Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Zar Kosan već nije bio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono je bio pravi Kosan!!! Ja pričam o virtuelnom Kosanu!!! Virtuelni je veća atrakcija, a manji trošak (Rubin :wink: )!!!Alex.L:Zar Kosan već nije bio?

Ko ce ovo da prevede a ko ce ovome da odgovori?Ovaj nije virtualni!!!Cheechako:Hello, Serbian friends!
My name is Piotr and I live in Lublin, a 360.000 city in Poland. Since 2004 one of my greatest hobbies has been collecting football tickets, especially from European Cups. In my collection so far there are around 1600 tickets, and this number is still growing.
As you know, Crvena Zvezda will soon play the second leg against the Polish team Groclin Grodzisk. I am really desperately seeking for the tickets from this match. I need them for two reasons: firstly for my own collection, and secondly - for exchange, for example for Barcelona-Wisla Krakow, Real Madrid-Wisla Krakow, Inter-Wisla Krakow, Valencia-Legia Warsaw, Vardar Skopje-Legia Warsaw, RC Lens-Groclin Grodzisk and other - I don't have any of those tickets, unfortunately.
Because of that, I'm asking you for help. Will you be able to save your own tickets from this match for me, and maybe pick up any left by others on the ground or on the seats? It is really a VERY important thing for me.
In exchange, I can:
* swap tickets with you - I have tens of doubles, and I'm sure we would make a deal
* use PayPal to send you some money for the postage and for your effort
I'm waiting for your answers, I really hope that I will find a few of you able to help.
Best regards from Poland
Piotr
FLUID:Nema više toga. :? To je odavno onemogućeno da vide moderatori, bar ovog nivoa koji mi imamo.![]()
Hvala hvala. . . Jeste da nije bilo konferencije za novinare povodom mog dolaska ali ne volim medijsku paznju. . . Ocekujte me za nekih 3-4 sezona u nasoj Zvezdi :-D :-D :-DRainbow Six:Čestitam!!! Što šala??? Pa Car Konstantin je ozbiljna ekipa!!!
Hvala hvala. . . Jeste da nije bilo konferencije vezane za moj dolazak ali ne volim da se medijski eksponiram :-D :-D :-D Ocekujte me za nekih 3-4 sezona u Zvezdi u tandemu sa Betonligarom :-D :-D :-D![]()
![]()
![]()
NAPRIJED CARE ALEOLE!!!
![]()
![]()
SAVRŠENI BRONOVICKI
GREGOŽ Bronovicki, igrao je na poziciji desnog i levog beka, po poluvreme, i poljski as u crveno-belom je u potpunosti zadovoljio.
- Bronovicki je savršen bek, a kod njega se vidi da ima kvalitet - pohvalio je Poljaka trener Kosanović.
Prva 4 minuta utakmice u Poljskoj obilježila su čak tri užasna kiksa Zvezdine odbrane!!! Moglo se veoma lako da dogodi da već u petom minutu Poljaci imaju otvoren put u Ligu UEFA!!!BETON ODBRANA
GREŠKE su sastavni deo igre, a ima ih i u odbrani Crvene zvezde, ali poslednju rampu spustio je golman Ivan Ranđelović, koji nije savladan na šest utakmica ili tačno 540 minuta.
- Zasluge pripadaju kolektivu i važno je da uvek svi pružaju maksimum, a kada je tako, bićei dobrih rezultata. Borili smo se i došli do vema važne pobede - rekao je Ranđelović.
Fluid, sačuvaj jednu kartu za čovjeka!!!Marauder:Dobar dan moji Srpski prijatelji.
Moje ime je Piotr i zivim u Lublin, gradu u Poljskoj sa populacijom od 360,000 stanovnika. Od 2004. godine jedan od mojih najvecih hobija je bio skupljanje fublaskih karata, posebno iz Evropskih kupova. U mojoj kolekciji imam oko 1,600 karata i taj broj raste.
Kao sto znate, Crvena Zvezda ce uskoro da igra protiv Poljskog tima Groclin Grodzisk. Ocajnicki trazim karte za ovaj mec: Treba mi iz dva razloga: za moju licnu kolekciju i za razmenu kao sto su Barcelona-Wisla Krakow, Real Madrid-Wisla Krakow, Inter-Wisla Krakow, Valencia-Legia Warsaw, Vardar Skopje-Legia Warsaw, RC Lens-Groclin Grodzisk i ostale - ove karte nazalost nemam.
Zbog toga pitam vas za pomoc. Da li mozete da sacuvate vasu kartu za ovaj mec za mene ili da pokupite karte koje budu ostavljene na sedistima? Jako mi je vazno.
U zamenu mogu:
* zameniti karte sa vama - posedujem desetine duplikata i siguran sam da mozemo napraviti diler.
* koristeci PayPal da vam posaljem novac.
Cekam na vas odgovor i nadam se da cu naci nekoliko vas da mi pomognete.
Srcani pozdravi iz Poljske
Piotr

A sa kim vi to igrate u EvropiFLUID:Ja da sačuvam?!? Ne idem ja na takve manifestacije anti-fudbala!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro, onda mu ponudi kartE sa onog "fudbalskog ekstra ugođaja" protiv Tikve, Kroacije ili barem sa zadnjeg Derbija!!!FLUID:Ja da sačuvam?!? Ne idem ja na takve manifestacije anti-fudbala!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

vnkrca:A sa kim vi to igrate u EvropiNja,nja,nja,nja,nja nemate pojma,nemate pojma
![]()
![]()
![]()

Djole LA:![]()
Onoliko koliko smo igrali mi smo se pokazali u pravom svetlu...![]()
![]()