Blogovi

Sta me je danas to pritislo i steglo Da ne mogu da se nasmejem veselo Sta me to toliko boli Da sam ostala sama i bespomocna bez snage da se dalje borim Jos pamtim onaj dan,kada je nestalo sve Stajala sam i gledala tvoju siluetu kako odmice Ulica je bila velika i puna ljudi A ja sam se osecala tako usamljeno u toj guzvi Toliko glasova,toliko lica A kao nema,ne mogu progovoriti ,a sve bih te ljude nesto da pitam Zasto bas nas,mene i tebe,zasto nas nije zaobisla Ta nesreca ovog sveta ta rec prejaka Sta je donelo ovo sivilo u zivot moj Prejaka rec sa usana mojih ili tvojih Vise nije ni vazno ko je od nas preko usana prevalio bol Sve je sporedno,jer jedino sto znam da mi tvoje usne vise ne mogu pruziti ljubav i poljupce vec samo krvavi boj
Ponekada samo dozvolim sebi da se zapitam nad sobom.. I ogledalo ispred mene koje mi reflektuje izraz mog lica pri toj prvoj pomisli i kaze vise od svih misli.. Ako usne razvucem u ogromni osmeh i pokazem svu svoju vedrinu znam da je zivot lep trenutno za mene.. Ako mi se poviju uglovi usana.. obicno kazem sebi posle kise ide sunce... I ponekada samo dozvolim sebi da uporedim 2 proleca.. Ono prolece kad ja nisam bila ja, neki sunchani februar u kom moje misli su bile moje ali nisu mi pripadale. Osecala sam se kako stranac u sopstvenom telu.. Maskirala se svakodnevno svakakvim laznim osmesima, uctivim odgovorima na pitanja i vedrom odglumljenom facom.. Tog proleca sam saznala koliko covek suza ima u sebi , i koliko sam dobra glumica...
Lutam....dugim i pustim ulicama....prepustena nekim secanjima,koja me bole i razdiru. Svaki kutak ovog grada me seca na tebe. svaki zabaceni sokak kao da cini tvoj i moj jedan dan. Dragi moj....da,otisao si. Mozda si i srecan. Verujem da u dubini tvog dobrog srca zivi neko secanje na mene. I mozda se pitas dragi....sta je sada samnom?! nema me nigde,stari prijatelji me ne vidjaju,na starim mestima me ne mozes sresti....E pa,koliko god da si mi bio sve moju bol videti neces. Steze mi gusu,lomi mi svaku kost u telu....i kada zaspim nekako posle puno sati provedenih misleci o tebi,ni u snu me bol ne pusta....Sanjam te. Ali necu plakati pred tobom. Moje suze neces videti. Ti me neces zaliti. Ne,ne,ne. Mali je ovo grad.....kada budem...
cao svima, nova sam ovde....moram da vas pitam jer cu da izludim ako nekog ne pitam...ovako: imala sam odnos sa deckom(bez kondoma):) i menstruacija mi je kasnila samo 3 dana, kada sam dobila bilo je sve ok normalno kao i svaki put kad dobijem i imala sam sve simptome pre nego sto cu da dobijem....a samo me sada zanima,odkud mi kao neka mala mucnina kad je sve dobro proslo... :) jel kao ima sanse da sam trudna? .......pozzzzzzzz
Devetogodišnji Malezijac Lim Ding Wen napisao je program za slikanje za "Apple" iPhone, prenosi BBC. Lim je program za slikanje prstima, poznat pod imenom "Doodle Kids", napravio za svoje dvije mlađe sestre, starosti tri i pet godina. "Napravio sam program za moje sestrice koje vole da slikaju", rekao je Lim. "Ali sretan sam što se sviđa i drugim ljudima".Dječakov program omogućava vlasnicima iPhone-a da crtaju prstima dodirujući ekran, koji se poslije očisti tako što se iPhone malo "prodrma". Za manje od dvije sedmice , Limov program je učitalo više od 4.000 korisnika. Lim, koji dobro poznaje šest programskih jezika, prvi put je počeo da koristi kompjuter kada je imao dvije godine. Programiranje je otkrio sa sedam godina i od tada je...
Neupotrebljena, dobrota ili ljubav, bačena je u raspuklinu bez dna. Ko neće kad može, kad htedne... neće moći..... Onaj koji je na dobroti, snazi, na darovitosti i ljubavi štedeo, ko ih je sačuvao tako što ih nije trošio, samo je gomilao svoj gubitak. Sve, čega se lišio svesno, doprinosi veličini tog gubitka. uskratio, nadajući se da će tako sačuvati deo sebe i svojih znanja, moći, osećanja ... to onda nema ni čoveka koji nije nešto izgubio.
......Bilo nam je lepo te vecheri......Ali se sve preokrenulo narednih dana. Rekao si mi "Znash da imam dugu vezu i shta sad?" ja te poslala dodjavola.....bilo mi je teshko. Mislila sam da cesh je posle toga ostaviti i biti sa mnom...Kako sam samo mogla da pomislim tako neshto...a josh kako sam smela da budem sa zauzetim dechkom. Ispala sam glupacha... Dugo sam se kajala zbog toga. Pokushala sam sitnim iznenadjenjima da povratim tvoju paznju...donekle sam i uspela...ali opet nash odnos nije bio isti kao pre. Zao mi je shto sam to izgubila, nisam mogla da se pomirim sa tom chinjenicom da necesh biti moj....Bilo mi je teshko...Potajno sam te volela, chuvala to od svih.... Desetak dana sam se totalno povukla od tebe...Primetio si da...
...daleko od mene...u nekom drugom vremenu, možda sada spavaš...ljubavi..na trepavicama ti tek sjena mjesečine kroz prozor plete paućinu..ja odlazim u grad u kojem nema nas..začuđenih pogleda prema godinama prije...kada te nije ni bilo tu u mojem srcu..budni su ovi moji snovi...ma, budna sam već godinama od straha da se ne probudim drukčija...tuđa..ničija..od straha da ne postanem samo ime u nekoj kronici dana...slučajno..nenamjerno..budna sam ljubavi moja, oduvijek...jer jedino budna ne čujem krike svoje vlastite duše..jer jedino budna ne vidim sablasti svoje vlastite prošlosti..budna sam..jer jedino budna mogu sačuvati malog anđela koji mi spava u naručju..ne znajuči za bol postojanja..ne znajuči za gorčinu života...budna sam...
Direktorijum decijih kampova
Dospeli smo na listu Internet direktorijuma za decije kampove! Znate sta mi je najlepse: Srbija je jedina u Evropi po programu kampa, Special interest camps- Game design . Nas kamp u Srbiji stoji izmedju dva giganta u oblasti Game design, Canada camps i USA camps , jedinstveno, zar ne !

MI

Mi... ...izgubljeni u prostoru i vremenu,satkani od trenutka sadasnjosti,besciljno lutamo,trazeci nadu..bez proslosti,bez buducnosti! Poput dva leptira,spojena na laticama mirisne ruze! Nesvesni zavrsetka,koji iz prikrajka vreba ,ne pitajuci,jesmo li spremni?! Otkinuce nam krila...mi necemo leteti,sputati nam noge...necemo hodati... Ogrnuce nas svojim tamnim plastom i povesti u nepoznato! Jesmo li dovoljno hrabri da se bar pokusamo odupreti ili smo samo tek dva slabica,prepustena sudbini na milost?! Mozda to sada cak nije ni vazno. Jer,mi smo postojali...osecali,a da se nismo ni dodirnuli,mi smo goreli,a da se nismo usnama ni takli.Nase se oci nikada nisu srele,ali mi smo se ispijali pogledima... I nije bitno,sta nam donosi sutra...jer...
Čovek neko i niko godinama trpi lice zalepljeno uz lobanju i svoju senku prišivenu za stopala a još nijeuspeo da shvati šta mu od to dvoje teže pada.
danas je rodendan Bobu Marly u, a takode sam otkrio da je rodendan i Axel Rous u, tako razliciti ljudi sa razlicitim energijama a tako posebni. Skoro sam procitao biografiju Bobovu i ostavila me je bez texta iako nisam preterani ljubitelj reage muzike niti rastafarizma

:(

Ok,sada bi mi stvawno zatrebala pomoc...imam decxka wec dwa meseca a ne znam sxta osecam prema njemu,moram da was pitam....da li je moguce da se zaljubim sa 13god ???
I ja bih sad sa mindjusom u nosu sa srebrnim srafcicem u uhu po sluhu i njuhu sa Marsovcima u dosluhu sa ukusom mora u vazduhu davao se i divio trenutku Moj pokojni otac bi to vec nekako razumeo ali kako to da objasnim svojoj deci i svom unuku Jer ne mogu uvek da progutam ono sto osecam I ja sam rad da budem mlad ali nemam kad bar za sad Ali sa zalutalom granatom umesto srca nikad se nezna dok je mora i sunca
Gledam tv i slusam cemu se daje prednost...pa tako prica ide... I nakon 50 godina i dalje ima uzak struk,vitku liniju i duge noge, promijenila je dosta zanimanja od modela,do znanstvenice pa i filmske glumice. Pomno prati modu,propratila je par skandala kada je raskinula sa Kenom,te su mnogi pricali kako je Ken gey,ona je i dalje ista lijepa i vesela,mnogi su je kritikovli kako proklamuje anoreksiju i pljuvali ali nju skandali ne interesuju jer ona je Barbi (barbie,tako nekako pise)!
Jedna od največih tuga ljudskog postojanja je u tome što neki ljudi nisu srečni zato što su živi več sreču traže samo u propasti drugih.
Laku vam noć svirači dragi, ta pesma nije, nije za mene, to je za ljude na kraju života koji bi zbog pesme da seku vene. Moja je zvezda tek na početku, iako nekima mrtav sam već, ali greh leži na njihovoj duši, a meni ostaje reč i reč. I ništa više posle svega, ni ljubav, ni drug ni rat, ja sam svima okrenuo leđa, zaboravio me i rođeni brat. Nije mi žao, ne patim zato, jer ljudi su manje više vredni, jedino što je ostalo njima je taj odvratni , osećaj bedni. Da traže, da mole, da otimaju, kao da je novac sve na svetu, ma baš me briga, samo im mašem dok prolazim iznad njih u letu. Jer moja duša je iznad tih, sitnih i podlih sitnica izgleda da sam od svoje vrste ostao poslednja ptica. I širim krila, lagano letim...
Back