a sad parfem..

He,he, taj koristim već 3 godine za dnevnu varijantu, ne baš svaki dan, ali često. A deep red za veče. Uvek kupujem najmanji parfem, ali obavezno kupim i takav body lotion. Nekako sam se navikla da sva mirišem na istu notu. I ako postoji i roll on onda je to fantastično!
 
jucika:
Davno se niste javljale ljubiteljice parfema, a ja danima obilazim parfimerije, i nikako da se odlučim. Just cavalli mi je dosad dosta dobar, ali još nisam se odlučila. Versace bright cristall nije postojan. Posle sat vremena već nisam osetila na koži. A ni nije nešto što bi me oborilo s nogu. Imate li neki novi predlog?


Da li si probala novi Kavalijev parfem - Serpentine? Topao je i tako zenstven. Mozda je za truncicu tezi za moj ukus, ali mozda bi se tebi dopao?
Versace bright cristall je nekako drugaciji od ostalih (mozda je u tome poenta da ga kupis).

Ne znam sta preferiras, koju mirisnu notu, ali nemoj zuriti sa kupovinom - moj ti je savet.

Predlozila bih ti da probas:
Miss me - Stella Cadente
Zivansijev najnoviji... Angels and Demons (?) - nisam sigurna da se bas tako zove.
Interesantan je i Cartijeov parfem - Delices.
Pa tu je i Lolita Lempicka... drugacija, zelena...
 
Ok, ne volim teške, slatke, ali ni sportske, nego ženstvene, ali pomalo interesantne mirise. Što na koži i posle par sati su lepi. Baš sam zahtevna, ali verovatno postoje takvi mirisi.
Hvala vam na savetima!
 
ja obozavam wish- chopardov i euphoria - c. clain. ali naravno da sve zavisi sta ti zelis. nesto jace, ili slabije, da li volis cvetne mirise ili ne. verovatno bih mogla da pomognem ako bi mi rekla bar nesto vise o sebi, ili sta si koristila i dobro ti je stajalo.
ali mogu da ti preporucim neke
versace- kristal noir
bulgari- notti
dior- adikt
dior - pjure poisen
kavali- just her pink
chanel -madmozel ( on je zaista fantastican ) probaj obavezno
 
Na polici:
Naomi - Exult
Naomi - Naomagic
Moschino - Chep & Shick (ili tako nekako,mrzi me da idem da vidim,crveno crni)
Moschino - I love love
D&G - Light Blue
H.Boss - Intense
Emporio Armani - White
Jil Sander - Pure
Gucci - Rush 2
.........................
Koji sledeci da kupim sa ovakvom kupus salatom na polici??? :shock: :?
 
Devojke, žene! Ma vi ste fantastične. Njušim te vaše predloge, i oduševljena sam nekim parfemima koje ste ovde predložile. Ali još nisam stigla ni sve da pronjušim, jer ipak ne idem baš svaki dan u centar a kad odem pomirišem najviše 4.
Danas su na redu burbery: london, armani: sensi i armani white.
Javiću vam koji sam kupila.
Dosad sam koristila onako malo svežije, laganije (osim deep reda). A sad bi malo sensualnije, ali nikako teški parfem, i ne cvetni.
 
Sad sam se vratila i sva mirišem. Armani beli mi je fantastičan, ali nema lotiona, a ja bih volela u kompletu da kupim. Mirisala sam još i sensi, lep je nežan, cerutti 1881 slatkast do bola, clinique happy je više za tinejdžerke.
Rush 1 je predivan, a rush 2 previše cvetni za moj ukus.
Sutra idem ponovo u pohod parfimerijama.
 
...Iako je zaista tesko dati preporuku, mozda ne bi bilo lose probati i:

- Burberry 'Brit' - sensualan, topao, provokativan...
- Bvlgari 'Omnia' i 'Omnia Crystalline' - 'suvi', rafinirani, zenstveni, chic..
- DKNY - 'Be Delicious' - izrazito vocni (jabuka), intenzivan, provokativan...
- Chanel - 'Allure' i 'Allure Sensuel' - klasicni, elegantni, sofisticirani, zenstveni, sensualni i sasvim dekadentni...

..Srecno!...:)
 
G092211.jpg

Ovo je omnia crystalline, a obicna omnia je crvena i ta se meni licno vise svidja
 
...@jucika - da, carolina je vec odgovorila...:)...'Omnia Criystalline' je 'laksa' /letnja varijanta (sa neobicnom aromom tresnjinog cveta u tragovima) klasicnog 'Omnia' izdanja cija je bocica identicnog dizajna ali zagasito smedje/trula visnja nijanse - i koja je, takodje, moj favorit ('suv', klasican i rafiniran)...
 
Peta W.:
A kakav je ovaj novi La Costin?

...Ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da mislimo na isto izdanje, no nedavno je bila promocija novog mirisa koji sam imala prilike da 'njushnem' - svez, postojan, zenstven, mladalacki frivolan, sa, cini mi se, dominantnom vocno-cvetnom notom koja me je nedoljivo podsetila na tvrde bombone sa aromom tresnje...:D...Asocira na leto u gradu, mladost, flert i smeh...
 

Back
Top