v.v.ilic:
Nemoj niko vise da mi dirne IlketA.Sledeci put bijem
Kastiljo jos samo za kvalifikacije u Zvezdi?
18.7. - Ekvadorac Fakundo Kastiljo pokusace da sa sa Crvenom zvezdom izbori plasman u fudbalsku Ligu sampiona, a posle toga ce odmah preci u italijanski Juventus.
Uprava Zvezde je zelela da zadrzi svog najboljeg igraca prosle sezone, ali nije uspela da parira velikom Juventusu.
Odlicni vezista je dobrim partijama na Kopa Amerika zapao za oko celnicima Juventusa, koji spremaju respektabilan tim za povratnicku sezonu u Seriji A.
"Prelazim u Juventus! Sve sam se dogovorio sa torinskim klubom i 25. jula bih prema planu trebalo da potpisem cetvorogodisnji ugovor," rekao je za "Sport" Kastiljo.
Dobra strana, sto se tice Zvezde i njenih simpatizera je ta sto ce Kastiljo igrati u kvalifikacijama za LS posto Juventus ne igra u evropskim kupovima.
Jos jedan igrac sredine terena mogao bi da napusti "Marakanu". To je Dejan Milovanovic. Kastilja i Milovanovica bi trebao za zameni tandem Lukas - Nenad Milijas.
Zvezda dobila i cetvrtog stranca
18.7. - Aktuelni fudbalski sampion Srbije, Crvena zvezda, potpisala je u ovom letnjem prelaznom roku ugovor i sa cetvrtim strancem.
Posle dolaska tri Juznoamerikanca, Salasa, Moline i Barkosa, Zvezda je danas potpisala ugovor i sa Poljakom Gzegorzom Bronovickim. On je sa "crveno-belima" potisao trogodisnji ugovor, a zvanicno predstavljanje zakazano je za 24. jul.
Poljak, koji igra na poziciji levog beka, od subote ce biti prikljucen ekipi na pripremama u Austriji.
Bronovicki ce biti velika pretnja i prepreka za reprezentaciju Srbije, koja u okviru kvalifikacija za EURO 2008, na jesen protiv Poljske, mozda igra odlucujuci mec za plasman u Austriju i svajcarsku. On je u kvalifikacijama odigrao svaki mec, a u duelu sa Portugalcima (2:1) proglasen je za najboljeg igraca utakmice. Bronovicki je rodjen 4. avgusta 1980. godine u Lecni a u istoimenom klubu je i zapoceo fudbalsku karijeri. Jos je nastupao za Levart i Legiju iz Varsave.
He,isti horoskopski znak kao i ja!