Messi# 19
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
Dobrodošao.Stvarno si pametan,ajd ako možeš reci još koju pametnu.Sve će nas razveseliti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alex.L:Ovo mi je pričao ujak.
On kaže ,da kada je bio u Beogradu pre nekoliko dana, da je čuo da se priča da je Zvezda bukvalno pred prodajom Miškoviću(samo valjda čekaju zakon da bi se to moglo ostvariti). Priča se da je priča o isplaćenim dugovima samo bajka, i da Zvezdi očajnički treba vlasnik koji će da ih isplati.
Koliko je to tačno ne znam
Bogami, jos jedna ovakva i saljem mu pravila za uclanjenje u Sindikat!south:![]()
![]()
ima decko talenta![]()
stavi ga u sindikat![]()
![]()
Nadamo se da ce tako i biti utorak 28 je dan D!DELIJE HN:Још девет дана...До Лиге Шампиона!!
Jel moze iz komsijskog dvorista? Na primer ova.Messi# 19:Dobrodošao.Stvarno si pametan,ajd ako možeš reci još koju pametnu.Sve će nas razveseliti.
Ja sam dao i trecu pametnu. Jel mogu sada pravila za Sindikat? :-?v.v.ilic:Bogami, jos jedna ovakva i saljem mu pravila za uclanjenje u Sindikat!![]()
![]()
![]()
Rainbow je dao pravila za clanstvo. Hajde jos po neki post na nasoj temi, ali pazi treba da bude pametanshegi:Thnx.ja sam zvezdas hajde budi i ti ,neka se ostvare svi nasi sni...
Ja sam za!. Dokazao si prilozima da potpuno odgovaras uslovima za prijem u Sindikat. DelijeHN, stavljaj ga na razglednicu. Rainbow nije konektiran!okolo:Ja se prijavljujem u clanstvo. Nemam jos deset postova ali imam tri pametna.Jel moze malo preko reda? Obecavam da cu davati samo pametne izjave i da necu mati konflikta sa clanovima sindikata. Evo jos jedne pametne i istinite izjave. Zvezda ima najbolje navijace na svetu i okolini. Najvaznije je ovo u okolini
U stvari u okolini imamo samo bojkotase.
![]()
![]()
![]()
Jel moze sad u sindikat? :?
E ovo ne moze!!!shegi:Mrzim grobare, obozavam zvijezdu , ako to nije dovoljno neznam sta je.Pozdrav svim delijama.
Jbga. kako god Ti hoces ali ja njih nevolim pa ga `ebi.Jos jednom poZz DELIJAMA .v.v.ilic:E ovo ne moze!!!Imas srece pa si napisao malim slovom ove grobare pa ti necemo uzeti za zlo!
![]()
![]()
A Grobare od nas Sindikalaca niko ne mrzi. Samo se malo salimo sa njima (da nekazem zayebavamo jer onda ne znaju da protumace!
![]()
![]()
)
To je vec nesto drugo.shegi:Jbga. kako god Ti hoces ali ja njih nevolim pa ga `ebi.Jos jednom poZz DELIJAMA .