DELIJE HN
Ističe se
- Poruka
- 2.310
значи оде Жига у Виљарел...није лоше!
3 милиона ће нам добро доћи!
3 милиона ће нам добро доћи!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitaj postove i odgledaj neku utakmicu i isprati Bastu sa vise aspekata, on ne zna ko mu glavu nosiDELIJE HN:@Mirko_Vucinic88
Баста је одличан.
Upravo tako!.PLESsitnihDEMONA.:Ljudi,ne budite smesni sa izjavama da je basta odlican i sl.
Basta nema veze sa zivotom. Odnsono...ok je on za nasu "patikarsku ligu" ali cim se igra Evropa,cim je neki vazan odlucucjuci mec on decko ne ume da sastavi dva pasa.
Protiv Milana je bio blagi uzas tiha jeza. Sada protiv Holandije bio je jos gori. Momak jednostavno nema mooda za jake i velike meceve. Plus sto je na pocetku prosle sezone bio prilicno nadrrkan sto nije prodat zajedno sa Kovacevicem,Zigicem i Jankovicem. Sto se prilicno odrazilo na njegovu igru. Takav igrac Zvezdi ne treba uopste. Ako neko hoce da plati za njega 2-3 miliona,neka ga puste odmah. Ali sam danas citao da on ne zuri da ide iz Zvezde.
-Milan-:Viljareal i Rasing postigli dogovor oko Žigića, Zvezdi 3 miliona!
http://www.sportskevesti.net/articl...or-oko-AigiAa-Zvezdi-3-miliona/Stranica1.html
Hm, Piksi nam je pokazao da kad se najviše kupuje, najviše se i zaradi !!!![]()
![]()
![]()

Dodji i ti opet kod mene i neces morati nista da radis! Ici cemo samo u sumu da secemo drva!!!.PLESsitnihDEMONA.:Eto,ispada na kraju da je Zigic prodat za 4+3 miliona evra.Mislim da je odabrao dobar klub za igranje. Kazem za IGRANJE. Da je otisao u Juve,Rela,Barsu...i ko se sve nije pominjao,pitanje je koliko bi igrao. Viljareal gaji ofanzivniji fudbal nego Rasing,a i ima puno bolje igrace. A Ziga uspesno moze da igra samo u klubovima koji igraju ofanzivno. U svim drugim situacijama je obicna bandera.
Inace,pricu koju ja znam u vezis a njim i Zvezdom je ta da je njega na probu u Zvezdu doveo njegov menadzer Ćalasan i da ga je Zvezda platila 2500 evra,po Dzajinoj prici. Niko nije pominjao da je ugovor bio takav da od prodaje pola ide menadzeru i pola Zvezdi. Jednostavno,doveden je na pripreme,na probu...na pripremama bio najbolji strelac i eto. Kada sam ga prvi put gledao uzivo pre ,cini mi se,3 godine u Krusevcu u prvom kolu te sezone,znam da sam mu psovao sve po spisku,jer je bio obican direk,kolac,balvan...trebalo mi je prilicno vremena da se naviknem na njega. Tada je frka bila oko prodaje Branka Boskovica u PSG koji je igrao svoju nebesku sezonu u Zvezdi. Niko nije ni obracao paznju na Zigica.
Za Zigu je bitno da je u jakoj ligi i da moze da igra u kontinuitetu.Sve ostalo je manje vise nebitno. Do sada je ionako zaradio para da ceo zivot ne mora nista da radi.![]()
![]()
Pozdrav svim mojim Ciganima!![]()

Ziv bio!_Grof_DracuLLa_:Pozdrav svim delijama!!![]()
E to ti je Kurir!-Milan-:.
A prije neki dan je rekao da je sve dogovorio s Juventusom !
Najverovatnije Koromanu..PLESsitnihDEMONA.:U slucaju prodaje Milovanovica apitenska traka ide verovatno Randjelovicu ili Milijasu.
није важно које капитен,важно је да ми уђемо у ЛИГУ ШАМПИОНА!!!!ZzZzZz:Da, najverovatnije Koromanu jer ako odu Milovanovic i Basta on ce izgleda biti jedini koji je prosao kroz Zvezdinu omladinsku skolu. A takvo je pravilo zadnjih nekoliko godina, da se kapitenska traka daje samo onima koji su prosli kroz CZ omladinsku skolu.