Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uz Jestrovića, ipak stiže još neko?
Dolazak Nenada Jestrovića u Crvenu zvezdu je gotova stvar, medjutim, iako je najavljeno da bi angažovanjem nekadašnjeg centarfora Meca i Anderlehta prelazni rok za Zvezdu bio gotov, pregovori sa nekoliko igrača to demantuju.
Narednih nekoliko dana na probu u Beograd trebalo bi da dodje Misdongard Betoligar, 22-godišnji napadač iz Čada, koji trenutno igra u Kamerunu.
Kao druga opcija spominje se iskusni napadač Zoran Janković, nekadašnji fudbaler Vojvodine, bugarskog Liteksa i reprezentacije Bugarske. Janković trenutno igra u Kini, Kosanović ga dobro poznaje iz ekipe Dalijena i nije teško pogoditi da upravo on stoji iza ideje da se angažuje i 33-godišnji Janković, čime bi se još više pojačala konkurencija u napadu.

:shock:

-Milan-:
Dolazak Nenada Jestrovića u Crvenu zvezdu je gotova stvar, medjutim, iako je najavljeno da bi angažovanjem nekadašnjeg centarfora Meca i Anderlehta prelazni rok za Zvezdu bio gotov, pregovori sa nekoliko igrača to demantuju.
Narednih nekoliko dana na probu u Beograd trebalo bi da dodje Misdongard Betoligar, 22-godišnji napadač iz Čada, koji trenutno igra u Kamerunu.
Kao druga opcija spominje se iskusni napadač Zoran Janković, nekadašnji fudbaler Vojvodine, bugarskog Liteksa i reprezentacije Bugarske. Janković trenutno igra u Kini, Kosanović ga dobro poznaje iz ekipe Dalijena i nije teško pogoditi da upravo on stoji iza ideje da se angažuje i 33-godišnji Janković, čime bi se još više pojačala konkurencija u napadu.

Баш!!:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović mogao bi da nastavi karijeru u ekipi kijevskog Dinama. Za Milovanovića su ovog leta bili zainteresovani pojedini klubovi (Monako, Napoli, Volfsburg), trenutno je i dalje aktuelna Herta, ali kako prenosi Sportski Žurnal, Dinamo je po svemu sudeći izneo najkonkretniju ponudu.

Ostaje da se vidi da li će se čelnici dva kluba dogovoriti oko obeštećenja, pošto su finansijski uslovi za mIlovanovića po svemu sudeći vrlo povoljni. Crveno-beli za svog kapitena traže sumu od tri miliona evra.

-Milan-:

U j..ote ala ce da budemo sila u fudbalu........nanananana liga sampiona.....ima li ko jaci :twisted: :twisted: :twisted:

UEFA preti Ognjenu Koromanu
Evropska fudbalska unija (UEFA) ozbiljno razmatra mogućnost da zbog odredjenih "ratničkih izjava" po štampi kazni fudbalere Crvene zvezde pred revanš meč sa Glazgov Rendžersom!
U sedištu "evropske kuće fudbala" u Švajcarskoj se dosta pažnje posvećuje nesportskim izjavama koje fudbaleri pojedinih klubova daju i tako bespotrebno "podgrevaju" atmosferu pred susrete koji su odranije proglašeni za mečeve visokog rizika.
Kako pišu "Večernje novosti", ovoga puta prvi na meti se našao Ognjen Koroman, kapiten Crvene zvezde koji je, navodno, posle prvog duela na Ajbroksu u pojedinim domaćim medijima pretio Glazgovu "ratom na terenu".
Povodom ovog slučaja UEFA će se zvanično oglasiti već u ponedeljak, ali ipak ne bi trebalo očekivati neke značajnije kazne osim novčanih.

-Milan-:
Evropska fudbalska unija (UEFA) ozbiljno razmatra mogućnost da zbog odredjenih "ratničkih izjava" po štampi kazni fudbalere Crvene zvezde pred revanš meč sa Glazgov Rendžersom!
U sedištu "evropske kuće fudbala" u Švajcarskoj se dosta pažnje posvećuje nesportskim izjavama koje fudbaleri pojedinih klubova daju i tako bespotrebno "podgrevaju" atmosferu pred susrete koji su odranije proglašeni za mečeve visokog rizika.
Kako pišu "Večernje novosti", ovoga puta prvi na meti se našao Ognjen Koroman, kapiten Crvene zvezde koji je, navodno, posle prvog duela na Ajbroksu u pojedinim domaćim medijima pretio Glazgovu "ratom na terenu".
Povodom ovog slučaja UEFA će se zvanično oglasiti već u ponedeljak, ali ipak ne bi trebalo očekivati neke značajnije kazne osim novčanih.
A onog njihovog qrca sto se sepurio po novinama nece kazniti? :evil:

.PLESsitnihDEMONA.:
E,sad cu ja vama da ispricam sta je meni pre neki dan ispricao Nebojsa Joksimovic direktno iz Svice. Znamo se ceo zivot. Kuca do kuce.
Kaze covek da su treninzi u Zvezdi go **** u odnosu na treninge u Ksamaksu,sto se tice dela fizicke snage. Da jedva izdrzava treninge a da je u Zvezdi samo trckarao i ne samo on nego svi.pazite ljudi...to je samo jedan Ksamaks.ne postoji TATA,niti ikoga zanima da li taj TATA ima sina. cenim da je aludirao na Milovanovica,ali ne tvrdim.
Kaze daje ta svajcarska liga 50% jaca nego nasa. Plata ako kasni JEDAN DAN,klub ISPADA IZ LIGE,sto im se jednom i desilo pre par godina. A da u Zvezdi plata kasni od 4-6 meseci. Znaci kako se ko proda,tako se isplacuju pare. Na racun imaju svi isto,a sve ostalo primaju na ruke...on to kaze "po ugovoru". Kaze jos i da mu je Zvezda ostala duzna gomilu para i ne samo njemu nego svima redom. Pozajme kintu na par meseci,pa kad im legne plata i premije onda vrate dugove. Podele Toyote da zamazu oci.
Pa, vi sada na osnovu jedne osrednje evro lige kakva je Svica zakljucte koliko smo daleko od Evrope i LS.

A kako mi zivimo majketi. Tamo su Tojote itd.. normala a ovde treba da pevaju kad ostvare tako nesto.
Nego odakle da isplate igrace nego od prodaje? da nemamo mi goodyeer,mulku,ili swisbank.... Ma daj

Ako nece da igraju neka idu da maze bikove. Ja sam delija godinama,ali su ovi razmazeni skroz.

v.v.ilic:
A onog njihovog qrca sto se sepurio po novinama nece kazniti? :evil:

Potpuno se slazem sa tobom ali ako cemo iskreno kad sam citao njegovu izjavu umalo se nisam slogirao i pomislio sam koji je to debil. Umesto da cuti i da ga polomi on se sepuri po novinama i proserava. PA dovoljno je na utakmici da slucajno malo ostrije ukliza i bice razapet.

Koja debilcina.

TA njegova izjava je maltene ravna gluposti koju su Grobari uradili i doveli do izbacivanja Partizana.
Jbg ne kazem da je posteno ali ako je vec takva situacija onda cuti i radi (citaj lomi po terenu) :lol: a ne da se pravis mamlazom po novinama (premda se verovatno ne pravi)

-Milan-:

Uzas!

skipan:
A kako mi zivimo majketi. Tamo su Tojote itd.. normala a ovde treba da pevaju kad ostvare tako nesto.
Nego odakle da isplate igrace nego od prodaje? da nemamo mi goodyeer,mulku,ili swisbank.... Ma daj

Ako nece da igraju neka idu da maze bikove. Ja sam delija godinama,ali su ovi razmazeni skroz.

O cemu ti pricas?
Ovo si mogao da napises baz citiranja mog posta,a sa citiranjem mog posta i ovakvim tvojim textom mogu samo da pretpostavim da zi sa teskom mukom zavrsio 4 razreda osnovne skole.
Kao prvo pise se Good Year (a ne yeer),Milka (a ne mUlka) i SwissBank (ovde jos i nije neki problem,jedno "s" manje vise).
A da te pitam...od kada je Good Year svajcarska firma?
Mi imamo i Trayal i Tigar-Michelin .:D:D:D
Ako oni imaju Milku mi imam "Najlepse Zelje" i Galeb-Pionir,pa kom opanci,a kom Reebok patike. :D
Imamo RajHfajzen banku,Intesa banku,Komercijalnu,Societe,HVB,Novu Ljubljansku,Aple Adria,Euro bank...imamo banki koliko hoces. :D:D

A sada bez zajebancije.
ja ti pricam o nacinu rada i pristupu,a ne o tome da li je Toyota auto sasvim normalna stvar za svajcarske uslove ili ne. Da li ti znas uopste kako moze da se oseca covek kome plata kasni 6 meseci,a koji nista drugo ne zna u zivotu da radi osim da igra fudbal?
Nemas ti veze sa zivotom.
Zato sto im plate kasne po 6 meseci zato niko od tih igraca i ne trazi vise,nego da se trudi samo onoliko koliko je dovoljno da se proda. Da plata legne svakog prvog u 12h popodne na racun video bi kako bi se letelo iz prvog tima,a i sa klupe na tribine bogami.

@aca89

Aco doj je tebe tvoj cale pravio te noci,ja sam gledao Zvezda-Keln 2-0 na Marakani,znas. Tako da nemoj ti da mi pricas o fudbalu i slicno. Nisam ja rekao da je Joksimovic opasan fudbaler,nego covek prica kako se radi u fudbalski OSREDNJIM zemljama. zamisli onda kako se radi po Engleskoj,Spaniji,Nemackoj... nije svuda isto,ne trenira se na isti nacin. Tamo gde manjka tehnika tu se radi na snazi kao kod tih Svajcaraca,a tamo gde ima tehnike ona se usavrsava,kao sto je to u Spaniji ili Francuskoj.
Kotrolisi sledeci put misao i recenicu,da ne ispada da lupas gluposti.

Dr.Torrente:

Torente,nemoj tako. Sada cemo da igramo sa 6 napadaca svih boja. Da pokazemo UEFA da nismo rasisti.
Znaci jedan africki crnac,jedan juzno americki crnac,belci naravno,treba nam jedan zuti,zajebao se Pixi sto je pustio Suzikija,misli da ce to kod UEFA da pravi veliki problem zasto nemamo nekog "zutog" igraca iz Azije. Trenutno trazimo jednog napadaca indijanskog porekla. Videcemo da li ce biti sa severnoamerickog dela kontineta ili juznoamerickog.
Ima da guzzimo redom. :D:D

Koromanu svaka cast na igrama u Zvezdi,ali on je samo jedan glupi Bosanac koji ne zna da drzi jezik za zubima. Zato je i dobio karton u Glazgovu.
Skotske ****** upravo to i hoce. Da nas navuku na tanak led,da nas iznerviraju i da nas izbace ili na bilo koji nacin kazne. Ako vec ne mogu da izbace klub,jer navijaci ne prave probleme,onda ce da gledaju da provociraju igrace koji bi napravili sranje. A odlicno su ocenili da je Koroman najpogodniji za to. Jer je bandoglav.

Alex.L:
Još malo pa će se zvati Betonligar! Taman za vas :lol:

Aj da to kaze navijac nekog velikog kluba ali kad to kaze navijac nekog Partizana koji je pola svojih titulka osvojio u namestenim prvenstvima od 1991.god pa na dalje onda je to smesno.

Nego citam da je onaj retard Kosanovic izjavio kako se kod fudbalera oseca umor :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Koji umor???? Pa sta ce da bude za 2-3 meseca ako se sad oseca umor.

-Milan-:
:lol: :lol: :lol: Ово је смијешно!!:lol: :lol: :lol:
Пизда им материна!!:evil: :evil: :evil: :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back