Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zvezda i dalje traži napadača
Iako je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković izjavio da potraga za napadačem nije prioritet, i to potvrdio i novi trener Milorad Kosanović, tokom avgusta u Zvezdu će ipak stići jedan fudbaler koji bi poboljšao napad šampiona Srbije.
Rukovodstvu tima sa Marakane je ponuđeno od strane nekoliko menadžerskih agencija više napadača, a za sada je najinteresantniji jedan koji još nije igrao niti za jedan evropski klub. Reč je o tamnoputom fudbaleru koji dolazi iz Afrike, i koji bi mogao da reši problem neefikasnosti Crvene zvezde.
Za sada nije poznato odakle stiže ovaj talentovani napadač, niti kako mu je ime, ali je i to saznanje samo pitanje časa.

Treba nam neki razgrtač! :twisted:

-Milan-:
Ni meni nije jasno, čak i trebovanje karata počinje tek od ponedeljka ?! :-?

За север нема требовања и нема ваљања карата,такав је договор међу групама.Такође навијачи сами себи финансирају путовања,клуб ништа не даје групама за гостовања у иностранству.Ово важи већ 2 године ако ме сећање не вара.

Чисто за информацију.

Поздрав за моју браћу цигане!!!

I pored toga što je mala grupa ¨Delija¨, koja je prisustvovala prvoj utakmici između Rendžersa i Crvene zvezde, navijala više nego korektno, a često, iako desetostruko brojčano inferiorna bila glasnija od domaćih navijača, FK Crvena zvezda će biti kažnjena od strane evropske kuće fudbala (UEFA).

Prema pravilima UEFE, svaki klub koji na jednom susretu zaradi pet ili više žutih kartona, automatski biva kažnjen. U tom slučaju svaki, dobijeni žuti karton, ¨košta¨ 750 franaka, odnosno 455 eura. Pošto su u Glazgovu ¨požuteli¨ Tutorić , Anđelković, Koroman, Kastiljo, Rašković, F. Đorđević i Molina, crveno-beli su dužni da na račun UEFE uplate 5.250 švajcarskih franaka, odnosno oko 3.200 eura.

Treba naglasiti da su domaći navijači u više navrata, rasističkim povicima vređali tamnopute fudbalere srpskog šampiona, Senegalca Ibrahima Gaja i Ekvadorca Segunda Kastilja.

(sportske vesti)

A šta tek reći za Thompsonov udarac Lukasa i onog slepca (kako se već zove) što je maznuo laktom Ranđelovica i to sve bez lopte???

zvezdauclbynikmarvl9.jpg

DELIJE OČITALE LEKCIJU ŠKOTIMA

Navijači Crvene zvezde položili su ispit u Glazgovu. Više od 50 Delija pesmom i dlanovima bodrili su tokom cele utakmice svoj klub i igrače. Iako su od škotskih medija predstavljeni kao rasisiti, na kraju utakmice u Glazgovu dobili su aplauz s punih tribina stadiona Ajbroks park.
- Videli su Škoti ko su Delije. Dva dana smo bili u Glazgovu, mirno šetali gradom ne praveći incidente. Njihovi mediji su o nama napisali dosta laži. Pokazali smo im kako se navija, pa smo u određenim trenucima igre, iako brojčano slabiji, i nadglasavali domaće navijače. Fanovi Rendžersa su za nas smešni, i kada, i ako dođu u Beograd, videće kako se navija za svoj klub - kazao je za Kurir jedan od vođa Delija.
Crvena zvezda je pod uslovnom kaznom UEFA zbog incidenta na meču s hrvatskim Interom, tako da će srpski navijači u revanšu morati da se čuvaju od najmanjeg incidenta.

- Sever nikada nije bio problem. Ljudi treba da znaju da je taj mobilni telefon koji je pogodio hrvatskog trenera doleteo sa zapadne tribine, gde sedi takozvana gospoda. Oni su napravili medveđu uslugu našoj Zvezdi i njima treba očitati lekciju iz navijanja. Zato uprava kluba treba da posveti pažnju gledaocima sa zapadne i istočne tribine, a Sever će opet da bude na svom nivou - zaključio je jedan od vođa Delija.
Kako Kurir nezvanično saznaje, glumac Dragan Nikolić će pred početak meča sa Glazgov rendžersom zamoliti navijače da navijaju u duhu fer-pleja.

IZVOR: KURIR

TEK ĆEMO DA BIJEMO!

Ognjen Koroman, na prozivke Alana Hatona da su igrači Zvezde bili preoštri u Glazgovu, odgovara da će u Beogradu "dobiti batine koje će pamtiti dok je živ"
2401_MARINA-LOPICIC.jpg
Levi bek Glazgov rendžersa Alan Haton optužio je fudbalere Crvene zvezde da su namerno pokušavali da ga povrede u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Na izjavu defanzivca "policajaca" odgovorio je Ognjen Koroman, poručivši Škotu da će za manje od dve nedelje u Beogradu "dobiti batine koje će pamtiti dok je živ".

- Neverovatno je šta je taj Haton izjavio. E, napišite da će da dobije još veće batine u Beogradu! Ma, bolje mu je da ne napušta Glazgov. Tući ćemo ga pet puta više, samo da se kvalifikujemo u Ligu šampiona - istakao je Koroman i dodao:
- Fudbaleri Glazgova ne znaju šta je fer-plej i pokušavaju da na izlizane i otrcane fore opravdaju svoju nemoć u duelu sa Zvezdom pred svojim navijačima. Kako on može da tvrdi da smo ih tukli, kad su upravo oni bili ti koji nisu birali sredstva da ostvare cilj. Zar je u redu da ne izbace loptu iz igre dok Filip Đorđević leži na zemlji? Zar je u redu da napadnu Milanka Raškovića u tunelu i udare čoveka šakom u glavu s leđa. Sram ih bilo za tako bezobrazno ponašanje. Poručujem im da ćemo biti još agresivniji i žešći u Beogradu!
Milanko Rašković otkriva za Kurir detalje iz tunela, kad ga je Irac Dejvid Vir udario laktom na očigled četvrtog sudije Petera Frojdfelda.
- Do koškanja s igračima Rendžersa došlo je na putu do tunela, kad smo im prigovorili da nije lepo što ne izbacuju loptu dok je naš igrač ležao na terenu. Tada su počeli da nam se keze i da nas vređaju, a meni je s leđa prišao Dejvid Vir i udario me laktom u glavu. Sve to je video četvrti sudija, koji se pravio da ništa ne primećuje. Kad smo pokušali da im vratimo milo za drago, pobegli su u svlačionicu - kazao je Milanko Rašković i dodao:
- Razočarao sam se u Škote, jer sam mislio da će se na terenu ponašati kao vitezovi. Očigledno je da su pokušali da naprave incident i da nas zastraše, jer smo na terenu bili bolji od njih. Sada mi je još teže zbog poraza i jedva čekam revanš u Beogradu.

ALAN HATON: TEK PREDSTOJI RAT

2403%20reuters.jpg
Haton tvrdi da je još tokom utakmice upozorio saigrače da se pripaze od pogibeljnih startova fudbalera šampiona Srbije, dok pravu klanicu tek očekuje na revanšu u Beogradu.
- Mogao sam da pretpostavim šta će igrači Zvezde pokušati da urade ovde na Ajbroksu. Prema mom mišljenju, dobro smo prošli, mada nam tek predstoji pravi rat na revanšu u Beogradu. Tokom cele utakmice igrači Zvezde su na sve načine pokušavali da me isprovociraju ili povrede. Sreća što je sudija odlično odradio svoj posao i kartonima sprečio mnogo gore stvari. - rekao je Haton za britanski Telegraf.

(kurir)

Plus:
Do koškanja s igračima Rendžersa došlo je na putu do tunela, kad smo im prigovorili da nije lepo što ne izbacuju loptu dok je naš igrač ležao na terenu. Tada su počeli da nam se keze i da nas vređaju, a meni je s leđa prišao Dejvid Vir i udario me laktom u glavu. Sve to je video četvrti sudija, koji se pravio da ništa ne primećuje. Kad smo pokušali da im vratimo milo za drago, pobegli su u svlačionicu - kazao je Milanko Rašković

МОНДО: Ненад Јестровић у Звезди
Субота, 18. август 2007. 12:45

Црвена звезда решила је "горуће" питање центарфора. Како МОНДО сазнаје, бивши репрезентативац СЦГ и члан Ал Насера Ненад Јестровић потписао је предуговор са црвено-белима, а у наредна два дана и званично ће се обавезати на трогодишњу верност актуелном српском шампиону.

Јестровић, међутим, неће имати право наступа у реваншу са Глазгов Ренџерсима, али ће бити пријављен за наставак такмичења у Европи, или у Лиги шампиона или у Купу УЕФА. Јестровић, који је већ стигао у Београд, одмах након потписивања уговора прикључиће се свом новом тиму.

Тридесетједногодишњи Јестровић каријеру је почео у ОФК Београду, одакле је 1998. године отишао у Француску, најпре у Бастију, а затим и у Мец. После тога, пет година наступао је у белгијским тимовима Мускрону и Андерлехту за који је на 79 утакмица постигао 55 голова.

Јестровић је 2006. године прешао у Ал Аин из Уједињених Арапских Емирата, а након годину дана обукао је дрес Ал Насера. За репрезентацију СЦГ Јестровић је одиграо 12 утакмица и постигао пет погодака.

shurik'n:
МОНДО: Ненад Јестровић у Звезди
Субота, 18. август 2007. 12:45

Црвена звезда решила је "горуће" питање центарфора. Како МОНДО сазнаје, бивши репрезентативац СЦГ и члан Ал Насера Ненад Јестровић потписао је предуговор са црвено-белима, а у наредна два дана и званично ће се обавезати на трогодишњу верност актуелном српском шампиону.

Јестровић, међутим, неће имати право наступа у реваншу са Глазгов Ренџерсима, али ће бити пријављен за наставак такмичења у Европи, или у Лиги шампиона или у Купу УЕФА. Јестровић, који је већ стигао у Београд, одмах након потписивања уговора прикључиће се свом новом тиму.

Тридесетједногодишњи Јестровић каријеру је почео у ОФК Београду, одакле је 1998. године отишао у Француску, најпре у Бастију, а затим и у Мец. После тога, пет година наступао је у белгијским тимовима Мускрону и Андерлехту за који је на 79 утакмица постигао 55 голова.

Јестровић је 2006. године прешао у Ал Аин из Уједињених Арапских Емирата, а након годину дана обукао је дрес Ал Насера. За репрезентацију СЦГ Јестровић је одиграо 12 утакмица и постигао пет погодака.

toooooooooooooooooo

Nije mi jasno da niko ne vidi pravi problem. Najmanji je problem dovesti Jestrovica,Ljuboju ili bilo koga slicnog. Svi oni imaju znanja i iskustva i mogu mnogo,ali sve je to dzabe ako je postavka igre losa. Dzabe je Zvezdi da dove Anrija i Mesija u paketu,kada je postavka igre losa. Jestrovic ako bude bio sam u napadu kao siroce,nista se tu nece promeniti. Ako Zvezda misli da da gol treba da igra sa dva napdaca uz proboj po bokovima. U nekim slucajevima moze da igra sa dva krila i jednim napadacem i jednim ofanzivnim veznim tj. poluspicem. Da se odbrana protivnika razvuce i da se napravi prostor.
Mislim da je Kosanovic toga svesta i da to zna,ali sigurno je da ima nekih drugih problema. Jer nam je odbrana losa i igraci sredine terena moraju mnogo vise da misle na defanzivu,nego kako da pritiskaju protivnicku srednju liniju,da vrse presing.
Jestrovic je solidno pojacanje,ali ne ocekujte da ce on sada sve da preokrene i da ce Zvezda da da je 5 golova po utakmici.

kalaba delija:
al bice dobro pojacanje kad bi se uigrali on i salas bice dobar tandem

Salas nije klasican napadac i ne znam ko ga je uopste proglasio spicem. Covek igra levo krilo ili poluspica. Nesto slicno kao Molina. Moze da igra i spica,ali mo to nije specijalnost.
Kao sto ni Koroman nije spic,vec krilo,isto kao i Raskovic. Klasicni napadaci u Zvezdi su samo Barkos i Djordjevic.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back