Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polako, polako! Brzo ulazenje u formu moze da znaci i brzi kraj (kakav god da je, ali tuzan).

Barem nam nikad Tudjman nije menjao boju iz plavo-crvene u neku tamo crno-belu! Ej, Tudjman. Doduse, u nekim knjigama pise (zna se, autori lojalni klubu) kako se "taj deo istorije zagubio pa se ne zna ko je bio predsednik"!

FLUID:
Samo nemoj o Tuđmanu jer ovde je mnogo polemika bilo o tome. Nije ni tema za to. Postali ste i pisci tuđe istorije.
Držite se vi vašeg Krcuna i štrikajte crveno-bele dresove.

Steta sto ste toliko sujetni... posebno kada postoje dokazi da nemate razloga za sujetu (mislim na vas sve preko puta parkica)...

A ovde znaci, kad promasis temu uciteljica udari po prsticima, a?

Mnogo ste strogi, ne svidja mi se:( Cak preterano...Vise lici na skolski forum i to odlikasha!

FLUID:
Pogledaj ko je prvi pomeuo "komsije" ovde na temi. Kako to da nazovemo? Znate već.
Pa ona je nova i ne zna da smo Tudjmana davno vec arhivirali. Bilo pa proslo.
Evo, kad vi necete ja cu da joj kazem: MMMila, no no!
h022.gif

Nemoj dirati Grobare na nasoj temi. Imamo za to Stadion 2!!!:p

Eto, gotovo. Nema banovanja! Bilo bi glupo da sad pred utorak radimo nesto drugo!!!;)
:lol: :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Pa ona je nova i ne zna da smo Tudjmana davno vec arhivirali. Bilo pa proslo.
Evo, kad vi necete ja cu da joj kazem: MMMila, no no!
h022.gif

Nemoj dirati Grobare na nasoj temi. Imamo za to Stadion 2!!!:p

Eto, gotovo. Nema banovanja! Bilo bi glupo da sad pred utorak radimo nesto drugo!!!;)
:lol: :lol: :lol: :lol:

Hmmm...a smem u gostima? I oni smeju da se sunjaju ovde pred Rangers? Mnja...

PS
Nek mi neko na pvt napise to APSOLVIRANJE... da vidim jel pogresno:)

MMMila:
Hmmm...a smem u gostima? I oni smeju da se sunjaju ovde pred Rangers? Mnja...

PS
Nek mi neko na pvt napise to APSOLVIRANJE... da vidim jel pogresno:)
Smes ti i ovde i tamo ali u meri koja je adekvatna izazovu. Oni ovde nista nisu rekli ruzno. Ne sekiraj se. Pisi slobodno samo nemoj da vulgarno vredjas. Osecaj se na Zvezdinoj temi kao kod kuce. Na Stadionu 2 mozes kao i na Marakani, da im kazes sve sta mislis.
I niko ti ne rece:dobrodosla.
a054.gif
Evo ja te pozdravljam!:p

v.v.ilic:
Smes ti i ovde i tamo ali u meri koja je adekvatna izazovu. Oni ovde nista nisu rekli ruzno. Ne sekiraj se. Pisi slobodno samo nemoj da vulgarno vredjas. Osecaj se na Zvezdinoj temi kao kod kuce. Na Stadionu 2 mozes kao i na Marakani, da im kazes sve sta mislis.
I niko ti ne rece:dobrodosla.
a054.gif
Evo ja te pozdravljam!:p
Ja sam joj poželeo dobrodošlicu na forum podržavanjem njene teme http://forum.krstarica.com/threads/166079. :razz:
To što je Ciganka nema veze. Niko nije savršen. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back