Sherlock:Samo u sistemu igranja, nista vise. I nema nikakve veze da li igras 20 ili 5 tekmi. U pravu si isto je :shock:
Што не волим људе чије је гесло онолико колико волим Партизан, три пута јаче мрзим Звезду!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sherlock:Samo u sistemu igranja, nista vise. I nema nikakve veze da li igras 20 ili 5 tekmi. U pravu si isto je :shock:
:wink:Bullitt13:@Rainbow Six
Извини бураз курсор је био крив, мислио сам на господина који рекламира мени омиљено пиво!
68Mustang428CJ:Da se malo vratimo u sadasnjost.
Gubimo od Hajduka 1:0, trenutno 56. minut.
Nevidljivi, opet si zalutao na neki pogrešan stadion!!!68Mustang428CJ:51' ГООООООЛ!!! Милијаш, 1:1!!!! Анђелковић је центрирао са леве стране, лошта је прелетела Ђокића и дошла до Милијаш који је имао довољно времена да се намести и постигне гол са десетак метара

Razlog više da ga muzikom i veseljem ispratimo sa Marakane!!!68Mustang428CJ:Djokic sutira, golman brani.
Ostaje 1:1.

Rainbow Six:Nevidljivi, opet si zalutao na neki pogrešan stadion!!!

Ko mu dade da sutira drugi?

To  nema nigde. Verovatno se otimao DA POPRAVI UTISAK.
  To  nema nigde. Verovatno se otimao DA POPRAVI UTISAK. 

Ipak, mislim da ga je i popravio!!! Barem kad je moje raspoloženje u pitanju!!! Crk'o sam od smijeha!!!v.v.ilic:Djokic nije dao dva penala!

To nema nigde. Verovatno se otimao DA POPRAVI UTISAK.

v.v.ilic:Djokic nije dao dva penala!

To nema nigde. Verovatno se otimao DA POPRAVI UTISAK.

Svejedno!!! Možda može I da ostane al' SAMO kao asistent pri zagrijavanju golamana!!!68Mustang428CJ:Verovatno hoce da bude prvi strelac lige.
Despotovic (Vojvodina) je dao 3 gola vise u sezoni.

Kako uopšte iko može da igra igra pored ovog jajoglavog bolida Đoke???68Mustang428CJ:Sta je sa Purovicem, ne igra.