A u Zvezdi sem Purovic i Milijasa jel daje jos neko golove?Ona raga Djokic sedi na klupi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
south:te godine...jel bio crno-beli snimak?![]()
Bolje bi bilo da ste protiv Hajduka izveli Partizan B. Sada je vec 2:0 za Hajduk.Elvin:opa, mogli biste da popijete petardu od partizana b...
FLUID:Čekaj sad da vas pitam... kada je Zvezda pobedila Bežaniju 2:4 posle vođstva Bežanije od 2:0...
Da li mislite da je i ovo nameštanje kao što ste pričali kada je Partizan preokrenuo protiv Bežanije od 3:1 na 3:4 u prvom delu prvenstva??? Ili ipak imate dvostruke standarde, najzagriženije, zadojene mržnjom...
Sad će naravno da krene lavina svakojakih prozivanja i provociranja, ali sam ipak postavio ovo pitanje na temi gde se okupljaju neki od vrsnih "stručnjaka" fudbalske igre.
FLUID:Aha zaključak je znači da pošto utakmica Bežanija - Partizan 3:4 nije bila prenošena da je bila nameštena. Zanimljivo, zanimljivo,..![]()
U svakom slučaju hvala na odgovoru...
ZzZzZz:I plus ste razmenili brdo igraca sa Bezanijom.
Ona na Groblju.-Milan-:Najbitnije je: Još jedna pobeda i titula ... :-D
Sve smo jači i jači ...![]()
FLUID:Ako se vi plašite igrača koji nisu uspeli da budu ni rezerve u Partizanu onda se vidi koliko verujete u ove igrače Zvezde i u titulu.
FLUID:Partizan ne sme da preokrene rezultat da ne bi slučajno bilo nekom sumnjivo, dok Zvezda sme. I odmah se diže buka jer je početak prvenstva bio tada da bi se na vreme omalovažilo ako Partizan bude šampion. Oprobana taktika za sve godine u kojima je Partizan osvajao titulu.
Uostalom i Partizanovi golovi su bili kao i današnji Zvezdini, sasvim normalni golovi, ali koliko se sećam da je kružila izmišljena priča kako je neko u poluvremenu utakmice Bežanija-Partizan upao u slavčionicu Bežanije i rekao njihovom golmanu da mora da primi još 3 gola na šta je ovaj plakao. :shock: Ja veću glupost nisam čuo skoro. Možda je taj isti ušao u slavčionicu Bežanije i ovog puta i rekao njihovom golmanu da isto mora da primi još 3 gola. Nije mi jasno koji mozak može da smisli takvu glupost.