Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sve Delije na sajtu...od mene iz srca!! pozzz

Prilozi

• bezimena.JPG
    bezimena.JPG
    63,3 KB · Pregleda: 2
Fudbaleri Crvene Zvezde savladali su nižerazredni beogradski Železničar sa 5:0, na trening utakmici na pomoćnom terenu Marakane. Golove za Zvezdu u poslednjoj proveri pred revanš meč treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona postigli su Barkos, Milovanović, Vladimir Đorđević, Burzanović i Trajković.

Trener Zvezde Milorad Kosanović izveo je sledeći sastav:

Prvo poluvreme: Ranđelović, Anđelković, Barkos, Tutorić, Trišović, Bajalica, Molina, Salas, Basta, Milovanović, Kastiljo.

Drugo poluvreme: Banović (Radivojević), Pantić, Trajković, V. Đorđević, Milijaš, Burzanović, Stančić, Bogdanović, Adamović, Rašković i F. Đorđević.

kalaba delija:
Fudbaleri Crvene Zvezde savladali su nižerazredni beogradski Železničar sa 5:0, na trening utakmici na pomoćnom terenu Marakane. Golove za Zvezdu u poslednjoj proveri pred revanš meč treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona postigli su Barkos, Milovanović, Vladimir Đorđević, Burzanović i Trajković.
Kosanovi sve vreme utakmice (ili gotovo svo vreme) sedeo na terasi hotela i gledao kako se jadnici ne snalaze kada niko ne vice na njih. Jadni mali Trajkovic pokusavao da bude centarfor, na primer, pa zaboravio da u fudbalu postoji i odbrana kao deo igre.

Barkos je dobar igrac, samo posle duge povrede treba mu vvremena da se vrati u formu. A s obzirom kakve saigrace ima (tipa tracare... koje ne da pomazu, nego odmazu), nije ni cudo sto ce mu trebati malo vise od vise vremena da se prilagodi!

Ovoj trening utakmici prisustvovao i Bosko Djurovski (otisao na poluvremenu) koji je u drustvu Duleta Savice revnostno pratio zbivanja na pomocom terenu.

Izvestaj s trening utakmice:
MMMila

Tamnoputi ekvadorski fudbaleri, koji nastupaju u Crvenoj zvezdi, Segundo Kastiljo i Franklin Salas negirali su navode škotskih medija da su navijači beogradske ekipe rasisti. "Za godinu dana u Beogradu nisam imao nikakvih problema. Jako sam zadovoljan gostoprimstvom srpskog naroda i podrškom navijača, saigrača i klupske uprave. Ne bih mogao da se uklopim da nije bilo svega toga", rekao je Kastiljo na konferenciji za novinare.

Navode škotskih medija o razismu u Srbiju pokrenuo je crnoputi fudbaler Glazgov Rendžersa Damarkus Bizli, koji je rekao da su ga navijači Crvene zvezde vredjali na rasnoj osnovi, kada je pre tri godine u Beogradu bio sa PSV Ajndhovenom.

"Osećam se komforno u Beogradu, a problema nisam imao. Razmišljam samo o tome kako da se što pre uklopim u ekipu, s obzirom da je fudbal u Južnoj Americi mnogo drugačiji", rekao je Salas.

Bizli će u ponedeljak ponovo doći u Beograd, kako bi dan kasnije sa Glazgovom odigrao revanš utakmicu sa Zvezdom u trećem, poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Revanš utakmica sa Glazgovom je za nas kao finale nekog takmičenja, jer je škotska ekipa poslednja prepreka koja nam stoji na putu do Lige šampiona", istakao je Salas, koji je, medjutim, kao i Kastiljo, izjavio da nema neuobičajeno velike tenzije ili pritiska.

Salas je naglasio da se potpuno oporavio od povrede iz pripremnog perioda i da ima ogromnu želju da pomogne svojoj ekipi.

"Trener odlučuje ko će igrati, ali imam ogromnu želju da pomognem ekipi. Srbija još nije imala prilike da me vidi u pravom svetlu, a ja moram da se dokazujem iz utakmicu u utakmicu", rekao je Salas.

Utakmica izmedju Zvezde i Glazgova igraće se u utorak, a sve ulaznice za severnu i južnu tribinu stadiona u Beogradu već su rasprodate.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back