A Ajax neka dobije od Slavije 5 komada na sledećoj.Padnem na njih u kladionici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi im dao još dvaput toliko da nam ih ponište!kalaba delija:SEDAM ŽUTIH KARTONA KOŠTAJU ZVEZDU 3.262 EVRA
UEFA će se opet ovajditi od Zvezde. Ovoga puta nisu krivi navijači, već igrači koji su pokazali zavidan nivo nediscipline u Glazgovu i zaradili čak sedam žutih kartona. Tutorić, Anđelković, Koroman, Rašković, F. Đorđević, Molina i Kastiljo olakšali su klupsku kasu za 3.262 evra.
v.v.ilic:Mislim da ce imati priliku da vide atmosferu na Marakani pa neka porede. Ono sto su Delije radile u Libercu (a bilo ih je samo 800), bilo je nesto sto Cesi nikada nisu videli. E kada Rendzersi dodju na punu Marakanu bice isto nesto sto nikada nisu videli!![]()
MadonnaGirl:Ja se najiskrenije nadam da cemo proci.Sada smo imali srece u zrebu,i bilo bi izuzetno lose da je ne iskoristimo...Ko zna,mozda nam se sledece godine ponovo padne neki velikan poput `Milana`...
Verbal_Kint:Ne bih se ja kladio da će Zvezdi sledeće godine bilo ko moći da padne....
Tako je!!! Nemoj da vređa vašeg trenera!!! :shock:v.v.ilic:Nemoj da vredjas naseg trenera!!! Ti mora da si Grobar!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joooooj, kad Fluid sazna na koga mislis!Verbal_Kint:Šta se javljaš mamlazeee! Šta se javljaš mamlazeee!![]()
Verbal_Kint:Šta se javljaš mamlazeee! Šta se javljaš mamlazeee!![]()
Verovatno je upućeno Kosanu koji je ostavio svoju prvu poruku. Ili se varam? :?v.v.ilic:Joooooj, kad Fluid sazna na koga mislis!Ima da te nema!
![]()
![]()
![]()
Ha,ha.....Gde je zec? U kom grmu lezi?tab503:ja bih postavio drugo pitanje.
Kako se Kosan registrovao a Rainbow ne moze?
![]()
v.v.ilic:Ha,ha.....Gde je zec? U kom grmu lezi?![]()
![]()
![]()
Verbal_Kint:Ne bih se ja kladio da će Zvezdi sledeće godine bilo ko moći da padne....
Rainbow_Six:Pararararararararaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Šarena Šestica se vratio!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()