Blogovi

Kao trener koji podučava muškarce kako da osvajaju žene, od mnogo nedavno ostavljenih momaka sam čuo, “Sve sam napravio za svoju djevojku. Ali ona me u jednom trenutku treba da joj pružim utjehu, a u slijedećem trenutku mi kaže da joj treba prostora.” Što se ovdje zapravo događa? Nisi li uvijek slušao o tome kako bi trebao “biti dobar dečko da bi osvojio tu djevojku iz snova”? Kako je to djelovalo u tvom slučaju? Pošto ona upravo sada prekida s tobom, vjerojatno znaš odgovor na to pitanje! Možda si čak primijetio da tvoju bivšu djevojku više privlače muškarci koji uopće nisu za nju, naročito ako je upravo sada s nekim “usputnim momkom za utjehu.” Vidiš, iako žene mogu znati na INTELEKTUALNOM nivou da bi se trebale viđati s “dobrim...
Albert Einstein je rekao da je definicija ludila kad radiš jednu te istu stvar iznova i iznova i pri tome očekuješ drukčije rezultate. I zato kad momak misli da će samo još jedno ljubavno pismo… ili još jedan poklon… ili još jedna isprika… ili bilo što drugo za što on misli da je “brižljivo” i da će nešto promijeniti… To je ekstreman primjer ludila. Da bi napravio prvi korak ka uspjehu s tvojom bivšom, moraš shvatiti da je sve ono što te ikada učilo društvo ili tvoja majka o ženama - pogrešno. Previše momaka misli da trebaju bombardirati svoje bivše s cvijećem, tekstualnim porukama, i telefonskim pozivima. Ako si dovoljno uporan lovac, tako razmišljaš, na kraju će ona popustiti i uzet će te natrag. Ovo ne može biti dalje od istine...
Načuo si da tvoja bivša cura sada izlazi s nekim drugim momkom. Osjećaš da te to doslovno ubija. Vidiš samo jednu stvar koja te podsjeća na nju, i odmah moraš zadržavati suze. Pokušavaš je izbaciti iz svojih misli, ali to je tako teško! Tek sad kad si je izgubio shvaćaš koliko ti ona zapravo puno znači. To je užasno. Podsjeća li te to na tebe? Da li bi htio da možeš vratiti vrijeme unatrag? Želiš je natrag, ali što uopće možeš učiniti u vezi toga? PUNO TOGA! Bio sam u toj poziciji i to je užasna stvar za doživjeti. Bili ste nekoliko godina u odanoj vezi. Možda si se čvrsto vezao za nju ili si razmišljao o tome kako ćeš oženiti tu ženu svojih snova, i onda iznenada... ostao si sam i usamljen. Ideja da izlaziš s DRUGIM ženama ti se...
Biti odbačen je jedna od najgorih stvari uopće koja se momku može dogoditi. Nedavno sam vidio rang listu životnih događaja poredanih po količini doživljenog stresa, i završetak intimne veze je bio rangiran kao stresniji događaj nego služenje zatvorske kazne. Zato ako si spreman preokrenuti situaciju u svoju korist, bez obzira na to kako ružno te napucala, krenimo na posao.... Prvi korak u vraćanju tvoje žene je da ponovno uspostaviš svoju vlastitu vrijednost. To je važno jer je daleko najčešća greška koju momak čini na kraju veze ta da postane ovisan o ženi. On praktično padne na svoja koljena i moli ženu da ga ona uzme natrag, i nažalost pri tome dolazi do točno suprotnog efekta, a taj je da se ona od njega još više udaljuje. To je...
Promatraj Brad Pitta, George Clooneya, ili bilo kojeg drugog muškarca koji ima visok status, i primjetit ćeš da se oni jednostavno kreću drukčije od nas ostalih muškaraca. Oni oko sebe imaju auru koja kaže da su veoma tražena roba, i zbog toga žene padaju u nesvjest kad su u njihovoj blizini. I ti također možeš razviti tu auru, u namjeri da povećaš svoju privlačnost ženama i uspješnost u zavođenju. Jesi li ikada primijetio kako izgleda tvoje tijelo kada se osjećaš kao zadnje smeće? Gledaš u pod, imaš spuštena ramena, a ispoljavaš i ostala ponašanja tipična za ne-alfa muškarca. Ali u nekim drugim prilikama, na primjer kada su oko tebe djevojke, imaš odličan govor tijela. 1) Opusti se. To je za tebe najvažnije psihičko stanje u kojem...
Još od vremena kad je bila malena djevojčica, svaka žena ima fantaziju - uzrokovanu konstantnim utjecajem ljubavnih filmova i priča - o tome kako će joj sudbina donijeti muškarca njezinih snova. U jednoj takvoj tipičnoj sceni dečko i cura se doslovno sudaraju na pločniku. Međutim, sudbina ih drži razdvojene, i svako od njih nastavlja svojim putem. Zatim, dvije godine poslije, oni žive u istoj stambenoj zgradi. Ali nakon nekoliko situacija u kojima su bili veoma blizu, oni se još uvijek ne upoznaju. Njih dvoje se upoznavaju i rastaju s drugim osobama, ali još uvijek nikada u svom životu nisu istinski sretni. Mjeseci prolaze. I muškarac i žena razmišljaju o tome kako će to izgledati kada upoznaju tu neku posebnu osobu, jednog dana...
Da bi tipična žena željela imati seks s muškarcem ona mora osjećati ugodu i povjerenje. Za nju nije dovoljno da jednostavno osjeća privlačnost prema momku. Recimo da si se sastao s curom u 5 sati poslije podne. Vas dvoje imate sjajnu konverzaciju i dobro se zabavljate. Ona se smije. Zainteresirana je. Ti produbljuješ komunikaciju pričajući joj fascinantne priče o svom životu. Uspostavili ste dobar odnos. Oko 7:30, postaješ gladan i pozivaš je da odete nešto pojesti. Večera također prolazi dobro. Zatim večera završava. I što sad? U tom trenutku, mnogo momaka je zbunjeno u vezi toga kako dalje napredovati u odnosu. Sasvim je očito da je cilj povaliti, ali plan izvršenja je često nejasan. Večer često završava tako da cura nakon večere...
Da bi se žena htela seksati s muškarcem, ne samo da joj on mora biti privlačan, nego mu ona također mora i verovati. Gledaj na to ovako: 1. Poverenje Bez Privlačnosti = “On je odličan prijatelj i volim ga do smrti!” (Prevod: ”Mi se NIKADA nećemo seksati!”) 2. Privlačnost Bez Poverenja = “Ja nisam laka ženska. Morat će čekati pre nego što išta dobije!” Međutim, ako devojka oseća oboje: i privlačnost i poverenje prema dečku, ona će ga praktički moliti da je tu noć odvede svojoj kući. Uzmimo tipični scenarij. Recimo da je 11 sati navečer, i da si sa ženom od 6 sati poslepodne. Ako ste se dobro zabavljali i ako si celo vreme navodio vašu interakciju prema seksu a ona je ostala s tobom, možeš pretpostaviti da si joj privlačan. I usput...
Nažalost, ono što činiš sa svojim rukama može biti najbrži ne-verbalni način da uništiš privlačnost koju cura osjeća prema tebi, pošto pogrešni pokreti rukama mogu davati poruku da si muškarac niskog statusa, tj. beta muškarac. Da stvari budu gore, ruke je posebno teško kontrolirati, jer, suočimo se s tim, kada osjećaš napetost, najteža stvar na svijetu je odlučiti što raditi s rukama. Da bi postigao uspjeh na sastancima sa ženama i u zavođenju žena, budi siguran da ne činiš ove greške u svom govoru tijela sa svojim rukama: PRVA GREŠKA. Prikazivanje tvoje anksioznosti s tvojim rukama. Ovo činiš kada: 1) Presavijaš salvetu ili skidaš etiketu s boce. 2) Stišćeš svoje šake. 3) Sjediš na svojim rukama. 4) Nešto držiš i igraš se s...
Svi smo mi imali tu posebnu devojku u našim životima. Znaš... to je ona sa ugodnim personalitetom, sa zaista lepom kosom i prekrasnim licem. Ona obično izlazi s momcima koji su pravi frajeri... ali kako možeš postići to da te ona želi? Dok je muškarcima kod žena bitan primarno njihov izgled da bi im one bile privlačne, ženama je za privlačnost najvažniji muškarčev personalitet. Idealan muškarac je alfa muškarac koji je samouveren i ne boji se preuzeti vodstvo, i ne boji se uzeti od života ono što želi. Ironično, to znači da je najbolji način da se sviđaš devojci taj da postigneš to da se ona oseća da te ZASLUŽILA. Jer da bi postigao to da te devojka želi, moraš imati stav o svojoj visokoj vrednosti. Tvoje akcije nikada ne smiju...
To je jedna od najvećih tragedija u životu. Ako postoji samo jedna cura koju želiš, postaje puno teže doći do nje. Bez obzira koliko su neki dečki veliki igrači, svi mi imamo tu jednu djevojku koju želimo. Radi se možda o toj zgodnoj curi iz tvog ureda na koju si otkačio. Ili se možda radi o toj prekrasnoj ženi u tvojoj grupi na fakultetu, o kojoj sanjaš kao o svojoj idealnoj djevojci za vezu. Vidiš, u puno slučajeva momci se dovedu u nepriliku fokusirajući se na samo jednu djevojku. To je zato što uski fokus ubija bilo kakvu privlačnost koju ona možda osjeća prema tebi. Ovaj ubojica privlačnosti je... OSJEĆAJ OVISNOSTI I OČAJANJA. Kada si ovisan i očajan, i kada počneš razmišljati da je bilo koja djevojka, između svih djevojaka...
Imati curu može biti opasna stvar. Naša sreća postaje previše ovisna o našoj ženi, i ako nas ona napusti, shvatimo da smo odjednom izgubili naše samopozdanje. Ovo može uzrokovati probleme pri upoznavanju novih cura, i može nam se dogoditi da smo bez seksa mjesecima, sve dok konačno ponovno ne nađemo djevojku za vezu, i… ciklus se ponavlja. Zato, da bismo prekinuli taj ciklus, mi trebamo OSTATI privlačni momci, alfa muškarci. Vidiš, nas momke veze mogu učiniti previše lijenima (pošto je seks tako lagano dostupan) i mi gubimo taj mentalni stav svoje “visoke vrijednosti”. Od presudne važnosti je zadržati taj mentalni okvir alfa muškarca koji kaže, “Ja sam poput Lamborghinija”. Da li se prodavači Lamgorghinija trude da postignu to da ih...
Prošli tjedan sam najlakše u svom životu pokupio i osvojio ženu, a sve je započelo tako da sam hodajući pokraj slučajne cure u prolazu rekao (pri tome sam upotrijebio vedar, poletan glas i nezainteresiran, ali opušten i seksualan govor tijela), “Hej”. Ona me pogledala, očekujući da ću reći nešto zanimljivo. Međutim, ja sam jednostavno rekao, “Znaš li neko mjesto gdje se može popiti frape? Baš sam u raspoloženju za frape”. Na to je ona, hodajući, nastavila razgovor. Jednostavno, zar ne? Evo u čemu je tajna: U svakom trenutku sam pazio da ona reagira na mene više nego što sam ja reagirao na nju. Kada sam na početku počeo pričati s njom, ja se, iskreno, nisam niti najmanje brinuo o tome što ona misli o meni. Moj mentalni stav je bio...
Moja beba se budi iz sna...ja joj priđem ona mi pokloni osmijeh..to je najiskraniji osmijeh::::D najiskreniji osmijeh koji primam i dajem...:) jednostavno ja sam sretna sto nekome iskreno znacim i zivim za to............ljubim vas sve!!!!!!!!!!!!!:heart:
Stojeći na polici s časopisima i listajući Cosmo, ona ima najkrasnije lice koje si ikada vidio. Njena kosa je svileno plava. Njena koža izgleda tako sjajna i nevjerojatno meka. Kada bi samo mogao pokupiti ovu djevojku osjećao bi se kao da je tvoj cijeli svijet. Osjećaš nervozu. Znaš da čak i kad bi skupio hrabrost i krenuo do nje, ne bi znao što da joj kažeš. Osjećaš se toliko nervozno i neodlučno da bi i ti odbio samog sebe kada bi bio ona. Zbog toga odlaziš bez da si joj uopće i pristupio. Čini li ti se ova situacija poznata? Ako da, nastavi čitati. Prva stvar koju moraš shvatiti je da svi dečki osjećaju napetost kad trebaju pristupiti ženama. U mom slučaju znam da je sigurno tako. Ali ono što izdvaja tebe (i mene) od ostalih...
Ti znaš taj scenarij. Počneš se viđati s curom. Nakon prvog sastanka, sve što dobiješ je laki poljubac u obraz. Drugi sastanak, dobiješ poljubac usta. Treći sastanak, držiš je za ruku. To je veoma spor proces. Ne možeš razumjeti zašto treba toliko dugo dok ne dočekaš seks sa ženom. Nakon svega, plaćaš joj i ručkove. Čak je obasipaš i s prekrasnim cvijećem. Da skratim… ponašaš se nevjerojatno brižljivo prema curi. Pa u čemu je onda problem? Zašto se onda ona ne želi seksati s tobom? Tu dolazimo do ljudske motivacije. Ljudi se ponašaju na način da žele biti nagrađeni. Oni izbjegavaju ponašanja zbog kojih bi bili kažnjeni. Zato je razlog zbog kojega dečki često imaju problema u povaljivanju taj što nagrađuju loše ponašanje cura. Cura...
Kao dio mog istraživanja prilikom pisanja vodiča o stilu, formirao sam grupu od 6 slučajno odabranih zgodnih, slobodnih žena između 21 i 33 godine, da pronađem kakav muškarčev stil one smatraju da je seksi. Moj cilj je bio da pronađem stvari u kojima se sve one jednoglasno slažu. Rezultati su bili iznenađujući, pošto su stvari u vezi kojih su se žene najjače slagale bile one o kojima većina momaka nikad ne bi niti pomislila. 1. TVOJI ZUBI. Loši zubi su “upravo neprihvatljivi” rekla je jedna bomba – plavuša, uz jednoglasno odobravanje svih ostalih žena. Zato ako želiš da te tvoji zubi trenutačno ne diskvalificiraju, peri ih dvaput dnevno, zubnim koncem najmanje jednom. Ako su oni pokvareni ili imaju lošu boju, posjeti svog...
Ako si zabrinut i uzrujan zbog svojih fizičkih nedostataka, koji ti predstavljaju smetnju u privlačenju žena, imam dobre vijesti za tebe. Ne samo da možeš eliminirati te nedostatke nego ih možeš i preokrenuti u svoju korist. Objasnit ću ti kako ćeš to postići, pomoću primjera trojice momaka koji su bili veoma uspješni igrači u svoje vrijeme. Pa evo onda jedno trivijalno pitanje za tebe. Što Steve Tyler iz Aerosmitha, reper Eazy-E, i Curly iz Three Stoogesa imaju zajedničko? Odgovor je da svi oni imaju toliko visok glas, da kad bi poželjeli mogli bi pričati s nekim preko telefona, i ta osoba uopće ne bi znala da priča s muškarcem. Za ova tri čovjeka bi se moglo očekivati da spuste svoje glave od stida, i da postanu beta muškarci koji...
Prisjeti se svoje zadnje situacije u kojoj je netko očajno nastojao da te pridobije da mu nešto učiniš. Možda je to bio napadni prodavač u trgovini elektroničkih proizvoda koji nije želio čuti ne kao odgovor. Ili je to bio tvoj izgubljeni prijatelj koji nije htio ići sam u kino, pa te nagovarao da pođeš s njim. Kako si reagirao? Ne baš dobro, kladio bih se u to. Psiholozi i stručnjaci za ljudsko ponašanje su proveli brojna istraživanja koja su dokazala da mi ne podnosimo nametljive ljude koji nam pokušavaju popiti krv. I obratno, jedna od stvari koja nas najmoćnije privlači je kada nas netko ne treba, tj. kada ne ovisi o nama. Najgrandioznije otkriće koje sam otkrio u vezi žena je da one odbijaju muškarce kod kojih osjete očajanje...
Postoji samo mali postotak muškaraca koji maksimalno uživaju zbog svog uspjeha sa ženama. Svi mi znamo ponekog tko je pravi igrač – znaš, mislim na one momke za koje se čini da automatski znaju kako zavesti curu – i oni to čine na takav način da se doima poput čarolije. U mom nastojanju da otkrijem tajnu uspjeha ovih igrača, pronašao sam da postoje iznenađujući elementi koji su im zajednički. Ako i ti prihvatiš te stavove i principe, onda i ti možeš od nule postati heroj što se tiče uspjeha s djevojkama. Međutim, prije nego što prijeđem na stvar moram te upozoriti da je ono što ćeš ovdje pročitati, unatoč tome što je dokazano u praksi, krajnje kontroverzno. Zato ako se inače osjećaš ugrožen od istinski sirovog, politički nekorektnog...
Dozvoli mi da ti spomenem nekoliko imena, a ti mi pokušaj reći što svi oni imaju zajedničko: - Al Pacino - Humphrey Bogart - Napoleon Da, točno tako…svi su ti momci niski rastom. Ali znaš što? Svi su oni bili super-uspješni sa ženama (i to ne samo zbog njihovog statusa slavne osobe...oni su bili pravi igrači i prije nego što su postali slavni.) Zapravo, razlog zbog kojega su privlačili djevojke je bio njihov snažni unutarnji stav. Postoji nekoliko stvari koje možeš napraviti u veoma kratkom roku. Obuj čizme i to će trenutno dodati 4-7 centimetara tvojoj visini. Također, kada se oblačiš obuci nešto s vertikalnim prugama i obuci uske hlače. Na taj način ćeš izgledati VITKO, pa ćeš se činiti višim. Gledano dugoročnije, jedan dobar...
Dečki imaju različite motive zbog kojih pokušavaju biti uspješni sa ženama. Ja osobno, volim veze, jer zašto bih želio spavati sa ženom samo jednom? Mnogi drugi momci vole seks za jednu noć. To je također ok. Štogod da je tvoj cilj u zavođenju, najbolji način da to postigneš kao muškarac je da već na samom početku odeš sa ženom do kraja. I nemoj me krivo shvatiti, najbolji mogući način da uđeš sa ženom u vezu je da je povališ na samom početku. To je iz razloga što joj se seks može dogoditi samo s dečkom koji ju je ostavio bez daha, i s kojim je ostvarila duboku vezu gotovo trenutačno. Upravo zbog toga, savjetujem dečke da pokušaju ustrajati prema seksu i da povale ženu već na prvom sastanku. Ovaj članak će ti objasniti kako to...
Bilo mi je tesko, jer kada sam sleteo, Dimitri mi je poslao sms i pitao kako se osecam. Posto sam jeo malo kavijara i sosa sa kiselim krstavcima, jer nisam znao sta Boris kuva, osecao sam se naduveno. I tako sam Dimitriju odgovorio sa TRT TRT, a Dimitri mi je poslao :) Slihtara moja, razbicu ga zbog onog sa Libijom, al to je neka druga prica. Sleteo sam oko 12, ni sam nisam znao koliko je sati, malo sam pogubljen kad dolazim na Balkan. Bilo je lepo u Ljubljani, zaista - steta sto nas razdvaja tako malo prostora, voleo bi da su blize Moskvi, lep narod za imati blizu, uredan, fin i skroman - a ne kao ovi juzije od njih, no dobro. Vec oko pola 1, nakon izlaska iz aviona i gomile bla bla price, Boris me smorio.
VEČITA GUŽVA
(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci) VEČITA GUŽVA Svašta u ovu moju glavu stane Maaaa…….samo tek nešto bane Odakle…..otkuda te misli lude Eto čemu se moje pametne misli čude Neke su smešne a neke baš čudne I samo mi tako na um bupnu Tek malo eto pamet da lupnu Da se ne ulenji i da ne zaspi Jer onda ne bi pamet moja Dočekala taj čas krasni Kad ludice male dolaze u goste Čisto da mi pametne misli vazda ne poste. I pitanja su...
IZA PRVOG UGLA Iza prvog ugla Neki djavo čuči Neka muka čeka Da čoveka muči Iza prve gore Pa u drugoj gori Čeka neka mora Da čoveka mori Na životnom putu Pa iza krivine Čeka neka briga Da čoveka brine Tamo gde u travi Cveta ljutić žuti Čeka neka ljutnja Da čoveka ljuti Kad bi čovek znao Za sve što ga čeka Ne bi se ni radjo U vidu čoveka Već bi bio ptica Ili vredna pčela Ili samo bagrem Negde na kraj sela
Život se ubrzava Vreme kao da juri Dogadjaji se zbijaju Sećanja sažimaju Da li se na kraju sve stopi u jedan tren kad život mine kao sen ps. Kažu da u času kad se mre život se ceo pred očima odvije al svako će već da proveri ovo nema šansu niko da izbegne to :hahaha:
Divim se tvojoj gluposti čovječe zar stvarno moraš imati nuklearku je li i ona čin evolucije?! I ne čudi se jadni čovječe kad ona što ti je dopustila da je gaziš jednom izgubi strpljenje i jednim potezom te matira i sve tragove tvoga postojanja demantira....
Back