Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Izvinte što se javljam ovde, idem odmah.
Bilo bi dobro da se Ljuboja izvuče iz te bede u koju je upao. Svuda je, a nije nigde!
Trebao je da dođe u Partizan još 2004. godine da je Boja pogodio onaj prokleti penal i da je Partizan ušao u LŠ. Ali nije. :-(
Zato navijam za Ljuboju da izvuče svoje dupe iz procepa, pa makar prešao u CZ.

P.S.
Nemojte da ovo pogrešno shvatite, a i da neki shvate tako zabole me **** za to.

Он је дете Црвене Звезде,мислим да не би играо у Партизану ни за 1000000000 долара.Отприлике исти је случај као са Короманом,који је играо у млађим категоријама Звезде..
Љубоја је велики потенцијал,али и велика будала,ментално нестабилан,али такође харизматичан-има срце.

shurik'n:
Он је дете Црвене Звезде,мислим да не би играо у Партизану ни за 1000000000 долара.Отприлике исти је случај као са Короманом,који је играо у млађим категоријама Звезде..
Љубоја је велики потенцијал,али и велика будала,ментално нестабилан,али такође харизматичан-има срце.
Ljuboja je imao spreman ugovor da potpiše ako Partizan prođe u Ligu šampiona protiv Artmedije. Verovao ili ne. Tačka.

FLUID:
Ljuboja je imao spreman ugovor da potpiše ako Partizan prođe u Ligu šampiona protiv Artmedije. Verovao ili ne. Tačka.

Немој да причаш,где си то прочитао,у Куриру.Ја дечка лично знам,тако да доста са твојим срањима.И знам његове ставове.Умукни више.

И Роналдињо је рекао да долази у Партизан по твом Куриру :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
С којим правом долазиш на наш део форума?

shurik'n:
Немој да причаш,где си то прочитао,у Куриру.Ја дечка лично знам,тако да доста са твојим срањима.И знам његове ставове.Умукни више.

С којим правом долазиш на наш део форума?
Nisam pročitao u Kuriru, nego je pisalo u mnogim novinama kao potencijalno pojačanje ako Partizan uđe u LŠ. To da li ga ti lično poznaješ me nimalo ne dotiče.

I što ti odmah sve shvataš kao svađu? Lepo sam napisao bez ikakvih provokacija o Ljuboji. To što ti imaš problem sa komunikacijom sa ljudima, koji ne misle kao ti i što iznose neke pojedinosti o kojima se pisalo, ništa ti ja tu ne mogu. Evo nikom drugom ovo što sam pisao o Ljuboji ne smeta, jer NE VREĐA NIKOG na temi.

Mirko_Vucinic88:
Raduj se covjece sve nekvaliteti odose za velike pare. Toooooooooooo!

Da je prodao Tutorica pa i da razumem al sto Bastu bre?! On nam je sigurno posle Kastilja najbolji igrac.Ko ce uopste da bude kapiten kad su on i Milovanovic blizu odlaska?
I prosle sezone smo isto ovako promenili ceo tim 10-ak dana pre pocetka evropskih utakmica i sta je bilo?
Nadam se da je za sve ono kriv Bajevic jer ako isto bude i ove sezone najebali smo.

FLUID:
Nisam pročitao u Kuriru, nego je pisalo u mnogim novinama kao potencijalno pojačanje ako Partizan uđe u LŠ. To da li ga ti lično poznaješ me nimalo ne dotiče.

I što ti odmah sve shvataš kao svađu? Lepo sam napisao bez ikakvih provokacija o Ljuboji. To što ti imaš problem sa komunikacijom sa ljudima, koji ne misle kao ti i što iznose neke pojedinosti o kojima se pisalo, ništa ti ja tu ne mogu. Evo nikom drugom ovo što sam pisao o Ljuboji ne smeta, jer NE VREĐA NIKOG na temi.

А зашто си то написао,какве везе има Љубоја са Партизаном,шта ме боли курц,шта је Љубоја рекао Куриру.Какве то везе има са Звездом и овом темом?О чему ти причаш?Само ми то објасни?Обрисао си дечку пост са Партизановог дела форума,само зато што је рекао да је играч Фортуне из Келна играо бос.Јел то тачно?А овамо долазиш и причаш неке глупости.Зашто мислиш да икога овде занима то што су неке новине писале да жели у Партизан?

А то да ли ја познајем некога и како га познајем то је моја ствар.Ако чланове овог дела форума интересује то нека ми пошаљу поруку приватно.

Курир је такође изнао податак како Јулијано долази у Звезду па ништа.Спорт је рекао да је Савиола био на прагу Звезде.Свакакве смејурије се могу прочитати у новинама.Курир је исто написао из поузданих извора,да су 3 Албанца у возу убили и кроз прозор воза бацили српску калућерицу.Знаш новине морају да живе од тиража,и да пишу разне глупости како би продале новину.Али пошто им ти верујеш онда у реду. :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ZzZzZz:
Da je prodao Tutorica pa i da razumem al sto Bastu bre?! On nam je sigurno posle Kastilja najbolji igrac.Ko ce uopste da bude kapiten kad su on i Milovanovic blizu odlaska?
I prosle sezone smo isto ovako promenili ceo tim 10-ak dana pre pocetka evropskih utakmica i sta je bilo?
Nadam se da je za sve ono kriv Bajevic jer ako isto bude i ove sezone najebali smo.
Basta najbolji igrac posle Kastilja :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P ?
Pa covjece jesi li ga ti gledao uopste, pa momak ne umije da se snadje i ima kikseva!

Fudbaler Crvene zvezde Segundo Kastiljo najavio je da će i naredne sezone nositi crveno-beli dres. Ekvadroski reprezentativac je bio najavljivan kao novo pojačanje italijanskog Juventusa, ali kaže da od tog transfera (za sada) nema ništa.

"Ostajem. Imam još godinu dana ugovora sa Crvenom zvezdom. Ima interesovanja, ali za sada nema ništa više, uostalom još sam u Crvenoj zvezdi", rekao je Kastiljo za "Sportski žurnal" i najavio da će, radi bolje saradnje sa saigračima, početi da uči srpski jezik.

U svakom slučaju, Kastiljo će sigurno ostati u Zvezdi najmanje do završetka borbe u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

A prije neki dan je rekao da je sve dogovorio s Juventusom ! :roll: :evil:

Ljudi,ne budite smesni sa izjavama da je basta odlican i sl.
Basta nema veze sa zivotom. Odnsono...ok je on za nasu "patikarsku ligu" ali cim se igra Evropa,cim je neki vazan odlucucjuci mec on decko ne ume da sastavi dva pasa.
Protiv Milana je bio blagi uzas tiha jeza. Sada protiv Holandije bio je jos gori. Momak jednostavno nema mooda za jake i velike meceve. Plus sto je na pocetku prosle sezone bio prilicno nadrrkan sto nije prodat zajedno sa Kovacevicem,Zigicem i Jankovicem. Sto se prilicno odrazilo na njegovu igru. Takav igrac Zvezdi ne treba uopste. Ako neko hoce da plati za njega 2-3 miliona,neka ga puste odmah. Ali sam danas citao da on ne zuri da ide iz Zvezde.
Milovanovic je jos jedan prosecan fudbaler,cak i za nasu ligu. Da ne igra u Zvezdi, i posto Zvezda nema boljeg u ovom momentu, cenim da ne bi otisao dalje od Vose ili OFK. Ima jak sut i to je sve. Dok nisu otisli Jankovic,Kovacevic,Djokaj...i svi iz srednjeg reda kompletno,on nije dobio sansu. Jasno je da ne vredi.
U slucaju prodaje Milovanovica apitenska traka ide verovatno Randjelovicu ili Milijasu.
Randjelovic je solidan golman,sa klasicnim srpskim mentalitetom. Kada brani,onda ne mozes da mu das gol 10 dana...i onda odigra protiv nekih patikara i primi najgori kiks gol ikada. Takav je bio i DIka Stojanovic,Disljenkovic,Milojevic je znao da kiksira,mada ne cesto.Kocic,au majko mila...taj je znao da brani sve,ali...znao je i da rukom doda loptu do protivnickog napdaca na 20 m od gola. :D:D Jevric je bio prilicno siguran,a i Vlada Stojkovic.
Sa Kastiljom izgleda ni sam Bog ne zna sta se desava. Ako ostaje onda nam je to EXTRA pojacanje za ovu sezonu. Onda je kostur tima (Gaj,Tutoric,Milijas,Kastiljo,Burzanovic...uz eventualne Bastu i Milovanovica) sacuvan.
Video sam da mnogi pljuju Tutorica. On je po meni ona 3 poslednja derbija odigrao odlicno. Na ta tri derbija Zvezda je primila jedan gol. Ne secam se da li je igrao protiv Vose u finalu,samo znam da Vosa nije 2-3 x sutirala na gol.
I jos ovo i zavrsavam.
Raduje me sto nemamo neke posebne rezultate na pripremnim utakmicama. Svake sezone kada smo sve redom razbijali na pripremama,posle smo ussrali motku i u Evropi i u prvenstvu. Secam se one sezone sa Ljupkom (2003-4 cini mi se), dobijemo Briz 3-1,dobijemo Verder na pripremama i jos neke i posle nas pocistio PSV i Zenit.
Za LS SVE za visi od zreba,ako nam padne neko od Enlgeza ili Spanaca ne moze da nam pomogne ni Kaka,Mesi i Ronaldinjo zajedno. U svakom slucaju,ocekujem prolece u Evropu,nebitno kroz koje takmicenje. I ocekujem atraktivan fudbal na Marakani i solidno popunjenu Marakanu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back