razborit je i ume po kratkom postupku da pokopa argumentima.
Profesore zar nije pretenciozno reći da NIKO NE ZNA odgovor na pitanje kako je nastao život?
Vi "NE ZNATE" (i navodno niko ne zna) zato što NEĆETE DA PRIZNATE apsurdnost Vaše ..
RELIGIJE
Richard Dawkins admits: evolution lead to atheism (iskreno priznanje da evolucija vodi ka ateizmu)
48:20-48:52