andra_gt
Primećen član
- Poruka
- 519
postoji ali to je ko da se nisi zaliocrni lepotan:Da li se Zvezda zalila na sudiju, jel postoji takva opcija?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoji ali to je ko da se nisi zaliocrni lepotan:Da li se Zvezda zalila na sudiju, jel postoji takva opcija?
Stvarno, i ti si primjetio!!! :shock: Mislio sam da se to samo meni učinilo!!! Mislim da si i ti skontao da nešto nije uredu kod onog ponovljenog snimka koji je snimljen kamerom sa sa strane u odnosu na kazneni prostor!!! Jesam li u pravu?crni lepotan:e od svu decu tebe najvise gotivim, kad god procitam tvoj post razbijem se od smeha, uvek pogodis gde treba, car si
jel jos nekom sumnjiv gol ili sam ja lose video, mislim da je bio ofsajd
crni lepotan:Da li se Zvezda zalila na sudiju, jel postoji takva opcija?
andra_gt:postoji ali to je ko da se nisi zalio![]()
Ovo za Milijaša potpisujem, mada Tutorića ne bih mnogo krivio jer čovjek kontinuirano ispravlja tuđe greške pa i nije jadan kriv što nema nekog takvoog da i njemu priđe i pomogne!!! :???:Sherlock:Nisi u pravu. Lopta se, pre nego sto je dosla do Nova, odbila od jednog igraca Zvezde, tako da nema govora o nedozvoljenoj poziciji. Tutoric je lose intervnisao kod tog gola i jos jednom pokazao da je kiks igrac.
Kosanovic je jedan idiot. Moze da uzme svoju trenersku diplomu, da se pokenja na nju i da je baci. Ovakav kukavicluk i debilizam odavno nisam video. Izbacuje napdaca ubacuje Milovanovica, a lipsalog Milijasa, za koga je moja baba sinonim za brzinu i okretnost, stavlja da igra nekog napadaca, ili sta li vec. Iako je Rendzers **** od ekipe, svojim kukaviclukom ste zasluzili poraz.
The Rolling Stones:Ovo za Milijaša potpisujem, mada Tutorića ne bih mnogo krivio jer čovjek kontinuirano ispravlja tuđe greške pa i nije jadan kriv što nema nekog takvoog da i njemu priđe i pomogne!!! :???:
Još jednom: Milijaš je okretan i brz ko moja pokojna baba (za života)!! Zalutao je u prvu postavu, a vrlo vjerovatno i u Zvezdu (čak i ovakvu)!!!
![]()
![]()
Kosan kao da se uplašio odličnog rezultata pa je svojim promjenama poremetio ritam sopstvene ekipe!!! Moron!!!
DELIJE HN:Ма нијееееееееее!!!![]()
![]()
![]()
shurik'n:Код гола је крив Миловановић коме је Мекалок побегао па је Туторић изшао на њега и оставио празан простор. :-D
Све у свему оптимиста сам,видели сте и сами да је Ренџерс канал,као што Шерлок каже беспотребно кукавичка игра.Ренџерс је тим који ни најмање треба поштовати и треба га по сваку цену напсати одмах.Са три напдача Салас,Баркос,Ђорђевић.
Ovakav ishod nisu ocekivali ni oni. Njihov cilj je bio ne izgubiti sa vise od 1 razlike. Mislim da su i sami iznenadjeni, bez obzira sta ce reci sada posle utakmice.:-Dshurik'n:Илке шта кажеш за Славију Праг 0-1?
Napsati, na ceskom znaci napisati. Sta si hteo da napises?shurik'n:Код гола је крив Миловановић коме је Мекалок побегао па је Туторић изшао на њега и оставио празан простор. :-D
Све у свему оптимиста сам,видели сте и сами да је Ренџерс канал,као што Шерлок каже беспотребно кукавичка игра.Ренџерс је тим који ни најмање треба поштовати и треба га по сваку цену напсати одмах.Са три напдача Салас,Баркос,Ђорђевић.
Nemoj da vredjas naseg trenera!!! Ti mora da si Grobar!The Rolling Stones:Ovo za Milijaša potpisujem, mada Tutorića ne bih mnogo krivio jer čovjek kontinuirano ispravlja tuđe greške pa i nije jadan kriv što nema nekog takvoog da i njemu priđe i pomogne!!! :???:
Još jednom: Milijaš je okretan i brz ko moja pokojna baba (za života)!! Zalutao je u prvu postavu, a vrlo vjerovatno i u Zvezdu (čak i ovakvu)!!!
![]()
![]()
Kosan kao da se uplašio odličnog rezultata pa je svojim promjenama poremetio ritam sopstvene ekipe!!! Moron!!!
v.v.ilic:Ovakav ishod nisu ocekivali ni oni. Njihov cilj je bio ne izgubiti sa vise od 1 razlike. Mislim da su i sami iznenadjeni, bez obzira sta ce reci sada posle utakmice.:-D
Ma Tuta je bio ok!!! Rekoh već - ni po zakonima fizike ne može on da stigne da zakrpi iza svakog našeg "Milovanovića"!!! Koliko samo defanzivnih skokova su on i Gaj odradili protiv ekipe koja, ako šta zna, onda su to ofanzivni skok šutevi!!! Ne griješite dušu! Dečko je odigrao ok!!!shurik'n:Код гола је крив Миловановић коме је Мекалок побегао па је Туторић изшао на њега и оставио празан простор. :-D
Nisam mame mi al' više sam za "šljivu" nego za vinjak!!!v.v.ilic:Nemoj da vredjas naseg trenera!!! Ti mora da si Grobar!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Rolling Stones:Ma Tuta je bio ok!!! Rekoh već - ni po zakonima fizike ne može on da stigne da zakrpi iza svakog našeg "Milovanovića"!!! Koliko samo defanzivnih skokova su on i Gaj odradili protiv ekipe koja, ako šta zna, onda su to ofanzivni skok šutevi!!! Ne griješite dušu! Dečko je odigrao ok!!!
Ovde je prvenstvo tek pocelo. Ne znam pravo stanje stvari ali dovodjenjem Smicera snazno se podigao moral i kod igraca i kod navijaca pa moze Ajaxu da bude u Pragu jos mnogo teze. Ceski fudbal poznajem dosta. Oni ne gaje napadacki vec pozicioni fudbal. Znaci igra na sredini terena. U napad sa oba napadaca i veznom linijom a u odbranu svih 11. Retko vidis kontru na usamljenog napadaca. Slavija nesto malo vise daje na napadacku fazu (kada se ukaze prilika) od Sparte a Sparta je go **** od tima i igre. Medjutim, upravo jer gaje fajterski fudbal uspevaju. Moravaci, Banjik Ostrava je druga prica. Idemo da im damo gol pa makar ga i primili. Zato i imaju u proseku 18.000 gledalaca po utakmici koliko ukupno imaju svi ostali.shurik'n:А Спарта лагано изгуби 2-0 кући.Какве су шансе Славије за пролаз објективно?
Ma na šta bi tek ličili da nas on ne krpi u zadnjoj liniji??? A dečko i "ima srce" za prvi tim!!! Vidi se to!!!shurik'n:Он је генерација Јанковића,Басте,Перовића,Луковића ...једноставно је тек сад почео да се доказује.Имао је најбоље оцене на тесту санге на тестирањима пред почетак сезоне![]()