Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZzZzZz:
Mozemo biti zadovoljni samo rezultatom! Ko dovede onog Barkosa, nije mi jasno... I onaj Milijas non-stop u prvoj postavi a Molina greje klupu... To samo moze kod ovog alkosa Kosana.
A onom pinku treba zabraniti da prenosi meceve! Svaki jebeni prekid iskoriste da pokazu jebene reklame!

Dobro Milijas i nije bio tako los.

Randjelovic-Gaj-Basta-Bronovicki-Bajalica -odlicni
Milijas-Andjelkovic-Lukas -solidni
Kastiljo-Tutoric -ocajni
Salas nista posebno ali dobro nije puno ni igrao do sada
Barkos stvarno slab mada je imao 2 dobra pokusaja ali je nekako mnogo slab i kilav u duelima i spor

Djordjevic - dovoljno je reci da je za njega i Barkos vrh vrhova.Decko ne zna gde se nalazi.Kako je usao posle 10 minuta ga zumira kamera a on vec lipsao.Plus u duelu je cak ni nula.Teska mizerija od igraca.Zali boze sto je dolazio iz BGD u Poljsku i pare koje su potrosene za taj njegov dolazak.

Gucanin:
Баркос колико год да је неуигран и збуњен за Ђорђевића је класа, верујем да ће прорадити. Кастиљо је вечерас изгледа био пијан, Бајалица показао да му је место у одбрани уместо Туторића. Ранђелу дати орден.

100% se slazem. Mislim da Barkos pruza ovakve igre pre svega zbog jadne i kukavicke taktike Kosanovica a i plus je decko pod pritiskom kako ne pruza dobre partije.Zvezda strasno malo puta je sutnula na gol a to je sve zbog pederske taktike alkosa Kosanovica.Pazi kad je odmah na poluvremenu izvukao Salasa a uveo igraca odbrane Bajalicu kao neka najveca pi_ckurina

...е моја Звездо...не игра се са 6 одбрамбених играча против Гроцлина...мислим ако против ових пајсера не можеш да играш фудбал и да ствараш тим, него тактизираш...:roll:

...е тачно бих отерао сву ту банду тренерску...јбт Италијани кад се бране...они то раде тако да буду опасни по гол...што те више нападају...то си опаснији (Зенга).
Е зато ја готивим Клементеа и сличне...ма шта мислили о њима. Тај менталитет ратника. Лепо човек каже да иде на победу и против Португала нпр. Па изгубиш, изгубиш. А не да 90 минута играш бункерицу и да се надаш да не улети нешто...

Ljuba82:
...е моја Звездо...не игра се са 6 одбрамбених играча против Гроцлина...мислим ако против ових пајсера не можеш да играш фудбал и да ствараш тим, него тактизираш...:roll:

...е тачно бих отерао сву ту банду тренерску...јбт Италијани кад се бране...они то раде тако да буду опасни по гол...што те више нападају...то си опаснији (Зенга).
Е зато ја готивим Клементеа и сличне...ма шта мислили о њима. Тај менталитет ратника. Лепо човек каже да иде на победу и против Португала нпр. Па изгубиш, изгубиш. А не да 90 минута играш бункерицу и да се надаш да не улети нешто...

Pa bre dovoljno vidis kako igra u domacem prvenstvu protiv timova tipa Cukaricki ili Borac Cacak.Pa to minimum sa dva spica i sa 3 ofanzivna igraca sredine terena.Znaci minimum.
Videcete kad u BGD udari bunkericu da cuva 1-0 :)

Kosanovicu mamu ti ebem alkoholicarsku debelu usranu mars u Kinu mamicu ti ebem u usta u_srana

4mkzxg7.jpg

E to je jedini pravi i ispravni komentar utakmice. U usta mu se p_oserem

Evo Lige UEFA iznenada ! :lol: :lol: :lol:
Odbrana nam je bila lošaaaaaa...neuobičajeno ! Valjda je sad ona došla na red ! :lol: :lol: :lol: Nismo smjeli da igramo na ofsajd i sami sebi zakomplikovali život ! Bilo je to skroz labavo, isto kao da smo se čuvali kartona ! Valjda je to opet onaj pritisak zbog moranja... :roll: Ranđelović nas je spasio !
Krenuli smo hrabro, da bi na kraju završili sa 4 beka ... :roll: Trebali smo ih dokrajčiti posle gola Baste !
Drago mi je da su počeli da dodaju loptu i Barkosu ! :-D

Ovaj Barkos konačno pokazuje znakove života!!! Konačno dočekasmo da protivnička odbrana mora da se sjeti i njega kad pokriva rupe u odbrani!!! Biće tu nešto od tog lika!!! Milijaš je za šut kartu!!! Čovjek je toliko spor da mu nema mjesta u Zvezdi!!! Davi loptu, igru, travu, tim, publiku... MA ŠTA GOD STIGNE!!!
PRAAAAVA SMORINA U EKIPI!!!
Sa takvim (bez)veznjakom u postavi svaki kontranapad završen šutom po golu (ili bar kraj njega) predstavlja podvig epskih razmjera!!!

-Milan-:
Evo Lige UEFA iznenada ! :lol: :lol: :lol:
Odbrana nam je bila lošaaaaaa...neuobičajeno ! Valjda je sad ona došla na red ! :lol: :lol: :lol: Nismo smjeli da igramo na ofsajd i sami sebi zakomplikovali život ! Bilo je to skroz labavo, isto kao da smo se čuvali kartona ! Valjda je to opet onaj pritisak zbog moranja... :roll: Ranđelović nas je spasio !
Krenuli smo hrabro, da bi na kraju završili sa 4 beka ... :roll: Trebali smo ih dokrajčiti posle gola Baste !
Drago mi je da su počeli da dodaju loptu i Barkosu ! :-D

Dakle, ni krivi, ni dužni, a evo nas u Ligi UEFA!!! :roll:
Ranđel se juče potpuno iskupio za onu svoju bruku protiv Livade i ja mu potpuno opraštam taj blam od onomad!!!
Odbrana nam je bila jeziva!!! Kao da ih je sam Burza Walker veče uoči odlaska, uigrav'o za šankom!!!
Samo nek se igra na Barkosa!!! Čovjek, kad je primi, potpuno je zagradi čak i u samom kaznenom prostoru!!! Uz Jestrovića, biće nam tu povoda za veselja!!!

Главни кривац за нашу лошу игру на средини је Кастиљо.По мени супер играч,али тај човек стварно није имао ни мало одмора.Из Звезде на Копа Америка,па онда право на припреме и опет у такмичарски погон.Мислим да га треба мало одморити.

Ранђеловић се одбранама искупио за онај гол у Естонији.
Броновицки много бољи у другом полувремену на левој страни.
Баркос солидан.мислим да ипак није такв балван каквим га предствљају.
Бајалица је за мене највеће позитивно изненађење.

Ибрахим Гај је играч утакмице.Сем оне грешке на почетку није имао ни једну у даљем току утакмице,играо је беспрекорно.

"Utakmica je bila izuzetno teška, ali takođe i izuzetno zanimljiva. Groclin je igrao veoma dobro i imao inicijativu tokom većeg dela meča. Međutim, mi smo uspeli da ih zaustavimo tamo gde su najjači. Gotovo da im nismo dozvolili da stvore jednu šansu, a sve njihove najbolje prilike bile su plod naših grešaka. Mi smo imali mnogo prilika, a imali smo sreću da iskoristimo jednu od njih. Zadovoljan sam rezultatom. Za revanš imamo startnu prednost, ali je pred nama i dalje ozbiljan posao i treba igrati mnogo bolje da bi došli do cilja", rekao je Kosanović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Ја не разумем шта овај човек хоће да каже.Какав демагог :evil:

shurik'n:
Главни кривац за нашу лошу игру на средини је Кастиљо.По мени супер играч,али тај човек стварно није имао ни мало одмора.Из Звезде на Копа Америка,па онда право на припреме и опет у такмичарски погон.Мислим да га треба мало одморити.

Ранђеловић се одбранама искупио за онај гол у Естонији.
Броновицки много бољи у другом полувремену на левој страни.
Баркос солидан.мислим да ипак није такв балван каквим га предствљају.
Бајалица је за мене највеће позитивно изненађење.

Ибрахим Гај је играч утакмице.Сем оне грешке на почетку није имао ни једну у даљем току утакмице,играо је беспрекорно.

Slazem se apsolutno to sto pricas za Kastilja. . . Mislim da moze da se napravi veoma dobar tim od ovih igraca koji su trenutno u Zvezdi. . .Napad nam je do sada najvise skripao, dosao je Jestra, Barkos zivnuo, a videcemo i onog Betonligara ali me odusevljava nas mali Ronaldinho - Salas. . .
Jedino nemam mnogo poverenja u trenera Kosana, a inace je to i najvaznije. . . Kolko bi to bilo dobro da nas vodi neki pravi strucnjak poput Klementea ili komsijskog Djukica (trenutno najvise cenim njih dvojicu). . .
Ali mozda gresim dusu za Kosanovica, nadam se da ce me ubediti u to. . .

Rainbow Six:
Milijaš je za šut kartu!!! Čovjek je toliko spor da mu nema mjesta u Zvezdi!!! Davi loptu, igru, travu, tim, publiku... MA ŠTA GOD STIGNE!!!
PRAAAAVA SMORINA U EKIPI!!!

To i ja kazem. Jedino sto on ima dobro je sut iz daljine. Nista vise. Zato Molini treba da se pruzi sansa! Za Barkosa ne znam, imao je ona dva dobra suta ali nekakav je smotan al ajde nek mu se pruzi jos koja sansa. Onog Djordjevica na kaljenje da posalju negde!

Gledao sam juče utakmicu protiv Groclina i samo mogu da kažem da ne beše Ranđelovića "ode mast u propast". Koliko je bilo samo kikseva na sredini terena, ono je nedopustivo, a posle tih kikseva usledile su opasne kontre Poljaka. Međutim, kod njih isto napadači slabo daju golove. Onoliko šuteva u okvir gola a da ne daju gol je umetnost. I sad sam definitivno ubeđen, što jednom reče Rainbow Six, da su ovog Barkosa zamenili sa nekim na aerodromu. Jedostavno je limitiran igrač i nema tu šta da se doda.
Sve u svemu ovaj Groclin ne bi trebalo da pravi veće probleme u revanšu.

Nego bice prava smejurija gledati Zvezdu sa ovim bolidom Kosanovicem na celu ako prodju Groclin i udju u ligu koja ove godine i nije bas naivna kao prethodnih godina.Ima gomila timova koji su bili redovni ucesnici lige sampiona i dosta onih koji to nisu bili ali su extra jaki.

Sampdoria
Palermo
Fiorentina
Atletiko M
Viljareal
Saragosa
Bordo
Lens
Spartak M
Lokomotiva M
Bajern M
Bajer L
Hamburger
Ajaks
AZ
Totenhem
Everton
Bolton
Galatasaraj
Panatenaikos
AEK
Anderleht
Club Briz
Standard..... Kakva ce to bunkerica Kosanovica da bude.Osecam da mu pravila dozvoljavaju da bi igrao samo sa 10 golmana i jednim igracem pa sta uradi taj jedan na kontru ,hahahaaaaaaaaa!

Ja sam odgledao poslednih pola sata. I od tih pola sata nekih 10-15 minuta Zvezda je igrala solidno. Mada to mora da bude mnogo jace i agresivnije. Cini mi se da bi Bajalica bio dosta dobro resenje za desnu stranu. Smatram da Salas i Molina moraju da igraju,jer su realno bolji od domacih igrace na tim pozicijama. Pogledate samo mekocu i preciznost dodavanja i centarsuta i sve ce vam biti jasno.
Ljudi,da li primecujete da se Barkos odlicno krece i otvara,plus sto juri svku izgubljenu loptu...posebno ako ga poredite sa Djordjevicem koji ne ume da mrdne i osecaj za prostor mu je NULA.
Bronovicki je tako zayeban igrac da ne znam da li primecujete. Covek je gotovo neprimetan na terenu,ali on nema protracenih lopti.Ako je neko brzi od njega,onda ga ovaj malo gurka u stranu i remeti mu putanju kretanja. Obratite paznju na to,mnogo je zajeban.
Mogu samo da zamislim kako bi izgledalo da zaigramo za Jestrom i Barkosom u napadu,Burzom iza njih i sa Molinom(Salas) i Koromanom na krilima.
Randja ce da brani jos 3 meseca,pa ce opet da kiksira. To mu je mera. 3-4 kiksa u sezoni.

moj predlog za leprsaviju i efikasniju igru je:

....................Randjelovic.................
Bronovicki(Bajalica)...Gaj...Tutoric...Andjelkovic (uz posebne visecasnovne treninge centar suta)

Koroman......Kastiljo.....Burzanovic.....Molina (Salas)
(Lukas)

..................Jestrovic.......Barkos..............

Tu sada moze da se kombinuje,ako se brani rezultat i igraju kastiljo i lukas. Ali samo ako se brani rezultat. Jer ako Kastiljo i Lukas igraju zajedno inace,ko ce onda da organizuje igru na sredini terena?
Onda Salas moze kao spic,a Molina kao organizagtor igre,jer mu i to odlicno ide. Covek je sjaja asistent. I tako redom...kombinacija koliko hoces. Imamo toliko raznovrsnih situacija u napadu,a mi igramo defanzivno. To je zlocin.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back