- Poruka
- 3.111
ode sve u ocin. Nek se tema zakljuca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
??????Baja-mali-Knindza:ode sve u ocin. Nek se tema zakljuca.
Baja-mali-Knindza:Pa ova. Sve su nade ulozene u zvezdu a ono nista.
Baja-mali-Knindza:Pa ova. Sve su nade ulozene u zvezdu a ono nista.
ajmo gledajte s vedrije strane, osvajamo KUP UEFA!!!!!!!!
Mali Knindza?:|Baja-mali-Knindza:Neki broblrm...?
Ja sam rekao 3:1!!! Nemoj da si pokvaren!Alex.L:Kako sad Kup UEFA? :shock: Zar niste ovde pričali da ćete da razvalite Rendžers sa najmanje 3:0???
I ono kao Rendžersi će da se u*eru od atmosfere na severu. Ja nisam čuo ništa posebno, tako je svaki put.
Zaključak: Cigani vole da preuveličavaju!!!
S druge strane, žao mi je što niste prošli(ovo je bila idealna prilika), mada je žalosno što neka od ove dve ekipe mora u LŠ! I Zvezda i Rendžers su bili očajni obe tekme, ali vi očajniji samo za gol u 90 minutu!!! Nikada Srbi nemaju sreće!
Ništa, sad vam Jestrović igra u kupu UEFA, možda nešto i uradite(jer osim njega nemate napadača). Pa onda sledeće godine u kvalifikacije za kup UEFA i tako![]()
Sherlock:Artmedija je za Rendzers Barselona licno.
Sherlock:A ta ista raspala Artmedija je dobila Porto u gostima, i za malo ispustila plasman u drugu fazu LS.
A ko sve vas nije iznag.zivao nakon te Artmedije i to u jace raspaloj MSL pa su se poslije svega toga još i palile svijeće ovdje nekim živim ljudima i nosali unaokolo nekakvi krstovi sa njihovim imenima!!!???Sherlock:A ta ista raspala Artmedija je dobila Porto u gostima, i za malo ispustila plasman u drugu fazu LS. Raspitaj se pre nego sto pocnes da kenjas i palamudis.