Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZGAZIĆEMO IH!
Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković ubeđen da će se njegov klub plasirati u Ligu šampiona, uprkos minimalnom porazu od Glazgov rendžersa

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković, uprkos minimalnom porazu crveno-belih na Ajbroks parku, ubeđen je da će fudbaleri srpskog prvaka eliminisati Glazgov rendžers i plasirati se u Ligu šampiona! Piksi smatra da Škoti neće preživeti pakao Marakane i žestoku navijačku atmosferu koju će napraviti Delije za dve nedelje.

- Pokazali smo pravo lice Crvene zvezde u meču sa Glazgov rendžersom. Poraz uvek boli, posebno ovakav, koji je došao kao šok, u poslednjim trenucima meča. Primili smo gol, iako smo imali igru i bili bolji rival. Nismo zaslužili da izgubimo, ali to je fudbal - istakao je Dragan Stojković, a onda u svom stilu dodao:

- Zgazićemo ih u revanšu! Ma, ima da ih sameljemo! Ne znam kako će da prežive pakao Marakane. Bolji smo i kvalitetniji od Škota. Ići ćemo dalje, sigurno!
Dragan Stojković bio je šokiran ishodom prvog meča u Škotskoj, ali ne i razočaran.

- U Glazgovu je završeno tek prvo poluvreme. Sve je u našim rukama. Videćemo kako će se igrači Rendžersa snaći na prepunoj Marakani, pred više od 50.000 ljudi. Kada hukne u našoj "rupi", ima da im se sledi krv u žilama. Bilo mi je teško kad smo primili gol, ali opet lakše nego u Talinu, kad nas je nadigrala jedna Levadija.
Revanš na Marakani s "policajcima" iz Glazgova je 28. avgusta, a uprava kluba očekuje dupke pun stadion, kao što je bio prošle godine, u meču s Milanom.

- Imamo 14 dana da se dobro spremimo za Škote, što je, po meni, dovoljno. Nećemo imati problema s kažnjenim fudbalerima, jer će sedmorica koja su dobila kartone u Glazgovu imati pravo igranja. Vraćaju nam se Dušan Basta i Igor Burzanović, a u prvom timu očekujem i Franklina Salasa. S njima trojicom u ekipi, bićemo daleko jači nego u prvom meču. Imamo kvalitet da igramo ravnopravno s Rendžersima i da nadoknadimo zaostatak od jednog gola, koji smo nezasluženo primili. U Glazgovu smo pokazali zavidan nivo igre, dobre tehničke karakteristike i zaslužili više.
Dragan Stojković je priznao da su mu u poslednjim trenucima utakmice u Glazgovu kroz glavu prolazili detalji sa Zvezdinih mečeva u Strazburu i Liberecu.

- Ne mogu da verujem da su nam se ponovo desile iste greške. Od Strazbura smo ispali u poslednjim trenucima, Liberec nam je dao dva gola u zaustavnom vremenu, eto sada i Rendžers pred kraj utakmice. Dokle više? Iskreno verujem da nam se sve to mora vratiti. Samo da na vreme postignemo gol u Beogradu, a onda da trasiramo put za Ligu šampiona - zaključio je Dragan Stojković.

SEDAM ŽUTIH KARTONA KOŠTAJU ZVEZDU 3.262 EVRA

UEFA će se opet ovajditi od Zvezde. Ovoga puta nisu krivi navijači, već igrači koji su pokazali zavidan nivo nediscipline u Glazgovu i zaradili čak sedam žutih kartona. Tutorić, Anđelković, Koroman, Rašković, F. Đorđević, Molina i Kastiljo olakšali su klupsku kasu za 3.262 evra.

kalaba delija:
SEDAM ŽUTIH KARTONA KOŠTAJU ZVEZDU 3.262 EVRA

UEFA će se opet ovajditi od Zvezde. Ovoga puta nisu krivi navijači, već igrači koji su pokazali zavidan nivo nediscipline u Glazgovu i zaradili čak sedam žutih kartona. Tutorić, Anđelković, Koroman, Rašković, F. Đorđević, Molina i Kastiljo olakšali su klupsku kasu za 3.262 evra.
Ja bi im dao još dvaput toliko da nam ih ponište! :lol: :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Mislim da ce imati priliku da vide atmosferu na Marakani pa neka porede. Ono sto su Delije radile u Libercu (a bilo ih je samo 800), bilo je nesto sto Cesi nikada nisu videli. E kada Rendzersi dodju na punu Marakanu bice isto nesto sto nikada nisu videli!:evil:

Ako cemo iskreno,i u Skotskoj su se Delije vise cule nego domaci navijaci,a mislim da ih je bilo manje u Ceskoj.

Haton ocekuje jos zescu Zvezdu u Beogradu - I deo

16.08. - Desni bek Glazgov Rendzersa Alan Haton ocekuje da ce igraci Crvene zvezde biti jos zesci i agresivnijiji u revansu 3. kola kvalifikacija za Ligu sampiona, koja se 28. avgusta igra na beogradskoj "Marakani".
skoti su pre dva dana pobedili 1:0 golom Naca Nova u poslednjem minutu meca. Haton kaze da je u utorak uvece konstantno bio fauliran od igraca aktuelnog prvaka Srbije, koji su na "Ajbroks" parku zaradili cak sedam zutih kartona zbog cega je Evropska fudbalska unija kaznila Zvezdu sa 3.500 evra.
"Mogu samo da kazem da ce tamo Zvezda slicno pristupiti igri, ako ne i jos jace. Ali mi sada znamo sta da ocekujemo i spremicemo se borbu", kazao je Haton.

Haton ocekuje jos zescu Zvezdu u Beogradu - II deo

Ovaj igrac malo ironicno govori o cinjenici da je on kao odbrambeni fudbaler najvise fauliran, i to od tima koji je bio gost.
"Meni je to malo smesno. Ja kao vazim za brutalnog beka, a u utorak sam dobio najvise 'batina'. Sve je to deo fudbala, ali bilo je malo cudno jer kada god sam dobio loptu i krenuo napred u sekundi sam bio oboren", dodao je Haton.
Revans mec izmedju Zvezde i Rendzersa na programu je 28. avgusta na "Marakani".

Posetite obavezno :D

I ja sam zvezdas :D

Red-Star-Belgrade.jpg

:D

------

Ovo reklamiranje ti neće proći! Slika je ostavljena, link sklonjen.

Edit by FLUID

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back