Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čestitam!!! Što šala??? Pa Car Konstantin je ozbiljna ekipa!!!

0023.gif

FK_Car_Konstantin

0038.gif

NAPRIJED CARE ALEOLE!!!

0023.gif

0028.gif

Cheechako:
Hello, Serbian friends!

My name is Piotr and I live in Lublin, a 360.000 city in Poland. Since 2004 one of my greatest hobbies has been collecting football tickets, especially from European Cups. In my collection so far there are around 1600 tickets, and this number is still growing.

As you know, Crvena Zvezda will soon play the second leg against the Polish team Groclin Grodzisk. I am really desperately seeking for the tickets from this match. I need them for two reasons: firstly for my own collection, and secondly - for exchange, for example for Barcelona-Wisla Krakow, Real Madrid-Wisla Krakow, Inter-Wisla Krakow, Valencia-Legia Warsaw, Vardar Skopje-Legia Warsaw, RC Lens-Groclin Grodzisk and other - I don't have any of those tickets, unfortunately.

Because of that, I'm asking you for help. Will you be able to save your own tickets from this match for me, and maybe pick up any left by others on the ground or on the seats? It is really a VERY important thing for me.

In exchange, I can:

* swap tickets with you - I have tens of doubles, and I'm sure we would make a deal
* use PayPal to send you some money for the postage and for your effort

I'm waiting for your answers, I really hope that I will find a few of you able to help.

Best regards from Poland

Piotr
Ko ce ovo da prevede a ko ce ovome da odgovori?Ovaj nije virtualni!!!

Dobar dan moji Srpski prijatelji.

Moje ime je Piotr i zivim u Lublin, gradu u Poljskoj sa populacijom od 360,000 stanovnika. Od 2004. godine jedan od mojih najvecih hobija je bio skupljanje fublaskih karata, posebno iz Evropskih kupova. U mojoj kolekciji imam oko 1,600 karata i taj broj raste.

Kao sto znate, Crvena Zvezda ce uskoro da igra protiv Poljskog tima Groclin Grodzisk. Ocajnicki trazim karte za ovaj mec: Treba mi iz dva razloga: za moju licnu kolekciju i za razmenu kao sto su Barcelona-Wisla Krakow, Real Madrid-Wisla Krakow, Inter-Wisla Krakow, Valencia-Legia Warsaw, Vardar Skopje-Legia Warsaw, RC Lens-Groclin Grodzisk i ostale - ove karte nazalost nemam.

Zbog toga pitam vas za pomoc. Da li mozete da sacuvate vasu kartu za ovaj mec za mene ili da pokupite karte koje budu ostavljene na sedistima? Jako mi je vazno.

U zamenu mogu:

* zameniti karte sa vama - posedujem desetine duplikata i siguran sam da mozemo napraviti diler.
* koristeci PayPal da vam posaljem novac.

Cekam na vas odgovor i nadam se da cu naci nekoliko vas da mi pomognete.

Srcani pozdravi iz Poljske

Piotr

Po 20.000 e
za Ligu UEFA
M. MARKOVIĆ, 21. septembar 2007

CRVENA zvezda na overu evropske vize, plasmanom u Ligu UEFA, mora da sačeka 4. oktobar i revanš meč protiv Groclina na "Marakani". Ali, prva "bitka" u Grođisku (1:0) je dobijena.
Sada ostaje samo korak do cilja. Srpski šampion želi da krstari Evropom, a koliko je bitno da se bar do zime igra na međunarodnoj pozornici, pokazuje i potez za koji se odlučilo rukovodtvo kluba na čelu sa predsednikom Draganom Stojkovićem. Svaki igrač, za eliminaciju Poljaka, biće nagrađen ekstra premijom od 20.000 evra! Za naše uslove sjajno, što potvrđuje da će i klupska kasa, uz još četiri garantovane utakmice (dve kod kuće) biti dobro popunjena, jer je UEFA ove ove sezone pripremila dobr budžet i za Ligu UEFA.
Pobeda ima višestruki značaj, ni malo nije bilo lako zaustaviti Poljake koji su prethodnih godina, kod kuće savladali i preskočili: Mančester Siti, Hertu, Lens...
Zvezda je odolela, pošto je golman Ivan Ranđelović bio siguran, Nenad Milijaš koristan, a kapiten Dušan Basta precizan u ulozi, koju je imao Ognjen Koroman.
- U razgovoru sa trenerom Kosanovićem prihvatio sam novu ulogu. Trener mi je jednom prilikom rekao da ću postići gol i da ima puno poverenje u moje sposobnosti. Ispostavilo se da je šef bio u pravu, a ovo je bio važan pogodak, koji ekipi uliva dodatnu sigurnost - priča strelac jedinog gola, Dušan Basta.
Koroman, Milovanović, Burzanović i Jestrović, bili su samo navijači u prvoj utakmici.
- Bićemo znatno jači u revanšu, ali nikako ne smemo da se opustimo i pomislimo da je posao završen. Groclin se neće lako predati - jasan je Basta.
Trener Milorad Kosanović povukao je nekoliko poteza u poluvremenu, koji su zaustavili "ofanzivu" domaćina.
- Kombinacija sa Anđelkovićem u napadu mi se vrti u glavi već nekoliko nedelja. Bajalica je zatvorio desnu stranu, a Salasa sam zamenio pošto nije imao dovoljno snage za jak tempo. Malo mi je krivo što Barkos ili Milijaš nisu postigli gol, ali se kod Argentinca, posle dve nedelje rada, vidi napredak u igri.
Iskusni trener je uveren u prolaz Crvene zvezde.
- Mogu da obećam da u revanšu nećemo igrati na "nulu" i defanzivno, ali narednih desetak dana treba da pokažemo uspon forme i na domaćoj sceni. Bitno je da se dignemo protiv Vojvodine, Teleoptika i Partizana - zaključio je Kosanović.
Predsednik Dragan Stojković je na aerodromu u Poznanju, pred let za Beograd, redom čestitao igračima.
- Pobeda je važna, ali polako, ovo je samo prvi deo. Nikog nije lako pobediti u Evropi, pogotovo na gostovanju. Znamo cilj i ostvarićemo ga - istakao je Stojković.
Zvezda je svakako na dobrom evropskom putu...

BETON ODBRANA
GREŠKE su sastavni deo igre, a ima ih i u odbrani Crvene zvezde, ali poslednju rampu spustio je golman Ivan Ranđelović, koji nije savladan na šest utakmica ili tačno 540 minuta.
- Zasluge pripadaju kolektivu i važno je da uvek svi pružaju maksimum, a kada je tako, bićei dobrih rezultata. Borili smo se i došli do vema važne pobede - rekao je Ranđelović.

OPASNI SIKORA
U svakoj utakmici bori se kao "lav". Ibrahim Gaj pokazuje iz utakmice u utakmicu koliko je važan šraf u timu Crvene zvezde. Vodio je žestoku borbu sa poljskim napadačima.
- Opasan je Sikora, morali smo da uložimo dosta energije. Ipak, mislim da će nam kod kuće biti lakše i da smo blizu plasmana u Ligu UEFA - istakao je Gaj.
Nenad Milijaš je pre dolaska u Zvezdu iz Zemuna imao ponudu da pređe u Groclin.
- Možda je bolje da su me tada kupili, sada im ne bi zadavao probleme - pričao je kroz osmeh Milijaš. - Namučio nas je Sikora, mada smo mogli da ih kaznimo u finišu još nekim golom.

MISDONGRAD POTPISUJE
NAREDNE nedelje ugovor sa Crvenom zvezdom, potpisaće reprezentativac Čada, Betonligar Misdongard (21) koji će pojačati konkurenciju u napadu šampiona Srbije.
- Sve je dogovoreno. Ostaje samo da dobijemo sve potrebne papire za registraciju, a pošto smo uputili zahtev za sertifikat u prelaznom roku, Misdongard će moći da bude u konkurenciji za tim - istakao je sportski menadžer Stevan Stojanović.

PRAVA PODRŠKA
NAVIJAČI su prevalili veliki put da bi bodrili Crvenu zvezdu u Poljskoj.
- Imali smo pravu podršku koja nam je pomogla u teškim trenucima i svi smo zadovoljni posle važne pobede. Verujem da je ovo najava novih uspeha u nastavku sezone - istakao je "džin" Anđelković.

SAVRŠENI BRONOVICKI
GREGOŽ Bronovicki, igrao je na poziciji desnog i levog beka, po poluvreme, i poljski as u crveno-belom je u potpunosti zadovoljio.
- Bronovicki je savršen bek, a kod njega se vidi da ima kvalitet - pohvalio je Poljaka trener Kosanović.

Па зар треба да им платимо додатно за ствар која би требала да буде нормална за наш клуб.Ја би их још и казнио.Срамота.Кофери се смеше вама!

Rainbow Six:
Čestitam!!! Što šala??? Pa Car Konstantin je ozbiljna ekipa!!!

0023.gif

FK_Car_Konstantin

0038.gif

NAPRIJED CARE ALEOLE!!!

0023.gif
Hvala hvala. . . Jeste da nije bilo konferencije vezane za moj dolazak ali ne volim da se medijski eksponiram :-D :-D :-D Ocekujte me za nekih 3-4 sezona u Zvezdi u tandemu sa Betonligarom :-D :-D :-D

0028.gif
Hvala hvala. . . Jeste da nije bilo konferencije za novinare povodom mog dolaska ali ne volim medijsku paznju. . . Ocekujte me za nekih 3-4 sezona u nasoj Zvezdi :-D :-D :-D

SAVRŠENI BRONOVICKI
GREGOŽ Bronovicki, igrao je na poziciji desnog i levog beka, po poluvreme, i poljski as u crveno-belom je u potpunosti zadovoljio.
- Bronovicki je savršen bek, a kod njega se vidi da ima kvalitet - pohvalio je Poljaka trener Kosanović.

Пази Косановића, па што није играо против Ренџерса, Боже сачувај ко води Звезду! :roll:

BETON ODBRANA
GREŠKE su sastavni deo igre, a ima ih i u odbrani Crvene zvezde, ali poslednju rampu spustio je golman Ivan Ranđelović, koji nije savladan na šest utakmica ili tačno 540 minuta.
- Zasluge pripadaju kolektivu i važno je da uvek svi pružaju maksimum, a kada je tako, bićei dobrih rezultata. Borili smo se i došli do vema važne pobede - rekao je Ranđelović.
Prva 4 minuta utakmice u Poljskoj obilježila su čak tri užasna kiksa Zvezdine odbrane!!! Moglo se veoma lako da dogodi da već u petom minutu Poljaci imaju otvoren put u Ligu UEFA!!!
Toliko o "betonu", armaturama i skelama u našoj odbrani!!!

Marauder:
Dobar dan moji Srpski prijatelji.

Moje ime je Piotr i zivim u Lublin, gradu u Poljskoj sa populacijom od 360,000 stanovnika. Od 2004. godine jedan od mojih najvecih hobija je bio skupljanje fublaskih karata, posebno iz Evropskih kupova. U mojoj kolekciji imam oko 1,600 karata i taj broj raste.

Kao sto znate, Crvena Zvezda ce uskoro da igra protiv Poljskog tima Groclin Grodzisk. Ocajnicki trazim karte za ovaj mec: Treba mi iz dva razloga: za moju licnu kolekciju i za razmenu kao sto su Barcelona-Wisla Krakow, Real Madrid-Wisla Krakow, Inter-Wisla Krakow, Valencia-Legia Warsaw, Vardar Skopje-Legia Warsaw, RC Lens-Groclin Grodzisk i ostale - ove karte nazalost nemam.

Zbog toga pitam vas za pomoc. Da li mozete da sacuvate vasu kartu za ovaj mec za mene ili da pokupite karte koje budu ostavljene na sedistima? Jako mi je vazno.

U zamenu mogu:

* zameniti karte sa vama - posedujem desetine duplikata i siguran sam da mozemo napraviti diler.
* koristeci PayPal da vam posaljem novac.

Cekam na vas odgovor i nadam se da cu naci nekoliko vas da mi pomognete.

Srcani pozdravi iz Poljske

Piotr
Fluid, sačuvaj jednu kartu za čovjeka!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Молим модератора да не допусти провокације на овом делу форума,поготово када је све у најбољем реду.На шта би личило када би било ко од нас отишао на део форума посвећен Патлиџану и почео да провоцира около.

Молим одговор

47' Богдановић одмах добија жути картон због оштрог старта
46' Почиње друго полувреме, а код Црвене звезде је обављена измена - Богдановић је у игри уместо Кастиља

Јебо га Богдановић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back