Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.PLESsitnihDEMONA.:
Ljudi,ne budite smesni sa izjavama da je basta odlican i sl.
Basta nema veze sa zivotom. Odnsono...ok je on za nasu "patikarsku ligu" ali cim se igra Evropa,cim je neki vazan odlucucjuci mec on decko ne ume da sastavi dva pasa.
Protiv Milana je bio blagi uzas tiha jeza. Sada protiv Holandije bio je jos gori. Momak jednostavno nema mooda za jake i velike meceve. Plus sto je na pocetku prosle sezone bio prilicno nadrrkan sto nije prodat zajedno sa Kovacevicem,Zigicem i Jankovicem. Sto se prilicno odrazilo na njegovu igru. Takav igrac Zvezdi ne treba uopste. Ako neko hoce da plati za njega 2-3 miliona,neka ga puste odmah. Ali sam danas citao da on ne zuri da ide iz Zvezde.
Upravo tako!

-Milan-:
Viljareal i Rasing postigli dogovor oko Žigića, Zvezdi 3 miliona!

http://www.sportskevesti.net/articl...or-oko-AigiAa-Zvezdi-3-miliona/Stranica1.html

Hm, Piksi nam je pokazao da kad se najviše kupuje, najviše se i zaradi !!! :lol: :lol: :lol:

Eto,ispada na kraju da je Zigic prodat za 4+3 miliona evra. :D Mislim da je odabrao dobar klub za igranje. Kazem za IGRANJE. Da je otisao u Juve,Rela,Barsu...i ko se sve nije pominjao,pitanje je koliko bi igrao. Viljareal gaji ofanzivniji fudbal nego Rasing,a i ima puno bolje igrace. A Ziga uspesno moze da igra samo u klubovima koji igraju ofanzivno. U svim drugim situacijama je obicna bandera.
Inace,pricu koju ja znam u vezis a njim i Zvezdom je ta da je njega na probu u Zvezdu doveo njegov menadzer Ćalasan i da ga je Zvezda platila 2500 evra,po Dzajinoj prici. Niko nije pominjao da je ugovor bio takav da od prodaje pola ide menadzeru i pola Zvezdi. Jednostavno,doveden je na pripreme,na probu...na pripremama bio najbolji strelac i eto. Kada sam ga prvi put gledao uzivo pre ,cini mi se,3 godine u Krusevcu u prvom kolu te sezone,znam da sam mu psovao sve po spisku,jer je bio obican direk,kolac,balvan...trebalo mi je prilicno vremena da se naviknem na njega. Tada je frka bila oko prodaje Branka Boskovica u PSG koji je igrao svoju nebesku sezonu u Zvezdi. Niko nije ni obracao paznju na Zigica.
Za Zigu je bitno da je u jakoj ligi i da moze da igra u kontinuitetu.Sve ostalo je manje vise nebitno. Do sada je ionako zaradio para da ceo zivot ne mora nista da radi. :D :D

Pozdrav svim mojim Ciganima! :)

.PLESsitnihDEMONA.:
Eto,ispada na kraju da je Zigic prodat za 4+3 miliona evra. :D Mislim da je odabrao dobar klub za igranje. Kazem za IGRANJE. Da je otisao u Juve,Rela,Barsu...i ko se sve nije pominjao,pitanje je koliko bi igrao. Viljareal gaji ofanzivniji fudbal nego Rasing,a i ima puno bolje igrace. A Ziga uspesno moze da igra samo u klubovima koji igraju ofanzivno. U svim drugim situacijama je obicna bandera.
Inace,pricu koju ja znam u vezis a njim i Zvezdom je ta da je njega na probu u Zvezdu doveo njegov menadzer Ćalasan i da ga je Zvezda platila 2500 evra,po Dzajinoj prici. Niko nije pominjao da je ugovor bio takav da od prodaje pola ide menadzeru i pola Zvezdi. Jednostavno,doveden je na pripreme,na probu...na pripremama bio najbolji strelac i eto. Kada sam ga prvi put gledao uzivo pre ,cini mi se,3 godine u Krusevcu u prvom kolu te sezone,znam da sam mu psovao sve po spisku,jer je bio obican direk,kolac,balvan...trebalo mi je prilicno vremena da se naviknem na njega. Tada je frka bila oko prodaje Branka Boskovica u PSG koji je igrao svoju nebesku sezonu u Zvezdi. Niko nije ni obracao paznju na Zigica.
Za Zigu je bitno da je u jakoj ligi i da moze da igra u kontinuitetu.Sve ostalo je manje vise nebitno. Do sada je ionako zaradio para da ceo zivot ne mora nista da radi. :D :D

Pozdrav svim mojim Ciganima! :)
Dodji i ti opet kod mene i neces morati nista da radis! Ici cemo samo u sumu da secemo drva!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zvezda teškom mukom pobedila austrijski Švardorf - 2:1
Salas zabrinuo Đurovskog
Autor: G. Anđelković | 22.07.2007. - 00:54

Crvena zvezda je teže nego što se očekivalo pobedila Švardorf na pripremama u Austriji (2:1), a utakmicu protiv tamošnjeg drugoligaša obeležila je povreda Franklina Salasa.
Ekvadorac je igrao svega 20 minuta na debiju u crveno-belom dresu pošto je zbog nedovoljne pripremljenosti osetio bolove u predelu butnog mišića. Salas nije stigao da ostvari bilo kakav utisak na terenu, a ni Ernan Barkos za 45 minuta u igri nije imao poteze vredne aplauza. Za razliku od Južnoamerikanaca, Vilson Palasios je pokazao i više nego što se od njega očekivalo po desnoj strani terena, tako da će reprezentativac Hondurasa po povratku iz Austrije sigurno potpisati ugovor sa srpskim šampionom.
- Zadovoljan sam učinkom, mada znam da mogu još bolje da odigram - izustio je 22-godišnji desni bek po završetku utakmice.
Crvena zvezda je u 17. minutu došla do vođstva, a mrežu Švardorfa zatresao je reprezentativac Srbije Ognjen Koroman. Rezultat se nije menjao sve do 83. minuta, kada je usledio blagi šok po crveno-bele. Brzonogi Knito je kaznio silne promašaje kapitena Milovanovića i drugova, koji su do poslednjeg sudijinog zvižduka, ipak, stigli da postignu pobedonosni gol. Bilo je to u 87. minutu, kada je Nenad Milijaš iz penala načinjenin nad Filipom Đorđevićem stavio tačku na 2:1 (1:0).
Trener Boško Đurovski nije bio preterano zadovoljan igrom svojih izabranika, pa ni rezultatom meča, smatrajući da je njegov tim morao da pruži jači otpor austrijskom drugoligašu, u kojem, inače, ulogu savetnika predsednika obavlja Vladimir Jugović. Ujedno i član Upravnog odbora Crvene zvezde je, naravno, prisustvovao utakmici.
Srpski šampion je pretposlednju utakmicu na pripremama u Austriji počeo u sledećem sastavu: Ranđelović, Anđelković, Tutorić, Gaj, Palasios, Kastiljo, Milovanović, Lukaš, Koroman, Barkos, Salas. Igrali su još: Vladimir i Filip Đorđević, Rašković, Stančić, Burzanović, Pantić, Trišović, Trajković i Milijaš. Crveno-beli danas (18.30) igraju protiv Hapoela iz Izraela, dok se sutra vraćaju u Beograd. Podsećanja radi, Zvezda za manje od deset dana startuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, najverovatnije protiv estonske Levadije, koja je u prvom meču prvog kola kvalifikacija pobedila Pobedu u Prilepu (1:0).

Zvezda bolja i od Hapoela
22.07.2007 20:20

U poslednjoj utakmici na pripremama u Austriji fudbaleri Crvene Zvezde savladali su Hapoel iz Tel Aviva.

Nakon što su Izraelci poveli golom Asulina Liora u 26. minutu, preokret i trijumf od 2:1 doneli su pogocima Milijaš u 49. i Burzanović u 61. minutu.

Izabranici Boška Đurovskog, za koje su i ovoga puta igrali novi napadač Barkos i Palasios, koji se nalazi na probi, nastupali su poslednjih 20 minuta bez Filipa Đorđevića koji je zbog dobijenog udarca laktom u lice morao da napusti igru, a sve izmene već su bile obavljene.

Vezista Zvezde Segundo Kastiljo ne razmišlja o transferu
Neka čeka Juventus
Sada sam ovde, treniram i imam ugovor sa Zvezdom. Srećan sam zbog toga što su došli novi momci koji pričaju španski. Imamo odlične pojedince, a da bismo postali kompaktan tim mora što brže i bolje da se upoznamo, smatra Kastiljo

GLAS JAVNOSTI U AUSTRIJI Goran Božanović

BAD TACMANSDORF - Ekvadorac Alehandro Segundo Kastiljo prilikom dolaska u hotel "Avita" istrčao se da bi krajem jula trebalo da potpiše ugovor sa Juventusom na četiri godine. U međuvremenu je, posle urgiranja sa više strana, izgleda promenio ploču...
- Bilo bi odlično da jednog dana odem u Juventus. Ipak, za sada sam ovde, treniram i imam ugovor sa Zvezdom - pravio se naivan Kastiljo.

Na pitanje da je i predsednik Zvezde Dragan Stojković potvrdio pisanje srpske i italijanske sportske štampe, kao i da će pokušati da ga zadrži do zime, Ekvadorac se kiselo nesmešio.
- Ne znam ništa o tome. Na sva ta pitanja, ako se zaista nešto dešava, odgovor zna samo moj menadžer.

Zvanično proglašen najbolji igrač srpskog šampiona prošle sezone ne krije da mu je drago što pored sebe ima nekoliko "zemljaka".
- Jeste, srećan sam zbog toga što su došli novi momci koji pričaju španski, ali takođe sam bio zadovoljan i sa momcima s kojima sam sarađivao kada sam došao prvi put u Srbiju.

Već nekoliko godina "crveno-beli" pokušavaju da se domognu Lige šampiona, a sa novim pojačanjima to je izvodljivo, naravno uz malo sreće na žrebu.
- Imamo odlične pojedince, a da bi postali kompaktan tim moramo što brže i bolje da se upoznamo. Potrebno je vreme da se oni uklope, kako bi sve to funkcionisalo na najbolji način.

Duel sa Švadorfom (2:1) upravo je pokazao da neuigranost predstavlja veliki problem, Poljak Bronovicki i Kolumbijac Molina nisu se ni upoznali sa ekipom, a vremena ima veoma malo do početka kvalifikacija za LŠ i prvenstvo.
- Da, tačno! I meni je protiv Švadorfa bila prva utakmica da sam u veznom redu igrao sa Lukašem. Palasiosu je ovo bio tek prvi meč, kao i Barkosu i Salasu. Treba što pre da se upoznamo, da bi sve to izgledalo mnogo bolje.

Ekvadorac praktično nije imao vremena za odmor. Posle završetka našeg prvenstva, igrao je na Kupu Amerike, a posle se priključio pripremama Zvezde.
- Istina, nisam imao veliki odmor. Svega otprilike desetak dana. Ali, odlično se osećam - zaključio je Kastiljo.

PALASIOS POLOŽIO

Vilson Palasios iz Hondurasa ostavio je najbolji utisak od svih Južnoamerikanaca na meču sa Švadorfom (2:1). Ekvadorac Frenklin Salas požalio se u 20. minutu na bolove u nozi, zbog čega je i napustio teren, Argentinac Ernan Barkos je bio neprimetan celo prvo poluvreme, što je rezultat nespremnosti.
- Palasios je dobio visoku ocenu s moje strane i sada je sve na rukovodstvu kluba - predočio je Boško Đurovski.
Menadžer Palasiosa navodno traži 1.200.000 dolara, mada će cifra sigurno biti mnogo manja.

BASTA U PROBLEMU

Konstantno razmišljanje o odlasku u inostranstvo neće doneti ništa dobro Dušanu Basti, koji nije ulazio u igru protiv Švadorfa, a trener Đurovski bez ustezanja otkriva i zašto.
- Razgovarao sam sa Bastom. Evidentno je da on nije ovde prisutan glavom. Nije spreman da igra. Neće ni biti sve dok se ne reši njegov status. Zato moramo da tražimo drugo rešenje - rekao je Đurovski.

PALASIOS POLOŽIO

Vilson Palasios iz Hondurasa ostavio je najbolji utisak od svih Južnoamerikanaca na meču sa Švadorfom (2:1). Ekvadorac Frenklin Salas požalio se u 20. minutu na bolove u nozi, zbog čega je i napustio teren, Argentinac Ernan Barkos je bio neprimetan celo prvo poluvreme, što je rezultat nespremnosti.
- Palasios je dobio visoku ocenu s moje strane i sada je sve na rukovodstvu kluba - predočio je Boško Đurovski.
Menadžer Palasiosa navodno traži 1.200.000 dolara, mada će cifra sigurno biti mnogo manja.

-Milan-:
.
A prije neki dan je rekao da je sve dogovorio s Juventusom !
E to ti je Kurir!
Ti u Kuriru stvarno nemaju blage veze sa životom.
Sportski žurnal koji ima izveštaće na pripremama Zvezde je vest o Kastiju u Juventusu pomenuo jednom.Žurnal kupujem svaki dan, a Kurir i Press subotom i nedeljom(i to čitam samo sportske informacije zadnje 3 strane).Na informacije iz Kurira više i ne obraćam pažnju samo pročitam da bi video koliko su ti ljudi ozračeni što tamo pišu.
ŽIVEO SPORTSKI ŽURNAL!

ZzZzZz:
Da, najverovatnije Koromanu jer ako odu Milovanovic i Basta on ce izgleda biti jedini koji je prosao kroz Zvezdinu omladinsku skolu. A takvo je pravilo zadnjih nekoliko godina, da se kapitenska traka daje samo onima koji su prosli kroz CZ omladinsku skolu.
није важно које капитен,важно је да ми уђемо у ЛИГУ ШАМПИОНА!!!!

Kastiljo ostaje u Zvezdi?

Fudbaler Crvene zvezde Segundo Kastiljo najavio je da će i naredne sezone nositi crveno-beli dres. Ekvadroski reprezentativac je bio najavljivan kao novo pojačanje italijanskog Juventusa, ali kaže da od tog transfera (za sada) nema ništa.

"Ostajem. Imam još godinu dana ugovora sa Crvenom zvezdom. Ima interesovanja, ali za sada nema ništa više, uostalom još sam u Crvenoj zvezdi", rekao je Kastiljo za "Sportski žurnal" i najavio da će, radi bolje saradnje sa saigračima, početi da uči srpski jezik.

U svakom slučaju, Kastiljo će sigurno ostati u Zvezdi najmanje do završetka borbe u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Austriji. Prvu zvaničnu utakmicu odigraće krajem jula u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

b92

RANO ZA STARTERE
(PRE)RANO je za Boška Đurovskog za priču o startnoj postavi Crvene zvezde:
- Ima još dovoljno vremena, na delu nismo videli Bronovickog i Molinu. Na turniru u Bergamu, u četvrtak, otprilike će se videti kostur tima. Prvih 45 minuta sa Portom igraće najjača ekipa, koja bi za start u kvalifikacijama za Ligu šampiona mogla da pretrpi jednu ili najviše dve promene.

(novosti)

Inace, igramo u cetvrtak (20h) sa Portom, u 22h protiv Atalante. (utakmice traju po 45 minuta) i u nedelju (20h) igramo protiv Hajduka sa Liona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back