ivan1234567
Zainteresovan član
- Poruka
- 306
Sta mislite ko pobedjuje???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad pre finale? Darko pobedjuje <3
30 000 na Aci Lukasu, 100 000 na Ceci,20 000 na zvezdama granda...i sve Srbi...to ti tvoji mogu da sanjaju
ja ne volim one seljancure,one najgore......msm sisom i dupetom do para....ali nas narod je prost,pa takve voli.........ali na celu sa najveco seljacinom popovicem....
ipak,nemam nista protiv sase matica,ovih mladih koji dobro pevaju.......
nemoj da mi dirate kurta i nirvanu!!!!!kralj je..........
P.S. AKO SI NEKAD BIO U ARENI,ZNAS DA MOZE DA STANE 22 HILJADE LJUDI......PLUS LUKAS NE MOZE DA NAPUNI ARENU NI DA PUSTA LJUDI DA UDJU ZA DZ...MA NIJE NAPUNIO NI 10 000 MESTA........
Ja ne znam sto pravi neko temu ovde o zvezdama granda...oni ne dolaze na ovaj forum,samo su rokeri i metalci tu...dzabe pravite,samo ce se pljuvati
ja ne volim one seljancure,one najgore......msm sisom i dupetom do para....ali nas narod je prost,pa takve voli.........ali na celu sa najveco seljacinom popovicem....
ipak,nemam nista protiv sase matica,ovih mladih koji dobro pevaju.......
nemoj da mi dirate kurta i nirvanu!!!!!kralj je..........
P.S. AKO SI NEKAD BIO U ARENI,ZNAS DA MOZE DA STANE 22 HILJADE LJUDI......PLUS LUKAS NE MOZE DA NAPUNI ARENU NI DA PUSTA LJUDI DA UDJU ZA DZ...MA NIJE NAPUNIO NI 10 000 MESTA........
Sve da ih ima i 10,moraju da se poshtuju....
Stoga,ako vas ne interesuje, obidjite je. Da li je to tako teshko?
Sve da ih ima i 10,moraju da se poshtuju....
Stoga,ako vas ne interesuje, obidjite je. Da li je to tako teshko?
Udaljite ovo dete sa foruma bar na neki dan,kako moze da vredja nas narod,i onoga koji voli narodnu muziku..
Udaljite ovo dete sa foruma bar na neki dan,kako moze da vredja nas narod,i onoga koji voli narodnu muziku..
ono shto grand plasira je narodna muzika???? OD KAD JE KOMPJUTER NARODNI INSTRUMENT??? Hahahaha ne zasmejavate me shupljoglavci molim vas, a shto se tiche NASHEG NAPACENOG NARODA KOJI VOLI TAKVU MUZIKU i treba da se vredja i treba da bude javno prozivan!!