- Poruka
- 23.504
68Mustang428CJ:Naravno da nismo. Sta smo mogli uraditi povodom toga?[/QUOTE]Pa bas sam to ja tebe pitao. Ti pitaj dalje, ali ne mene. One koji se "malo vise razumeju" u to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
68Mustang428CJ:Naravno da nismo. Sta smo mogli uraditi povodom toga?[/QUOTE]Pa bas sam to ja tebe pitao. Ti pitaj dalje, ali ne mene. One koji se "malo vise razumeju" u to.
Vidis da ja gledam!Alex.L:Možda to ima neke veze što je ova tema bila privremeno zatvorena. Opet kažem, kao da iko gleda koliko tema ima pregleda.
Nema potrebe za nekakvim kotrljanjima do 16m, sve dok tamo postoje kojekakvi Bajići i Rnići!!!Vanjor:ako te fauliraju na pola terena baci otkotrljas se u 16 m = penal
Zezam??? :shock: a nije ti ovo ''Derbi'' pa da se zezamo!!!Alex.L:Jbt Tokane pa šta se sada buniš? Ne reaguješ kada Rainbow piše svašta, ali zato kada Vanjor nešto napiše odma' se javljaš!!!
Ja mislim da se obojica zezaju
v.v.ilic:A kako, majkumu, pa bas na Zvezdinoj temi? I nigde vise.![]()
![]()
![]()
,Lomici...Rainbow Six:Nema potrebe za nekakvim kotrljanjima do 16m, sve dok tamo postoje kojekakvi Bajići i Rnići!!!![]()
Jasna stvar. Ko god se ovde javi, javio se po pozivu i nazivu ponudjene teme. Svi smo ovde jednaki. Ne verujem da bi se na temu ovakvog imena javili neki drugi.jezerce:a starije "ciganke"? smeju i one da se jave?
Ma znam ja to, zato si ti na njoj redovan posetilac. Nista ti ne promakne. a?south:odvratna tema..valjda zato![]()
![]()
![]()
Ti ne samo da ne znas zasto si to napisao, ti ni ne znas sta si napisao.Vanjor:Ne znam zasto sam ovo napisao.
Prvo se potrudi, a onda sam sebe ocjenjuje!!!v.v.ilic:Ma znam ja to, zato si ti na njoj redovan posetilac. Nista ti ne promakne. a?![]()
![]()
![]()
Nazovi ''informacije'' na 988!!! Možda oni tamo znaju odgovor!!!Vanjor:Ne znam zasto sam ovo napisao.
Torrente-BG:Najupecatljivija izjava Dzaje na kraju da je raspadom SFRJ Zvezda nevidjeno mnogo izgubila i da je bila najveci gubitnik(naravno kad je sport u pitanju).
Vanjor:Ibrahim Gaj izjavio da zeli golom u Humskoj da resi sampionat!?
Torrente-BG:A one scene finala sa Olimpikom...srce ti zaigra.
Lazetic,Mihajlov,BajicTorrente-BG:Ma meni je cudo kad go neko iz Partizana da gol (sem Odite i onog Marinkovica)