aca89
Početnik
- Poruka
- 18
Jel je potpisao Betonligar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rainbow Six:Ljudi... Dali smo gol...!!! :shock: Nek mi neko kaže da je to istina!!! :shock: Molim vas...!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZzZzZz:Mozemo biti zadovoljni samo rezultatom! Ko dovede onog Barkosa, nije mi jasno... I onaj Milijas non-stop u prvoj postavi a Molina greje klupu... To samo moze kod ovog alkosa Kosana.
ZzZzZz:A onom pinku treba zabraniti da prenosi meceve! Svaki jebeni prekid iskoriste da pokazu jebene reklame!

DukeofSerbia:Кад смо играли са Ренџерсом, он је грејао клупу. БРУКА и СРАМОТА! Анђелковић је рупа, а центаршутеви катастрофа.

DukeofSerbia:Баркос је још и добар. Видиш да га бојкотују Баста и Милијаш (рекао бих и остали наши). Како човек да постигне гол, када му не додају?

FLUID:Ovo ili se neko zeza ili je stvarno ovaj vaš Anđelković.
Sad ste nayebali šta ste sve to pisali!![]()
![]()
![]()

ZzZzZz:SVAKI put kad su mu dodali loptu us.rao je motku. Trudi se on, ali covek ne zna i kraj. Doveli ga zato sto je bio prvi strelac ekvadorske lige!? :shock: Pa i Djokic je bio prvi strelac nase lige.
Al nema veze ja sam za to da mu se pruzi jos koja sansa. Mozda mu treba vremena da se adaptira.
Наставак овде: http://www.blic.co.yu/sport.php?id=13806Milorad Kosanović, trener Crvene zvezde, obratio se igračima
Dok sam ja trener hoću ovako da igrate!
Autor: Goran Anđelković | 21.09.2007 - 09:26
Dok sam ja trener Crvene zvezde hoću ovako da igrate - viknuo je Milorad Kosanović, rezervnim igračima u trenutku dok je četvrti sudija utakmice u Poljskoj pokazivao da će se igrati još tri minuta. Trener srpskog šampiona bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika, a pre svega rezultatom meča protiv Groclina.
Fudbaleri Crvene zvezde na skeneru „Blica“
Ranđelović 8 - Apsolutni junak meča. U nekoliko navrata je spasao već viđene golove Groclina, a najzapaženiji je bio u duelima sa Sikorom i Ivanovskim.
Anđelković 7 - Dobro je iznosio loptu, a imao je i više uspešnih centaršuteva. U drugom poluvremenu je igrao ofanzivnije, pa je mogao čak i da zatrese protivničku mrežu.
Bronovicki 7 - Uspe-šno je odgovorio na zahteve Kosanovića u ulozi desnog beka, a poznanstvo sa fudbalerima Groclina omogućilo mu je i da tokom meča daje korisne savete saigračima u odbrani.
Gaj 7 - Više je bio uspešan nego neuspešan u duelima sa Sikorom. U par navrata sprečio je opasne napade Poljaka.
Tutorić 7 - Nesmotrenost u prvom minutu kada je zamalo postigao autogol nije ga pokolebala u nastavku meča. Naprotiv, kiks na početku utakmice mu je dao dodatnu snagu zahvaljujući kojoj Poljaci nisu uspeli da daju gol.
Kastiljo 7 - Nije imao izraženu ulogu kao na prethodnim mečevima Crvene zvezde, ali je svakako bio uspešan u zadnjem veznom redu. Jedan je od zaslužnijih što je Basta postigao gol.
Lukaš 6,5 - Na momente dobar, na momente nesiguran, ali stiče se utisak da je igrao za nijansu ispod svog proseka.
Milijaš 7 - U prvom poluvremenu nije bio toliko primetan koliko je došao do izražaja u drugom delu meča. Ostaće zabeležen njegov šut sa 25 metara u same rašlje i udarac sa iste udaljenosti koji je u finišu meča zaustavio protivnički golman.
Basta 8 - Uz Ranđelovića najbolji akter utakmice. Pokazao je da se odlično snalazi u veznom redu, a pritom i ispunio obećanje da će poboljšati realizaciju svog kluba. Zahvaljujući golu crveno - beli su stekli lepu uvertiru pred revanš u Beogradu.
Salas 7 - Prodorima po levoj strani često je zbunjivao protivničke igrače, a uloga startera doprinela je znatno življoj igri Zvezde.
Barkos 6,5 - Ni na ovoj utakmici nije dao gol, ali je za razliku od prethodnih bio bolji na terenu. Dobro je intervenisao prilikom voleja u 22. minutu, ali i loše reagovao na dodavanje Salasa pred protivničkim golom.
Bajalica 7 - Ulaskom u drugom poluvremenu Zvezda je postala čvršća u odbrani. Često je zaustavljao Lata, a u jednom momentu je čak mogao i da postigne gol.
F. Đorđević - - U drugom poluvremenu je zamenio Barkosa, a za provedeno vreme na terenu nije imao ozbiljne šanse.
Bogdanović - - Ušao je u 90. minutu kako bi Crvena zvezda dobila na vremenu.
Nema više toga. :? To je odavno onemogućeno da vide moderatori, bar ovog nivoa koji mi imamo.DukeofSerbia:Постоји само један начин да сазнамо истину, а то је шта каже ИП адреса.Модератори у акцију.
Је ли добар аватар?
http://www.jelenfootball.com/igrac/2895/Dusan_Andjelkovic.html
Dusan Andjelkovic:Dragi moje Delije i ostali poznavaoci fudbala:
Vec duze vreme ( citaj duze ) a to je 3-4 godine kad imam vremena posecujem ovaj forum prateci diskusije i komentare i tako sebe informisao o sportu jer retko citam dnevnu stampu.
U poslednje vreme jos od utakmica sa Levadiom u ovom delu foruma koji mi je i najdrazi jer tu su smesteni svi navijaci kluba za koga igram deluje nesportska atmosfera a i neljudska.
Vredjanje mene i mojih saigraca od strane gostiju ovog foruma smatram neozbiljno i ogorcen sam na te komentare.
Pa sta ako saigrac lose odigra utakmicu vi treba ovde da psujete i da ga prakticno lincujete. Ni sami nemozete prepostaviti u kakvoj se situaciju nalazi Barkos. Momak se trudi od srca ali ga jednostavno nece. Basta nije u dobrim odnosima sa njim, i to se ispoljava na terenu.
Prvenstveno komentare o sebi necu previse komentarisati. Dovoljno je da se nadjete u situaciji za centarsut pred punim tribinama gde svi ocekuju idealan centarsit i gol a pritisak odbrandbenog igraca je prevelik tako da u toj situaciji bore se srce,glava i telo. Srce da uputim pravilan centarsut, glava da u slucaju losega centarsuta osjetim negodovanje i ponizavanje publike i telo da izdrzi nalete odbrandbenog igraca.
Toliko
S postovanjem vas Dusan Andjelkovic
Dragi moje Delije i ostali poznavaoci fudbala:
Vec duze vreme ( citaj duze ) a to je 3-4 godine kad imam vremena posecujem ovaj forum prateci diskusije i komentare i tako sebe informisao o sportu jer retko citam dnevnu stampu.
U poslednje vreme jos od utakmica sa Levadiom u ovom delu foruma koji mi je i najdrazi jer tu su smesteni svi navijaci kluba za koga igram deluje nesportska atmosfera a i neljudska.
Vredjanje mene i mojih saigraca od strane gostiju ovog foruma smatram neozbiljno i ogorcen sam na te komentare.
Pa sta ako saigrac lose odigra utakmicu vi treba ovde da psujete i da ga prakticno lincujete. Ni sami nemozete prepostaviti u kakvoj se situaciju nalazi Barkos. Momak se trudi od srca ali ga jednostavno nece. Basta nije u dobrim odnosima sa njim, i to se ispoljava na terenu.
Prvenstveno komentare o sebi necu previse komentarisati. Dovoljno je da se nadjete u situaciji za centarsut pred punim tribinama gde svi ocekuju idealan centarsit i gol a pritisak odbrandbenog igraca je prevelik tako da u toj situaciji bore se srce,glava i telo. Srce da uputim pravilan centarsut, glava da u slucaju losega centarsuta osjetim negodovanje i ponizavanje publike i telo da izdrzi nalete odbrandbenog igraca.
Toliko

ops: ....Tutoricu kupiti kompas i lek protiv vrtoglavice Dusan Andjelkovic:Dragi moje Delije i ostali poznavaoci fudbala:
Toliko
Pa onda možeš i da zaključiš da je od tada svima ovdje pun nos "vašeg" glupiranja po terenu!!!Dusan Andjelkovic:Dragi moje Delije i ostali poznavaoci fudbala:...U poslednje vreme jos od utakmica sa Levadiom u ovom delu foruma koji mi je i najdrazi jer tu su smesteni svi navijaci kluba za koga igram deluje nesportska atmosfera a i neljudska.
A ti onda fino pređi u Car Konstantin pa ćeš onakav tamo biti "u nebo uzdizan"!!!Dusan Andjelkovic:Vredjanje mene i mojih saigraca od strane gostiju ovog foruma smatram neozbiljno i ogorcen sam na te komentare..
Da je saigrač odigrao jednu ili dvije loše pa ajde ... nekad mu je tako suđeno, al' da nas pojedinci već više od dva jeseca nisu uvjerili da znaju da odigraju barem jednu akciju il da po 180 minuta boravka u napadu ni jednu loptu ne upute čak ni preko korner linije, e to "Canavarisha" malo zayebay!!!Dusan Andjelkovic:Pa sta ako saigrac lose odigra utakmicu vi treba ovde da psujete i da ga prakticno lincujete. Ni sami nemozete prepostaviti u kakvoj se situaciju nalazi Barkos. Momak se trudi od srca ali ga jednostavno nece. Basta nije u dobrim odnosima sa njim, i to se ispoljava na terenu...
Pa valjda svi znamo da je za ovakvu zayebanciju na terenu plaćen oko 800.000 evra!!! Stvaaaaarno mu je teško!!! Nemamo preča posla nego da od njega takvoga kakav je zasad pravimo milionera!!! Bolje da smo te pare donirali onoj srpskoj dječici sa Kosova nego što ga sve ovo vrijeme plaćamo takvog samo da nam popunjava broj igrača u zapisnicima utakmica!!! 
Paaa već sam ti rekao da si možda pravo rješenje za Car Konstantin pošto tamo nema tolikog pritiska na odbrambene igrače, a i tribine su im dosta manje od Marinih!!!Dusan Andjelkovic:Prvenstveno komentare o sebi necu previse komentarisati. Dovoljno je da se nadjete u situaciji za centarsut pred punim tribinama gde svi ocekuju idealan centarsit i gol a pritisak odbrandbenog igraca je prevelik tako da u toj situaciji bore se srce,glava i telo. Srce da uputim pravilan centarsut, glava da u slucaju losega centarsuta osjetim negodovanje i ponizavanje publike i telo da izdrzi nalete odbrandbenog igraca....
Kako bi drugačije trebao da reaguje???
Da se oduševi???

Nimalo!!!Mirko_Vucinic88:Raninbow Six vala nebi me cudilo sjutra na SOS-u
Andjelkovic ide iz CZ
Da neprecera malo?
...Dušan...ma nema šanse...

Jes' Dušan, nije Dušan...Ma uopšte nema veze!!! Ovaj virtuelni Dušan leg'o je ko kec na 10!!!-Milan-:![]()
![]()
...Dušan...ma nema šanse...
![]()
![]()
![]()
Verzija 1: Neko je pokušao da ovaj forum učini zanimljivijim !![]()
Verzija 2: Nekome je dosta pljuvanja i kritikovanja posle svake tekme uvijek istih stvari: Anđelkovog centaršuta, Barkosove nespretnosti, Milijašove sporosti ...![]()
Verzija 3: Neko neko od "redovnih pljuvača" je zaključio da nema ništa od "pljuvanja u pazno" i odlučio da sve skeše u brk lično njemu, "objektu pljuvanja"!![]()
![]()
![]()
Dakle potpuno se slažem!!Al' dobra mu je ova....![]()
![]()
![]()