Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Milan-:
Uz Jestrovića, ipak stiže još neko?
Dolazak Nenada Jestrovića u Crvenu zvezdu je gotova stvar, medjutim, iako je najavljeno da bi angažovanjem nekadašnjeg centarfora Meca i Anderlehta prelazni rok za Zvezdu bio gotov, pregovori sa nekoliko igrača to demantuju.
Narednih nekoliko dana na probu u Beograd trebalo bi da dodje Misdongard Betoligar, 22-godišnji napadač iz Čada, koji trenutno igra u Kamerunu.
Kao druga opcija spominje se iskusni napadač Zoran Janković, nekadašnji fudbaler Vojvodine, bugarskog Liteksa i reprezentacije Bugarske. Janković trenutno igra u Kini, Kosanović ga dobro poznaje iz ekipe Dalijena i nije teško pogoditi da upravo on stoji iza ideje da se angažuje i 33-godišnji Janković, čime bi se još više pojačala konkurencija u napadu.

:shock:

Izgleda da se Pixi ozbiljno sprema za LS.
A i ona njegova izjava kako cemo ih "zgaziti" uliva poverenje jer nikad ne bi rekao tako nesto da nisu 100% ubedjeni da ce ici dalje.
Samo ja i dalje mislim da vise "skripi" u veznom redu. jbs ti centarfora ako ce se "susiti" celu utakmicu jer nece imati ni jednu upotrebljivu loptu.
CENTARSUT treba vezbati .

Не преостаје нам ништа,него да гледамо и навијамо!:-D
Zvezda mi je sve, Zvezda život je, srce moje je uvek uz tebe, Zvezdo volim te. Napred Zvzeda le, Napred Zvezda le.... Kad loše krene mi, tada se ja setim, da moji drugovi na Marakani svi pevaju o Zvezdi. Napred Zveda le, Napred Zvezda le.... Ja neću nikada za ovog života prestati gledati, tu Zvezdu voleti, Srbiju braniti. Napred Zvezda le, napred Zvezda le...

PRVI ME POZVAO MARKO MIŠKOVIĆ
Nenad Jestrović objašnjava kako je došao na Marakanu

Sponzor crveno-belih je uspostavio telefonski kontakt, a Piksi se dogovorio sa Al Naserom. Želim da mi deca odrastu u Srbiji i zato sam zanemario materijalni momenat

Poput meteora koji iznenada padne s neba, Nenad Jestrović je stigao u redove Crvene zvezde. Vrsni golgeter imao je čvrst ugovor sa Al Naserom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali kada je stigao poziv iz crveno-belog tabora rešio je da ostvari dečački san.

- Poziv sa Marakane se nikada ne odbija - zadovoljno govori Jestrović. - Još od dečačkih dana sam sanjao da igram za Crvenu zvezdu. Međutim, putevi su me vodili svuda i evo, sada, kao u bajci doveli u naš najveći klub.

Kako je uspostavljen kontakt sa čelnicima Zvezde?

- Telefonski me prvo pozvao Marko Mišković, sponzor tima sa Marakane. Posle kraćeg razgovora rekao sam mu da ću sve učiniti da raskinem vrlo čvrst ugovor sa Al Naserom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

A kad ste stigli na Marakanu?

- Sačekali su me predsednik Dragan Stojković i šef stručnog štaba Milorad Kosanović. Piksi je diplomatski reagovao i sa gazdama mog dosadašnjeg kluba na kraju postigao dogovor da ostanem u Beogradu.

Kosanović je konačno odahnuo, jer je dobio vrsnog golgetera, a golovi fale Crvenoj zvezdi.

- Kosanović je predesdniku rekao: Završite sve oko dogovora i potpisa, a tebe Nenade očekujem što pre na terenu. Trebaš nam. Činilo mi se kao da sanjam.

Azijati su ostali u čudu?

- Zvali su me više puta i pitali šta je pravi razlog što želim da raskinem ugovor. Rekao sam im da mi je sada porodica najvažnija i da želim da mi deca žive u Srbiji. Prihvatili su moje obrazloženje.

Prvi put u karijeri vam nije bio bitan materijalni momenat.

- Nije. Za Crvenu zvezdu bih sve uradio. I uradiću – zaključuje Nenad Jestrović, najveće pojačanje tima sa Marakane u ovoj godini.

NAVIJAĆE SA TRIBINA
PROLAZIMO RENDžERS

Nenad Jestrović neće moći da predvodi napad Crvene zvezde u revanšu protiv tima iz Glazgova.Nije licenciran za kvalifikacione mečeve za Ligu šampiona.

-Proći ćemo Škote. Biće teško u revanšu, ali verujem u moje nove saigrače – kaže Jestrović.

Novi golgeter bi crveno-beli dres mogao prvi put da obuče na prvenstvenom meču sa Hajdukom u Kuli, narednog vikenda.

(sport)

Ovo mi je pričao ujak.
On kaže ,da kada je bio u Beogradu pre nekoliko dana, da je čuo da se priča da je Zvezda bukvalno pred prodajom Miškoviću(samo valjda čekaju zakon da bi se to moglo ostvariti). Priča se da je priča o isplaćenim dugovima samo bajka, i da Zvezdi očajnički treba vlasnik koji će da ih isplati.
Koliko je to tačno ne znam

Alex.L:
Ovo mi je pričao ujak.
On kaže ,da kada je bio u Beogradu pre nekoliko dana, da je čuo da se priča da je Zvezda bukvalno pred prodajom Miškoviću(samo valjda čekaju zakon da bi se to moglo ostvariti). Priča se da je priča o isplaćenim dugovima samo bajka, i da Zvezdi očajnički treba vlasnik koji će da ih isplati.
Koliko je to tačno ne znam
Narod svašta priča ! :roll: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back