Zvezde granda FINALE!!! 09

Ko pobedjuje?

• Sasa Kapor

glasova: 1 6,7%
  • Svetlana Tanasic

glasova: 4 26,7%
  • Milan Topalovic-Topalko

glasova: 3 20,0%
  • Jelena Kostov

glasova: 0 0,0%
  • Jovan Stefanovic

• Darko Lazic

glasova: 5 33,3%
  • Slobodan Vasic

• Ukupno glasova
    15
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za nekoga ko je tako dugo na forumu trebalo bi da znash da nije tema ono shto je u naslovu neko pitanje koje je postavljeno za diskusiju. Da je tema nazvana Sherpa teshko da bi se pisalo o cepteru i sudovima... :roll:Prestanite da gushite teme koje nisu po vashem muzichkom ukusu!

Jel?Pa otvorimo temu o serpama,a da postavimo anketu o poklopcima? :think: I niko ne gusi temu,nego je u pitanju sujeta ljudi,koji ne zele da cuju opozitno misljenje

Kada bih ti rekao, onda bi sve izgubilo smisla.

Lepo se skloni s teme ako neces odgovarat na nju. Hoces da te zamolim? Okej. Molim Vas, bi li ste bili ljubazni skloniti se od teme ako nemate sta reci vezano za nju? Ako zelite pricati o turbo folkerima uopsteno onda izvolite otvoriti drugu temu. Hvala unapred.

Kada bih ti rekao, onda bi sve izgubilo smisla.

Lepo se skloni s teme ako neces odgovarat na nju. Hoces da te zamolim? Okej. Molim Vas, bi li ste bili ljubazni skloniti se od teme ako nemate sta reci vezano za nju? Ako zelite pricati o turbo folkerima uopsteno onda izvolite otvoriti drugu temu. Hvala unapred.

Oki kad ste vec tako ljubazni gosn Miki,ucinicu to :D Ionako sam rekao sve sto sam imao ;) Adios amigos :bye:

rekao sam da nemam nista prtiv mladih momaka i devojaka koji dobro pevaju i takmice se......ali imam protiv babe koja peva skini me do gole koze a ima unuce,imam protiv napaljenog idiota koji peva sankeru ili mala kuca a na kuci pticica....ili onu seljancuru koja peva cao doktore:pop2::pop2::pop2::pop2::pop2::pop2::pop2::pop2:......i mislim da su klasicni maloumnici oni koji slusaju takve kretene......
P.S.IZVINI STO SI ISKOMPLEKSIRAN PA NIKAD NISI IZASAO IZ SVOG GRADA DO BEOGRADA DA VIDIS DA U ARENU NE MOZE DA STANE 30 000 LJUDI NEGO 22 000...........

DECKO A KAD SMA JA REKO DA MOZE DA STANE 30 000?

Jel?Pa otvorimo temu o serpama,a da postavimo anketu o poklopcima? :think: I niko ne gusi temu,nego je u pitanju sujeta ljudi,koji ne zele da cuju opozitno misljenje

Tema nije otvorena kao diskusija!!! I koji deo pitanja nije jasan?? Lepo pita shta mislite ko ce pobediti.... A vi odmah opleli o Grandu i vrsti muzike.... OOooo,Bozhe,kao pokvaranema plocha sam...zar je to toliko nejasno?...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back