Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
banned22ak5.png

A gde su ti naocare?

Nisi vise podstanar ali kiriju ces i dalje da placas jer se ugovor prekida sve dok Dzeger ne dodje. Moras da vratis kljuceve od stana!:lol: :lol: :lol:

Rendzers kosta od 800 do 10.000 dinara

16.08. - Fudbalski klub Crvena zvezda danas da je saopstio cene ulaznica za predstojeci revans mec treceg kola kvalifikacija za Ligu sampiona protiv Glazgov Rendzersa.
Ulaznice za severnu i juznu tribinu staju 800 dinara, za istocnu 2.000 (bocna mesta) i 2.500 dinara centar, dok karta za "Zapad" kosta 2.500 (bocna mesta) i 3.000 dinara centralni deo. Cena karata za VIP galeriju je 4.000 dinara, a za VIP 2 10.000 dinara.
Ulaznice ce biti pustene u prodaju u petak, 24. avgusta u 10 casova na blagajnama stadiona u Ljutice Bogdana p.
Utakmica izmedju Crvene zvezde i Rendzersa na progamu je u utorak, 28. avgusta sa pocetkom od 20 casova. Slavni skotski klub je slavio u prvom mecu rezultatom 1:0 (0:0) golom Naca Nova u poslednjem minutu meca.

MadonnaGirl:
Rendzers kosta od 800 do 10.000 dinara

16.08. - Fudbalski klub Crvena zvezda danas da je saopstio cene ulaznica za predstojeci revans mec treceg kola kvalifikacija za Ligu sampiona protiv Glazgov Rendzersa.
Ulaznice za severnu i juznu tribinu staju 800 dinara, za istocnu 2.000 (bocna mesta) i 2.500 dinara centar, dok karta za "Zapad" kosta 2.500 (bocna mesta) i 3.000 dinara centralni deo. Cena karata za VIP galeriju je 4.000 dinara, a za VIP 2 10.000 dinara.
Ulaznice ce biti pustene u prodaju u petak, 24. avgusta u 10 casova na blagajnama stadiona u Ljutice Bogdana p.
Utakmica izmedju Crvene zvezde i Rendzersa na progamu je u utorak, 28. avgusta sa pocetkom od 20 casova. Slavni skotski klub je slavio u prvom mecu rezultatom 1:0 (0:0) golom Naca Nova u poslednjem minutu meca.
Ja vec kupio za sever! Mozemo mi sa rendzersima! Jos kad je tu i Rainbow svasta ce da bude....

Kosanović: Vreme je za tri boda

Trener fudbalera Crvene zvezde Milorad Kosanović uveren je da će crveno-beli savladati Smederevo, ako ponove igru iz Glazgova.
"Prvenstvo smo otvorili nerešenim rezultatom (sa Čukaričkim) i vreme je da ostvarimo pobedu. To nećemo uspeti ako odigrao kao na prvom poluvremenu sa Čukaričkim... Moramo da odigramo kao u drugom pouvremenu tog meča, a moja želja je da odigramo približno onome kao u Glazgovu", rekao je Kosanović novinarima.
Kosanović na utakmici sa Smederevom, koja se igra u subotu na "Marakani" od 20 sati, možda neće moći da računa na poljskog odbrambenog fudbalera Gžegoža Bronovickog, kome je povredjen butni mišić.
"Tim još nije formiran, samim tim ni igra. Moramo da taj posao završavamo u hodu, da vodimo računa kako ćemo igrati u prvenstvu, a pri tom probamo da nadjemo rešenja za revanš sa Glazgovom. Zato će biti pomeranja", rekao je Kosanović.
"Sada smo u lakšoj situaciji, jer smo osnovu postavili i sada je treba razviti. Svestan sam da nemamo mnogo vremena, ali je sada lakše. Bolje sam upoznao igrače i imam jasnu sliku ko koliko može", dodao je trener srpskog šampiona.
Zvezda je prvi duel sa Glazgovom u gostima izgubila sa 0:1, ali je Kosanović istakao da igrači njegove ekipe ne smeju da misle samo na revanš i priliku za plasman u Ligu šampiona.
Desni bek Crvene zvezde Dušan Andjelković istakao je da je duel sa Smederevom trenutno najbitniji za njegovu ekipu.
"Loše smo počeli prvenstvo i imamo obavezu da zabeležimo pobedu. Ne smemo da razmišljamo o protivniku, već samo kako da mi odigramo što bolje uz maksimalnu borbenost. Nemamo pravo na kiks i zanima nas samo pobeda", naveo je Andjelković.

Da, u prvom kolu nam jednostavno još nije bilo vrijeme za 3 boda ! :lol: Čovjek ima urnebesne izjave ! :lol: :lol: :lol:

Post sa jedne davno zaboravljene teme:

zvezda

ZVEZDA SE VOLI a za ostale se navija!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
I drugi odmah ispod njega:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dakle, za sve grobare.......
......
Pitaju cigu: Za koga, cigo, navijas?
Ciga: Pa..., za Partizan.....a od ovi' jaci..za Zvezdu :lol:

DELIJE HN:
Јаке ми атмосфере...

Da se nadovezem na pricu o atmosferi. Gledao sam utakmicu Rendzers Zvezda i atmosfera je bila blago receno smesna. Pa oni ni stadion nisu napunili. I nadju se nesto da pricaju. Napoli ima vise gledalaca dok je u drugoj ligi,plus sto ima i veci stadion.
Secam se kada je Zvezda igrala sa Laziom da je Liverani izjavio 7 dana posle utakmice na Marakani da mu i dalje bruji u glavi od buke na Marakani.
Onda sam pre par godina citao Mihajlovica slusao kada je pricao kako je bilo protiv Bajerna. Kaze da se i dole,pod zemljom u svlacionici cuo neki huk,mada ne toliko jak. I kada su krenuli da izlaze sve je bilo jace i jace...kaze da je vec u tunelu jedva mogao da cuje sta mu prica igrac pored jer dok su cekali da izadju na terenu culo samo DUM DUM DUM DUM. Kaze da se ziv otkinuo od takve galame.
Evro stadionu su prilicno tihi,pa kada se ode u Atinu,BG,Carigrad...onda to sve deluje kao u paklu. Ni Englezi nisu sto su bili. Uglavnom celu utakmicu zderu i piju i tek ponekad krenu da pevaju. Obicno na pocetku utakmice i pred kraj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back