MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Rainbow Six:
Nije smesno nego jadno
Ode i Basta.......Pa dobro,jednom smo osvojili Evropu sa jugoslovenskim timom,red je da sledeci put osvojimo sa internacionalnim timom......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rainbow Six:
FLUID:Izvinte što se javljam ovde, idem odmah.
Bilo bi dobro da se Ljuboja izvuče iz te bede u koju je upao. Svuda je, a nije nigde!
Trebao je da dođe u Partizan još 2004. godine da je Boja pogodio onaj prokleti penal i da je Partizan ušao u LŠ. Ali nije. :-(
Zato navijam za Ljuboju da izvuče svoje dupe iz procepa, pa makar prešao u CZ.
P.S.
Nemojte da ovo pogrešno shvatite, a i da neki shvate tako zabole me **** za to.
MadonnaGirl:Ode i Basta.......Pa dobro,jednom smo osvojili Evropu sa jugoslovenskim timom,red je da sledeci put osvojimo sa internacionalnim timom......
Ljuboja je imao spreman ugovor da potpiše ako Partizan prođe u Ligu šampiona protiv Artmedije. Verovao ili ne. Tačka.shurik'n:Он је дете Црвене Звезде,мислим да не би играо у Партизану ни за 1000000000 долара.Отприлике исти је случај као са Короманом,који је играо у млађим категоријама Звезде..
Љубоја је велики потенцијал,али и велика будала,ментално нестабилан,али такође харизматичан-има срце.
Raduj se covjece sve nekvaliteti odose za velike pare. Toooooooooooo!ZzZzZz:Gde bre ode Basta?!
E u *****. Opet ista prica kao prosle godine. 10 dana pred pocetak kvalifikacija mi menjamo ceo tim.
Pa to nigde nema!
FLUID:Ljuboja je imao spreman ugovor da potpiše ako Partizan prođe u Ligu šampiona protiv Artmedije. Verovao ili ne. Tačka.
Nisam pročitao u Kuriru, nego je pisalo u mnogim novinama kao potencijalno pojačanje ako Partizan uđe u LŠ. To da li ga ti lično poznaješ me nimalo ne dotiče.shurik'n:Немој да причаш,где си то прочитао,у Куриру.Ја дечка лично знам,тако да доста са твојим срањима.И знам његове ставове.Умукни више.
С којим правом долазиш на наш део форума?
Mirko_Vucinic88:Raduj se covjece sve nekvaliteti odose za velike pare. Toooooooooooo!
FLUID:Nisam pročitao u Kuriru, nego je pisalo u mnogim novinama kao potencijalno pojačanje ako Partizan uđe u LŠ. To da li ga ti lično poznaješ me nimalo ne dotiče.
I što ti odmah sve shvataš kao svađu? Lepo sam napisao bez ikakvih provokacija o Ljuboji. To što ti imaš problem sa komunikacijom sa ljudima, koji ne misle kao ti i što iznose neke pojedinosti o kojima se pisalo, ništa ti ja tu ne mogu. Evo nikom drugom ovo što sam pisao o Ljuboji ne smeta, jer NE VREĐA NIKOG na temi.
Basta najbolji igrac posle Kastilja :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P ?ZzZzZz:Da je prodao Tutorica pa i da razumem al sto Bastu bre?! On nam je sigurno posle Kastilja najbolji igrac.Ko ce uopste da bude kapiten kad su on i Milovanovic blizu odlaska?
I prosle sezone smo isto ovako promenili ceo tim 10-ak dana pre pocetka evropskih utakmica i sta je bilo?
Nadam se da je za sve ono kriv Bajevic jer ako isto bude i ove sezone najebali smo.

Mirko_Vucinic88:Basta najbolji igrac posle Kastilja ?
Pa covjece jesi li ga ti gledao uopste, pa momak ne umije da se snadje i ima kikseva!

FLUID:Samo mala opaska. Žigića je kupio Džajić, Piksi ga je nasledio. :wink:
Hvala na dopuni informacija.shurik'n:Довео га је Филиповић,а афирмисао га је Муслин.