Blogovi

Руски свети људи у својим пророчанствима још пре 100 година предвидели још већу трагедију Јапана .... Јапану ће потпуно нестати тј потонути у море!!! Нове снимке са иоу туба .... говоре да се крај те азијске државе ближи крају ... тло се стално помера и "дише" чују се морски таласи у дубини земље ... народ је у паници, али нико не зна да ће та земља ускоро нестати у морским дубинама океана!!! PS.у пророчанствима руских светаца се спомињу две земље које ће заувек нестати у океану ... Јапан-за њега пише нечастива јапанска острва због тога што су у прошлости били узрок великих страдања народа у окружењу, нарочито кинеза који им то памте и није далеко дан када ће војно кренути на Јапан ... пише у пророчанству о Јапану, друга земља је...
Uvrijedljivo je to što erotiku stalno brkaju sa seksom,i na osnovu te zbrke jedno komunikacijsko čudo srozavaju na puku biološku potrebu. Ta je gadost i glupost,po mjeri podlosti koju podrazumijeva,ravna nastojanju da se vjera u Boga objasni borbom za opstanak ili potrebom za socijalnim utjecajem. Moglo bi se,naravno,pristati na to da je puko tjelesno općenje poteklo iz biološke potrebe kakva je glad. I kao što zadovoljavanje gladi proizvodi izmet,zadovoljavanje puke tjelesne žudnje proizvodi nove ljude. Ali to nije erotika,to nije onaj čudesni razgovor u kojem dvoje bića raskrivaju jedno drugome svoju najposebniju bit. Erotika je kao umjetnost...ona je toliko lijepa i potpuna da naprosto ne može biti plodna u ovome ovakvom svijetu...
fotografije iz detinjstva
ja kad sam bila mala[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[/URL] Uploaded with [URL=http://imag[/IMG] [URL=http://img832.imageshack.us/ I jedna iz mnostva fotografija nadjenih u kesi sa tetkinim fotografijama,kao i ove moje iz detinjstva,izgleda da su bile kod nje i da ih je mama uzela tek posle tetkine smrti.Zasto?Ne znam to mogu samo da predpostavim,kao sto ne znam ni ko su svi ti ljudi,samo se za neke osobe sa fotografija javi onaj osecaj da su vam poznate,a ne znate odakle [URL=http://img846.imageshack.us/
Ono nesto
Ono nesto vuce me ka tebi s tobom se budim s tobom tonem u san zbog onog nesto srecna sam i devojcica i zena u isti mah... ono nesto me tera da drhtim da se smejem,da placem da tugujem,da sumnjam da se nadam,da ceznem da gorim ,da volim... nosis me kao list na vetru voda sam,a ti stena moji talasi ka tebi hrle a nisam hrabra samo sam zena... ono nesto u tebi nemire mi stvara i svaka misao o tebi moja je sreca,ali i tuga... imam te,a kao da nemam moja si tajna duga... ono nesto sto me ka tebi tera ono nesto sto me muci, ono nesto sto me na dvoje cepa zbog cega zovem tvoje ime i za tobom zudim i noci nemirne provodim i zore besane docekujem ono nesto zbog cega sam srecna i na krilima radosti letim ono nesto...
Znam da su nedostaješ i fališ glagoli koje sam već izlizala od prevelike upotrebe,ali nemam druge kojim bih opisala ovu čežnju,ovu neispunjenost koja cvili za tobom...A opet si tu,stalno prisutan u mom životu i svojim bićem,kao malim fenjerom obasjavaš moje dane i noći.I radujem se svakom novom jutru jer znam da negde postoji MOJ NEKO,ko ponekad misli na mene,kome nekad nedostajem,ko me želi...I moje su noći mirne jer kad sklopim oči ispod mojih kapaka ostane tvoja slika...Od tih malih mrvica ja pravim prave gozbe za svoju dušu...Ali telo želi svoje,fale mu dodiri tvojih usana,tvoje kože,pogled tih lepih zelenih okica,poljupci koji u meni izazivaju bujice zadovoljstava...Fali mi tvoje prisustvo,da ponekada samo sediš kraj mene,da me...
KADA MI DOTAKNEŠ NOĆ
(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci) KADA MI DOTAKNEŠ NOĆ Mirom tihim spava noć Ma ne….neće još zora doć’ I ona spava…..dama odmara Da snage ima za radjanje život damara. U crnoj tišini diše mi san I on odmara pred dolazeći dan Leluja sneno svojim hodnicima Hodajuć tiho po tvrdim ožiljcima K’o bosom nogom po metalnim opiljcima Jauke neme san drži taocima. Tek drhtaj duše u tmini sna Uporan jecaj nekog deteta Cvilba do Boga...
Danas sam saznala da nema vise mog dragog prijatelja preminuo je...A ja kao da sam nesto osetila,juce sam pokusavala da ga dobijem na mobilni telefon.Oba broja su bila nedostupna.I udjem danas na njegov profil na Fejsbuku sa namerom da mu posaljem poruku zasto se ne javlja...I ostanem sokirana komentarima tipa ''poslednji pozdrav''...U medjuvremenu sam uspela da se raspitam i saznam da mu je pozlilo u cetvrtak i da je umro u bolnici u nedelju...A tako smo se radovali susretu,dogovor je bio da se nadjemo sada u aprilu ili maju...Dolazi jos jedna drugarica sa Tenerifa,neki iz Beograda, i to je bila prilika da se svi upoznamo licno i druzimo.... Da,to je virtuelni prijatelj,znamo se dve godine,ali samo sa fotografija i dugih telefonskih...
Milion puta sam gledao scene u filmovima gde se dvoje samo pogledaju i odmah shvate da to je to. Čak i gledaoci to shvate. Možda su režiser, glumci, snimatelj ili ko već dobro odradili posao, nemam pojma, ali sam počeo da verujem u to. Sad, možda ja zbog svog navijačkog gledanja ili želje da se tako nešto desi, doživljavam tu scenu. To je samo na filmu. Kad god sam pokušao da nju pogledam "to je to" pogledom ništa se nije desilo. Ona je nastavljala da melje o komšiji što pravi buku, problemima na poslu, običnim svakodnevnim stvarima... Nikako da se pogledamo u oči. Prodorno. Tiho. Sa nadom. Uz pritajenu želju što čeka da grune na svetlo dana. Da postanemo junaci sopstvenog filma. I budemo sigurni da "to je to". Sve sam sigurniji da nema...
Evo malo se poigrajte.... Proveri da li je tvoj mozak star kao i telo ili možda STARIJI!!! 1. klikni START 2. Pričekaj da odbroji 3-2-1 3. zapamti položaj brojeva na ekranu i onda klikni krugove po redu od NAJMANJEG do NAJVEĆEG 4. na kraju igre kompjuter ispiše koliko godina ti je mozak star. http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html Meni je ispalo 28 godina...Eh kad bi zaista imala toliko....)) Za ovo je zasluzna Tol,''ukradoh'' aplikaciju od nje,sa Faceboka... I ubedjivala me da ponovim test,da sam sigurno lazirala rezultat...Odgovorih joj da nisam,i da me pusti da uzivam u ''novim'' ,mladim godinama,bar malkice,pa cu posle opet biti matorka...;) Koliko imate godina vi,moji...
U vjetar sam slatke snove sijala srcem sam svojim njezni cvijet pojila u grudima vrelim ko dijete zarku ljubav gojila od same sebe se odvojila sad ne mogu da se pronađem Ko mi je kriv!?
Ne placi nemoci moja, dala si od sebe sve, njegovo lice isklesano nesnalazenjem prelila si bleskom ljubavi ogromne kao okean, osmeh mu izmami na povrsinu nepregledne ravnodusnosti sto na dvoboj izaziva ranjivost nasu, nemoci moja. Ali ne, ne placi dale smo od sbe sve, ti i ja ...
Pratim leptirov let Igra ili beg ... Cvece mu zamke sprema. Vesto krilcima preseca nevidljive niti. Strah ili zanos ... Ostavlja cvece, travu, zemlju put oblaka belih se zaputio... Spas ILI ... Ne vidim ga vise. Zaslepi me sunca sjaj.
BGD racunari je firma iz Beograda koja se bavi popravkom svih brendova racunara kao i popravkom laptopova. Resavamo sve hardverske i softverske probleme na Vasem racunaru ili laptopu. Izrada web sajtova i SEO optimizcija za Google. Umrezavanje racunara u kucama ili firmama, odrzavanje mreza. Zamena BGA cipova na maticnim plocama laptopova. Trudimo se i da podelimo savet sa svima vama koji to zelite. Vasa pitanja mozete postavljati ovde, ili pogledati savete koje sedmicno azuriramo na nasem sajtu http://www.servisracunara.co/saveti Pozdrav,
Lai (jitsu) постоји док је мач у корицама. Када се мач извуче, iai престаје и почиње kenjutsu. Ова изрека на најкраћи и најјаснији начин објашњава ову наизглед чудну вештину, која подразумева само уметност извлачења мача из корица. Извући мач из корица ствар је тренутка, па ће се многи запитати зашто је за то потребна читава вештина? Говорило се да самурај спава отворених очију и са мачем о појасу, lai-jutsu је вештина која обухвата мноштво техника и система извлачења дугачког или кратког мача из корица, у тренутку када се офанзивно напада противник или противници. iai-jutsu је уметност враћања тог мача у корице уз задржавање пуне свести о ситуацији у којој се вежбач налази. Ова вештина је тесно повезана са kenjutsuom. Када ратник...
ZATEČENI
(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci) ZATEČENI Vreme..... Samo tren u kome se sastanu Dolazeće i odlazeće. Vreme ubija i radja Uvek postoji. Čudna tvorevina Budućeg i prošlog Svuda je oko nas Prolazi kroz nas Vreme je….. Tek samo sekund u beskraju U kome smo se zatekli. Osećaj sićušnosti u ogromnosti Samo kratak trag jednog postojanja Vreme u tragu I trag u vremenu. Stope nam gaze vremenom svojim A ono neumorno broji li...
Svaki čovek se bar jednom u životu zapitao ima li života van Zemlje.Verovatno i ima, ali pitanje je da li su oni bili ovde? E to pitanje juče su pokrenuli mediji sa izveštajem FBI-a o vanzemaljcima.Ta me je tema zaintrigirala pa sam se dao u potragu po internetu o tom istom izveštaju. Rozvel - Novi Meksiko.Nema ko nije čuo za njega.Toliko je poznat da samo na njegov pomen sve je rečeno. FBI u svom izveštaju navodi da su se tamo srušila 3 leteća tanjira sa posadama to jest 3 vanzemaljca. Čak navode i odeću koju su imali, kao i visinu.Ovde se nameću dve opcije: Prva: ako se to stvarno desilo, pre nešto više od 60 godina, zašto se vanzemaljci nisu ponovo pojavili to jest zašto nisu uspostavili kontakt sa nama? Imaju tehnologiju da putuju...
Dok još vidiš tugu u mojim očima znaćeš da još nade za nas dvoje ima Kad budeš videla da se opet smejem možeš biti sigurna da gotovo sve je Da su neke druge oči boje duge izbavile moje želje od sumorne tuge I uspele tebe zauvek da izbrišu da mi opet snovi na tebe ne mirišu Milan Višnjić http://www.fontanasnova.com/
Branislav Brana Crnčević 8.02.1933.-14.04.2011 Branislav (Brana) Crnčević je bio srpski književnik, aforističar, novinar, scenarista, politički komentator i član SNS. Rođen je 8. februara 1933. godine u Kovačici (mada neki smatraju da je rođen 1935. godine u Rumi), u Vojvodini. Danas živi u Beogradu. Studirao je na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Svoju karijeru je započeo kao službenik predstavništva zrenjaninske pivare u Novom Sadu. Zatim je usledila novinarsko-urednička faza u listovima „Jež“ i „Duga“, kao i u listu za decu „Mali jež“. Takođe je objavljivao kolumne u raznim listovima i časopisima, među kojima su „NIN“ i „Politika“. U međuvremenu, objavio je svoju prvu knjigu za decu Bosonogi i nebo, a nešto kasnije i prvu zbirku...
Potrošačko društvo :dash: Ispod našeg sunca inflacija divlja, dok ministar bunca da panike nema stvarnost nam postaje sve sivlja I sivlja, a mi lažemo se da nema problema. Zaposlenost raste brzo kao gljive, al’one Saharske u sred vrelog leta, ekonomske prilike veoma su sive pa zbog toga samo takav biznis cveta. Trgovački lanci povoljnosti nude da na kupce stave fensi bukagije, banka pečat stavlja da još lepša bude želja što čoveka potrebom opije. Žurimo u kolaps sopstvenoga džepa jer želja je jaka da se svašta ima, budućnost je sjajna, budućnost je lepa, ali onom koji naše pare prima.:mrgreen: Makaze su spremne, a ovce su mirne tišina je mukla dok šišanje traje, niko ne sme ovcu u savest da dirne sve dok vunu lepu nesebično...
НАПРЕДАК 0 - БУДУЋНОСТ 0 Ја типујем из икса у икс... Јес да квота пада сваки дан, да неће бити неки добитак, али ово ми је некако најсигурније. И НАПРЕДАК и БУДУЋНОСТ су за варијанту поделе бодова.... Знам да ће се многи заебати, опичити фикс, на једне или друге....али они на то и рачунају.... КАЖЕМ ВАМ, ИМАМ ДОЈАВУ.... ИГРЈТЕ НУЛА - НУЛА... СИГУРНО ЋЕТЕ ДОБИТИ. А И АКО НЕ ДОБИЈЕТЕ....НИ ДО САДА НИСТЕ ДОБИЈАЛИ... НЕ МОЖЕТЕ НИШТА ИЗГУБИТИ.:per: :per: :per:
Једва чекам јутро које ће те затећи поред мене Једва чекам јутро и први зрак сунца који ми те открива Једва чекам јутро твој поглед препознавања и пољубац познања Једва чекам јутро након ноћи у којој нећу спавати Једва чекам јутро којим ће ми сви нови дани започети
Ja stvarno ne mogu da razumem kada vas najblizi prevare i kada vam je najteze vi ocekujete podrsku,a ono bum sve se okrene i nastupi jedno ogromno RAZOCARENJE prosto ne znam kako da reagujem i sta da radim ali dobro sta reci nego glavu gore:confused:
Back