MMMila
Početnik
- Poruka
- 34
shegi:nikad...mozda cak nitada
Kako moze to tako bez kolora da bude lepo! Boja za sahrane...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shegi:nikad...mozda cak nitada
A po čemu vi to imate bolje dresove, pa se onda pitaš kad??? Meni su uvek lepši Partizanovi, tebi Zvezdini i ne vidim zašto bi se pitao o nekim pristrasnim stvarima.kalaba delija:Au sto je lep dres kad ce nase komsije imati takve dresove
Uf, ovo zvuci kao na kraj srca...FLUID:A po čemu vi to imate bolje dresove, pa se onda pitaš kad??? Meni su uvek lepši Partizanovi, tebi Zvezdini i ne vidim zašto bi se pitao o nekim pristrasnim stvarima.
FLUID:Samo nemoj o Tuđmanu jer ovde je mnogo polemika bilo o tome. Nije ni tema za to. Postali ste i pisci tuđe istorije.
Držite se vi vašeg Krcuna i štrikajte crveno-bele dresove.
JOk, samo cu izbrisati iz favoritaMarauder:Da, to znaci. Prekrsis pravila i bices u problemima.
Pogledaj ko je prvi pomeuo "komsije" ovde na temi. Kako to da nazovemo? Znate već.MMMila:Steta sto ste toliko sujetni... posebno kada postoje dokazi da nemate razloga za sujetu (mislim na vas sve preko puta parkica)...
Pa o tome ti pricamo i mi. I mi ubijamo na Marakani i okolini. Ko voli neka izvoli. Sledece ubistvo se odigrava u utorak!!! {Nemoj da se hvatas za ovo! Rekao sam ubistvo a ne samoubistvo!FLUID:Šta vredi što je vesela boja kad igrate tužno.![]()
![]()
![]()
Npr. neke zmije i pauci imaju vesele boje pa ubijaju. Na ovom svetu boje nisu merilo za mnoge stvari.:wink:
Pa ona je nova i ne zna da smo Tudjmana davno vec arhivirali. Bilo pa proslo.FLUID:Pogledaj ko je prvi pomeuo "komsije" ovde na temi. Kako to da nazovemo? Znate već.
Ove sezone jos nismo poceli da ubijamo. Pocinjemo u utorak!FLUID:Iliću, kako da ti kažem a da te ne rastužim, ali vi ubijate fudbal.Celih 0:0, 1:0 i 0:1 ove sezone. Impresivni rezultati.
![]()
![]()
![]()
v.v.ilic:Pa ona je nova i ne zna da smo Tudjmana davno vec arhivirali. Bilo pa proslo.
Evo, kad vi necete ja cu da joj kazem: MMMila, no no!![]()
Nemoj dirati Grobare na nasoj temi. Imamo za to Stadion 2!!!![]()
Eto, gotovo. Nema banovanja! Bilo bi glupo da sad pred utorak radimo nesto drugo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smes ti i ovde i tamo ali u meri koja je adekvatna izazovu. Oni ovde nista nisu rekli ruzno. Ne sekiraj se. Pisi slobodno samo nemoj da vulgarno vredjas. Osecaj se na Zvezdinoj temi kao kod kuce. Na Stadionu 2 mozes kao i na Marakani, da im kazes sve sta mislis.MMMila:Hmmm...a smem u gostima? I oni smeju da se sunjaju ovde pred Rangers? Mnja...
PS
Nek mi neko na pvt napise to APSOLVIRANJE... da vidim jel pogresno![]()
Ja sam joj poželeo dobrodošlicu na forum podržavanjem njene teme http://forum.krstarica.com/threads/166079. :razz:v.v.ilic:Smes ti i ovde i tamo ali u meri koja je adekvatna izazovu. Oni ovde nista nisu rekli ruzno. Ne sekiraj se. Pisi slobodno samo nemoj da vulgarno vredjas. Osecaj se na Zvezdinoj temi kao kod kuce. Na Stadionu 2 mozes kao i na Marakani, da im kazes sve sta mislis.
I niko ti ne rece:dobrodosla.Evo ja te pozdravljam!![]()
![]()
FLUID:Niko nije savršen.![]()