Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MMMila:
Tako je, rece Fluid-pogresno-opredeljeni i pogleda se u ogledalo:)

Joj, ja moram prvo da objasnim: ja se uvek smejem! Znaci, i kad ima ironije, bockanja i slicno, zamislite da se smejem:) Ipak je ovo samo internet!

A ono sa pcovanjem, ne pcujem bre ni na Marakani:) Ne slaze mi se s imidzom: ja sam dama bre!
Ne vadi mi reči iz konteksta, tamo piše: To što je Ciganka nema veze. Niko nije savršen.. Nemoj ja da počnem da vadim reči iz konteksta ima da misliš da si stvarno rekla. :lol:
E a ja mislio nije internet... :lol: :lol: :lol: Al me nasmeja slatko. :lol: :lol: :lol:

A ovo za pCovanje, je l' se ti zezaš ili se zayebavaš? :-? :D :lol:

FLUID:
Ne vadi mi reči iz konteksta, tamo piše: To što je Ciganka nema veze. Niko nije savršen.. Nemoj ja da počnem da vadim reči iz konteksta ima da misliš da si stvarno rekla. :lol:
E a ja mislio nije internet... :lol: :lol: :lol: Al me nasmeja slatko. :lol: :lol: :lol:

A ovo za pCovanje, je l' se ti zezaš ili se zayebavaš? :-? :D :lol:

Ima ovde nepotrebne ironije, vidim! Ako, ako, ima vremena, shvatices neke stvari:)

Sta to za pCovanje? Mislis, kako je moguce da neko ne pCuje? Ili kako je moguce da zensko ne pCuje??? Ili... necu da nagadjam:)

Meni stvarno nije jasno što ovaj Piksi zataškava igru svog tima sa tim kako se navija na Severu. Eto kao zbog Severa će Zvezda da prođe Rendžers. :roll: Valjda su bajke o moćima van realnosti davno prevaziđene i kod dece. :roll: Ako se na terenu ne pokažu igrači neće pomoći ni 3 Severa, a sudeći prema do sad prikazanom biće veoma teško. A još se napravio pametan pa odložio prvenstvenu utakmicu protiv Hajduka, a taj meč bi mnogo značio za tim i uigravanje. Ako ne mogu da odigraju 3 utakmice za 8 dana onda neka se poubijaju svi kolektivno.

MMMila:
Original:)

Rekoh, kad bude najbolji strelac Lige sampiona.... (samo strelca ne priznajem).

Kazes zalutala? Jesi siguran? Jel takve poklone dobija neko ko je zalutao:)
Ponavljam: ZALUTALA!!!
Takav poklon pravi Delija NIKAD ne prodaje!!! :evil:
Nazalost, bice tako! (Fala Bogu da neko primeti finu ironiju na sopstveni racun... Vec pomislih da sam stvarno zalutala... )
Kad tako dobro znaš šta će tek da bude, molim te počasti nas i informacijom o rezultatu utakmice protiv rendžersa!!!
Mislim, čemu ta ironija na sopstveni račun kad Nenad čovjek nije stigao još ni da oznoji takav dres??? :confused: :roll: :x

FLUID:
Meni stvarno nije jasno što ovaj Piksi zataškava igru svog tima sa tim kako se navija na Severu. Eto kao zbog Severa će Zvezda da prođe Rendžers. :roll: Valjda su bajke o moćima van realnosti davno prevaziđene i kod dece. :roll: Ako se na terenu ne pokažu igrači neće pomoći ni 3 Severa, a sudeći prema do sad prikazanom biće veoma teško. A još se napravio pametan pa odložio prvenstvenu utakmicu protiv Hajduka, a taj meč bi mnogo značio za tim i uigravanje. Ako ne mogu da odigraju 3 utakmice za 8 dana onda neka se poubijaju svi kolektivno.

Navijači itekako mogu da pomognu smojoj ekipi, ali i da joj odmognu!!! Pa nedavno su neki ovdje u komšiluku ispušili zbog svojih navijača!!! :roll:

Rainbow Six:
Ponavljam: ZALUTALA!!!
Takav poklon pravi Delija NIKAD ne prodaje!!! :evil:

Kad tako dobro znaš šta će tek da bude, molim te počasti nas i informacijom o rezultatu utakmice protiv rendžersa!!!
Mislim, čemu ta ironija na sopstveni račun kad Nenad čovjek nije stigao još ni da oznoji takav dres??? :confused: :roll: :x
Eto, lutala pa zalutala:) I tako odavno! Ma da, zene obicno "zalutaju" u fudbal! Sta drugo:)

Elem, Da bi Nesa Jestrovic stigao do titule najboljeg strelca (sad crtam) Zvezda treba da prodje Rendzers prvo! Koliko god mi svi navijali, to ce biti jako tesko. Svi znamo kakva nam je ekipa. Rendzers nije u najsjajnijoj situaciji (imaju brdo finansijskih problema i LS bi im bila spas) ali...

Za dalje, kad prodjemo Rendzers objasnjavam!

PS
A sto ti mene mrzish? Trol cist, al ne mogu da odolim:)

MMMila:
Eto, lutala pa zalutala:) I tako odavno! Ma da, zene obicno "zalutaju" u fudbal! Sta drugo:)

Elem, Da bi Nesa Jestrovic stigao do titule najboljeg strelca (sad crtam) Zvezda treba da prodje Rendzers prvo! Koliko god mi svi navijali, to ce biti jako tesko. Svi znamo kakva nam je ekipa. Rendzers nije u najsjajnijoj situaciji (imaju brdo finansijskih problema i LS bi im bila spas) ali...

Za dalje, kad prodjemo Rendzers objasnjavam!:
Dobro, ovo gore ti je sve ok!!! :wink:

PS
A sto ti mene mrzish? Trol cist, al ne mogu da odolim:)
Ma sunce otkud ti sad pa to da te ja mrzim??' :shock: :? Čim navijaš za Zvezdu, šanse za takve moje emocije usmjerene prema tebi rapidno opadaju!!! Ovo je naša tema i svaki Delija ovdje je dobrodošao, pa tako i ti!!!
Nego, pravi navijač nikad ne stavlja cijenu na svoj navijački rekvizit!!! To je jednostavno navijački jeres!!! Pogotovo što je riječ o poklonu!!!
Međutim, pošto si žensko, a još uz to i novopridošla među nas nikako ne mogu da ti zamjerim, već još jednom koristim priliku da ti poželim dobrodošlicu na ovdje na Fudbalu i da se fino osjećaš u našem društvu!!! :wink:
IRONIJA??? :shock: Ma ostavimo ironiju za poslije utorka, a možda nam ona ni tada neće pasti na pamet (daće Bog)!!! Najbolje što svi mi možemo da poželimo da ti Nenad idućeg mjeseca pokloni još jedan Zvezdin dres, al' ovog puta malo drugačiji, odnosno onaj koji će na rukavu imati logotip Lige šampiona!!! Pa neka tako i bude!!! :wink:

FLUID:
Kokice i sokovi? :shock: :? Gde to ide? Pivooo, pivoooo... :D Dobro je i ako prođete i ako ne prođete. Ubiješ se od piva u svakom slučaju. Od radosti ili od tuge, pitanje je sad! :lol: :lol: :lol:

4osbivpxv4ye2.gif
Rakijaaaa, Zvezda, Srbija, šljiva domaćaa!!!
4osbivpxv4ye2.gif
a050.gif
a060.gif
f030.gif
e030.gif
f030.gif
a060.gif
a050.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back